amber 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 o da ali rad/a ustvarjaš sladice? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 ja se veseliš zime? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 ne še ... a takoj ko pride sneg bom vriskala in piskala se imaš rada? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 Bolj kot nekoč Imaš kdaj tremo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 vedno.se držiš svojih sklepov? Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 seveda je crna ovca se vedno del crede, ce jo imajo vseeno radi? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 bog vse enako ljubi beeeeee! al pa ne. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 ne. me zanima. in vedno dobim parking. so ti vsec vsi 4. letni casi? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 o ja se rada skrivas? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 ne...zdaj sem si jih...po tistem...ko sem se vstal ali žalostnega potolažiš ali ga ignoriraš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 ne pa ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 imam. koliko kavic si že spil/a danes? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 zelenjavna pica in čokoladni kukiji Ali se greš rad detektiva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 ko sem se šel...mi ni pasalo imaš rajši bližino ali varnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 bližino ljudem zaupaš ali si sumničav/a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 vsega po malem si karakter Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 pa ... težko rečt ... baje da sem ... ne vem. si zadovoljen z okoliščinami, v katerih živiš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 ne, ampak imam karakter, tak al pa drugačen te bolj privlačijo umirjeni ali 'begajoči' ljudje Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 oboji so mi všeč si prilagodljiv/a ali trmast/a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 s trmastimi sem trmast....s prilagodljivimi prilagodljiv rajši igraš dvojno igro...ali se ne igraš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 če je igra zanimiva, se igram, sicer ne. se ti zdi tvoje življenje vznemirljivo zanimivo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 iz dneva v dan je bolj zanimivo in vznemirljivo živiš življenje ali si živi mrtvec? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 vegetiram in kaj je zate življenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 odvisno od razpoloženja nevidnost ali sposobnost letenja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 nič kaj od tega ne rabim imaš rajši nežnost ali odgovornost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.