aakhut 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Kako sam težko? A rabš koga, da ti pomaga porivat? Bi žrebala. Bi bila raje opica ali noj? predvsem je potrebno KAM porivatsamga sebe bl tezhkoopica(jst bi to bil...ne de si ti )bi raj jahala bika al mustanga? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 16. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2007 Mogoče sem pa tud jst opica mustanga Si že seksal v troje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 ne si želiš seksat v troje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Odvisno od kandidatov Osebna stvar, za katero bi najmanj želel/a, da jo svet o tebi izve? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Odvisno od kandidatov Osebna stvar, za katero bi najmanj želel/a, da jo svet o tebi izve?Ja glih jo bom povedala, teslo zmešano. A mislš it kej spat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Ja piše, da povej po resnici, DRUGAČE PA SPLOH NIMAŠ KAJ GOBCAT. Ma ne grem še, se po tej dozi tablet čisto fajn počutim. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Ja piše, da povej po resnici, DRUGAČE PA SPLOH NIMAŠ KAJ GOBCAT. Ma ne grem še, se po tej dozi tablet čisto fajn počutim. Kje je pa vprašanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 špilferderberji, ewo enega: koga sanjaš vsako noč Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 tebe ne, k te ne poznam. Drgač se pa trudim, da vsako noč druzga. Kaj te najbl razjezi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 krivicačigavo fotografijo imaš na vidnem mestu v sobi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 samo od nečakinje. Drugi so pregrdi al si pa ne zaslužijo. kaj bi lohk non-stop počel-a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 (popravljeno) jedla po čem diši v tvoji kuhinji Popravljeno 16. oktober 2007 -> pim's cake Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 ničesar ne bi mogla ves čas počet. se hitro naveličam.trenutno so se mi sline pocedeile, ko sem brala o jogurtih, tako da jogurt.do konca urejena italijanka ali prijetno neurejena švedinja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 se mi ne da zdej dol it vohat. A si rad-a sama? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 ja, in to resno mislim a hodiš sama v šoping? Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 kadar mi paše bit sami.a sem nevidna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 nisi bi bila rada nevidna Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 ne maram šopinga.moške mam tud rajš...kaj nej z italijanko in švedinjo? nevidna nisi.včasih bi mi pasal bit nevidna. Mogoče še raj muha na steni. A maš velikokrat slabo vest? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 včasih pa res. bi kaj mirno ušpičla.kadar ga poserjem zelo veliko slabe vesti.koliko denarja na mesec povprečno zapraviš za telefon? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 (popravljeno) not much kakšen telefon maš? Popravljeno 16. oktober 2007 -> pim's cake Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 med 20-25 €, prej sm ful večPrijazna do ljudi, ki so prijazni do mene. Do pezdetov pa ne. Včasih prikrito neprijazna. Če je človek inteligenten, dojame... sharp G-25, rabm novga. A poveš neprijetne stvari ljudem v obraz? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 če mislim, da bodo kaj pametnega iz tega potegnili. za vsako ceno pa ne.a se rada kregaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 rajši ne, če niso pre-neprijetne, povem pa če komu smrdi iz ust kiro zobno pasto uporablaš? Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Always. Z največjim veseljem. Ene sorte motnja ... Favorite quote? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 (popravljeno) Nezaupljiv sem, priznam - raje sumim o kaki stvari, da je prej slaba kot dobra - nesrečna poteza nečustvenega srca. vendar nisem navajen, da bi skrival svoje napake (DOSTOJEVSKI) favorite word? Popravljeno 16. oktober 2007 -> pim's cake Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.