kukica 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 ne si zaljubljen? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 ne imaš rada izzive Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 obožujem jih rad izzivaš? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 včasih...nepričakovano iščeš izzive...ali te sami najdejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 sami me najdejo se raje skriješ ali se soočiš z izzivom Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 skrivam se, dokler mi ne postane nevzdržno beton ali trava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 trava gol/a ali oblečen/a? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 v službi...oblečen imaš preveč ali premalo časa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 kakor za kaj .. raje premalo si lačen? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 prej sit si srečna z življenjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 iščem srečo v sebi in jo vidim v življenju biti dolgočasen sebi in zanimiv drugim ali obratno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 najrajši sebi in drugim dolgočasen imaš mir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 trenutno ja, ker sem se osvobodila (kako dolgo bom želela tako videti stvari, je pa vprašanje ... bog ve česa) biti iskren do svojih bližnjih, čeprav je težko ali raje lagati, samo da je "lepo"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 white lie ni hudga če bi vedel, da te partner vara, bi se maščeval tako, da bi ga prevaral nazaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 ne bi ga prevarala, tako ne bi imela aduta v roki pa še slabo bi se počutila verjameš v zvestobo Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 ne, težko se sploh bi maščevala, kljub kovanju načrtov o tem. te kdaj prešine misel na kakšno "sladkost ali "novost", kljub temu, da imaš fanta? verjameš v zvestoboverjamem si vedno iskrena do sebe v zvezi s tvojim partnerjem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 ja, naučila sem se, da je iskrenost ena od prvih stvari, ki pomaga k zvestobi in spoštovanju partnerja ali si kdaj ljubila nekoga da te je bolelo v duši Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 sem ti si? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 sem ti si? ja in verjemi, da sem s to osebo še vedno skupaj...lepo je tako ljubiti Zaupaš partnerju vse kar misliš???? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 še nobenemu nisem vsega, skušam pa vedno bolj. izražaš svoje želje sproti in uvidevno ali si tiho in trpiš v jezi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 jeze ne kuham, raje povem kaj me teži ali bereš kaj knjige???? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 kar pogosto, zadnje čase po 2-3 naenkrat, odvisno od počutja. ko si utrujena in slabega počutja, narediš kaj zase, čeprav moraš malo pomigati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 ja, sem ugotovila, da s povečanim krvnim obtokom utrujenost splahni ali s kdaj kupiš kakšen prehranski dodatek???(utrujenost,imunski sistem, za želodček ipd) Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 ne ali si se že kdaj zaljubila na prvi pogled Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 19. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2007 Mi je bil kdo všeč na prvi pogled, ampak to ni zaljubljenost. Se česa sramuješ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.