girly 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 (off-topic: meni je dostojevski tudi všeč, predvsem tista, da je problem dece v tem, da je ne moreš kar vrnit) favorite word? Uh, to pa bi bilo menda koga drugega boljše vprašat. Menda tista, ki jo največkrat rečem Najljubši kafič v LJ? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 (popravljeno) parlament najlepši ljubljančan? Popravljeno 16. oktober 2007 -> pim's cake Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 16. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2007 Ga ne poznam. Kdo ali kaj te zlahka razpizdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 vodi me life. jaz samo tu pa tam kaj uredim, da meni odgovarja. te razjezi, ce te obdajajo neumni in nesposobni ljudje? Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 Ne, ker potem bi morala sama sebe jezit. Kaj ti je všeč na sebi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 (ne mors met sebe za tako, no) ce mislis fizicno potem je to moj obraz. rad/a dolgo spis? Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 te razjezi, ce te obdajajo neumni in nesposobni ljudje?Pritisk mi na 200 skoč. Na meni mi je všeč...ammmm, lasje.Obožujem poležavanje. Kaj počneš, ko ti je dolgčas? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 pojem, plešem, LNF kaj najraje počneš ko si sam(a) doma? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 Crkljam se z mojimi takosmatimi. Nihče me nima tako zelo rad kot oni Se znaš pošaliti na svoj račun? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 I DO IT ALL THE TIME Is today your day? Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Every today should be my day. To je pa odvisn od mene, če to dovolim in verjamem. Kaj najraje ješ? (lačna sm, pa mi sam fotr po glavi hod) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 Kokr kdaj. Zdele bi kaj mehiškega ... Kdo te je nazadnje razjezil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Mat. A si maščevalen-na. In če ja, a se ti zdi, da je to pametno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 nisem maščevalna si kdaj imel pomisleke nad kom, ki je musliman? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 Ne še. Odpustiš ali gojiš zamero? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Gojim zamero, sčasoma odpustim, pozabim pa NIKOLI! Kako bi se opisal-a? Kot komunikatvno ali tiho osebo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 Kakor kdaj, odvisno od osebka zraven mene. Kako misliš, da te vidijo drugi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 RESNICA JE NAJDRAGOCENEJSHI DAR.......................................................................ZATO MORAMO Z NJO RAVNATI VARCHNO IN ZMERNO zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 Mhm, čimveč lagat, da pršparaš z resnico, ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 lazh zna bit resnichnejsha od resnice same zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 A to je dejstvo al vprašanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 A to je dejstvo al vprašanje? pozitivna afirmacija.... x:Dx resnica boli....lazh bozha zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 Mhm, lepga dne pa užge kot bič ... Si varal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Mhm, lepga dne pa užge kot bič ... Si varal? drzhavo?....seveda.... si kdaj v troje? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 Tud ne bom. Si kdaj prevaral žensko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.