amber 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 je že začel cvičkar(welcome back)včas pa kdaj nakažem da se ne strinjam in koga, ki mi je bolj blizu, vščipnem al pa mal porinem imaš rad/a savnanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 ja imaš rajši finsko...ali mongolsko savno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Ne. A mi verjameš, da sm skor s stola dol padla, k sm zagledala tvoje ime? Kje si, cvičkar naš? Me je sosed prefukal, ka sem mu u zele hodu, pa sem rane lizal Najboljša je kmečka savna Mate radi cviček(pazite kaj boste zinil) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 ne ali si kdaj zaštopal pijanega voznika? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Ne a vrtaš po nosu - pa ne lagat Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 ja (ampak samo v primeru živčnosti!!!) ali si kdaj iz avta metal žvečilke na avto zadaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 NKOL SI KDAJ BABO NATEGNU U ČOKOLADNO OKO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 ne...lahko si mi pa mentor si sploh kdaj kiro nategnu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 ne hvala a si kdaj kej ukradl/a? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 jp. pa ti, si kdaj bila sraka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 verjamem. je lahko biti iskren do sebe ali ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 iz dneva v dan mi gre na bolje. kdo ti postavlja merila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 ja. se z lahkoto odpreš ljudem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 avanturistično potovanje si prestrog/a do sebe? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 hmmmmm, obojega bi se veselila. bi se raje potapljala ali letela z zmajem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 potapljala imaš raje dan ali noč? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 noč marjetica ali ivanščica? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 marjetica mož ali oče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 pravkar ugotovila, da sat mi obe besedi strašni z lahkoto spustiš blizu osebo nasprotnega spola? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 do polovice...z lahkoto..dalje pa kakor kdaj ti je všeč tvoje ime Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 da, čeprav ga včasih nisem marala dež ali sneg? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 sneg se rada kepaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 jaaaaaa! smučaš? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 sem...pa ne smem več rajši gledaš zvezde skozi oblake...ali na jasnem nebu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 na jasnem nebu si želiš poleteti v vesolje? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.