Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 haahha za vsazga dost Kolk si pa ti star? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 pishe na osebni strani kaj si po hohoRskopu zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 Joj, pa res ... starina zmešana riba Se kdaj s kom skregaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 to kar ti. a te nosi luna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 kdo zdej kle komu kaj grem spat zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 lula, a ti si tud zmešana al sam riba? Mene ne nosi, samo tko zgleda. hehehee vse smo zbrkljal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 samo zmešana.saj, ta zmešnjava je bla prva vaja... in če kdo komu kaj, a mu komot? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 Nisi zmešana, kaj te meša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 ja, ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 haha jst že ne, preveč cimeta si njuhala, to bo to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 ne, tist kar namede je muškatni orešček (sem pa razmišljala, če ga uporabim namesto cimeta). tko da ne vem...a pobijaš muhe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 Ne, jih naženem skozi okno. Imaš kakšen fetiš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 več manj fetišastih.kok si stara? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 Vedno več ... A rada nagajaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 zdaj si pa uničla rek v tretje gre rado. hitro popravit! raje vprašaj, če se znam ustavit...a nosiš krila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 Nič več, so hlače bolj komot. Imaš dobre živce? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 odvisno koliko komarjev me je pred tem pičlo...a bi se rada preselila kam drugam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 Uh, sem že tolkrat selila, se mi ne da več. Pa tle mi je super zaenkrat. Si kdaj ponaredila kakšen podpis? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 velikokrat.ker del telesa te najbolj pritegne (oči ne veljajo)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 8. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2007 Najprej obraz, tega najprej pogledam (pol roke, pol pa rito). Če mi pa obraz ni simpatičen, me pa ostalo sploh več ne zanima. Česa se bojiš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 odgovornosti te privlačijo mlajše osebe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 moj je en let mlajsi od mene, sam nima veze,k sm bl otrocja k on. katera karakterna poteza te pri drugem spravlja ob zivce? Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 9. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2007 Jih je več. Ne prenesem npr. "kavalirjev", ki mi odpirajo vrata, primaknejo stol, plačajo pijačo, ... popizdim. Dokler mam roke, bom vse sama počela, če ne bom mogla, bom prosila, če pa nimam keša, pa ne bom nikamor šla. Si kdaj koga namerno spravila na slab glas? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 ne. ali si maščevalen/na Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 ne. jaz sem potrpezljiva. bo ze cas opravil delo namesto mene. si koga ze kdaj'po nosu? Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.