vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 aha.pogosto jokaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 Ja. Si kdaj varala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 ja.si hodila v vrtec? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 Ne. Imaš svojega idola? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 mogoče v nezavednem, v zavestnem nimam ali si se kdaj poljubil/a z istospolno osebo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 Ja, na lička. Daš brezdomcu denar, če ga srečaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 če je fajn.so ti neprijetne zaplate trave v morju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 Aha. Vedno potegneš vodo na WC - ju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 če mečem not pasje dlake al pa kakšne smetke ne, sicer pa.a velikokrat ostaneš v postelji do kosila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 Nikoli. Težko prosiš za pomoč, če jo potrebuješ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 ja.pišeš z levo roko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 Z desno, znam pa tudi z levo. Kje, kdaj in zakaj si jedla vrtnice? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 ko sem bla majhna so me prepričali, da bom tud jaz tako dišala, če pojem eno. drži še danes a te velikokrat pikajo komarji? (aakhut ne šteje) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 (aakhut ne šteje) tole je pa chista insinuacija zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 hehehe Nič več, odkar ne jem mesa ( a aakhut tudi piči ) So ti ljubši gasilci ali policaji? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 (boš že preživel...)zdaj pa povej, kako kaj shajaš s komarji. če se res moram odločit gasilci. vlak ali letalo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 vlak beton ali trava? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 no...komarji so tako ali tako vegetarjanciso pa komarke toliko bolj nadlezhne zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 Kdaj si izgubil junfr, aakhut Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 pr 13ih na morju z eno 36 let staro francozinjoblo prou fletno a mash kej otrok zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 Imam. Mačje in pasje zaenkrat. A kdaj lažeš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 venomer morska deklica al chloveshka ribica zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 ravno pravkok si stara? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 Več kot ti Rožice ali nakit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 rozhice kolk si stara... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.