aakhut 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 itaQrdeche ali belo vino? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2007 Nobeno, ne maram vina sploh. Imaš rad/ a dolge predigre? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Nobeno, ne maram vina sploh. Imaš rad/ a dolge predigre? jaaaa.....vkljuchno s tole.... DnB al trance? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2007 haha Trance Kolikokrat na teden si ga vržeš na roko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 haha Trance Kolikokrat na teden si ga vržeš na roko che ima teden 7 dni.....bi to bilo 7 x X = 7X + xhm....ene sedemkrat?pridesh 27. na trance party v K4? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2007 Bi šla, pa ne morem. Nosiš pozimi dolge gate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 termo gategoa al psytrance? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2007 Kakor kdaj, včasih že sama domišljija Št. tvoja tel. pa je ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 saj velike razlike ni kaj te najbolj vzburja? gromozanske kosmate zhenske ki so podobne yetijem.... x:Dx jurchek al lisichka? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2007 jurček In št. tvojega tel, je ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 jurček In št. tvojega tel, je ? fotko sm objavu....tel. pa ne dam na javno... x:Dx dash raj te. sht. al povesh kok si stara? zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2007 Če si dal pimpeka na javno Ma nč ne dam, sem škrta A sem zlo smotana? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Če si dal pimpeka na javno Ma nč ne dam, sem škrta A sem zlo smotana? odvisnomash raj chefurizme al germanizme? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 naja odgovor prosm. jst to ne komentiram Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 germanizmi (stari) so prisotni v babičinem življenju, zato se bom odločila za to opcijo. čefurizmi pa niti ne vem, kaj so. Kdo ti je najlepši? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 mislim, da se mi to še ni zgodilo.a si vedno umiješ rok, ko greš na stranišče? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2007 Ne, ker včasih se grem sam v špegu pogledat. Pljuneš v školjko, preden greš lulat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 prijetenkaj si misliš o zebrah? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 13. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2007 Otroci in živali. Kaj si nazadnje ušpičil/a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 13. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2007 Kaj da ni za javnost, hitr po resnici povedat, pol bom pa še jst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 13. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 13. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2007 Ja ni mi jasno zakaj se koga ne sme zrajcat - nekomu lahko počneš vse, kar ti dovoli . Pa ne ve od kod je prišlo? A je bil božji duh na delu al kako Idealen seks je pa kadarkol, kjerkol, ko zapaše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 13. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2007 Tvoje misli pa ne morjo drugih rajcat, lahko samo sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 13. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2007 No, pol me pa v mislih zrajci, da mi pride, da bom sure Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 13. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2007 Prov, pa v mislih z mislimi. Kar ni v živo je v mislih Ne poznam tega tipa, pa temo sva falila hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.