taraja 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 Postanem bolj hladna, če je hudo, pa tudi povem naravnost. Ko zameriš, zameriš za vedno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 Zemlja bo padla v črno lukno in končno bo mir A se veselite snega Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Ne, samo se še sankat ... ..sneg je pa lep (snežinke...) ... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 ja končno sneg... boste okepali/umavžali prijatelja? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 itak imaš rad/a juho s šparglji? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 včasih gobelin si se kdaj pošteno osramotil-a v javnosti? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 ne, (Jaz pa Trgu Svobode s kotalkami.. ) Imaš dovolj zlomljeno srce da se zaceli? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 who? me? naaeh. le prinašalec (v resnici ker piše povej po pravici pa JA. Sam prevečkrat beden.. ker kao vseveden...) Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Nisem odgovoril, ker ne razumem čisto vprašanja.. pa ti, ga razumeš ? valda da ne, sem blond, čeprav ne.. kaj poreči na to, da mislita pitt&jolie odkupit jacksonov neverland? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 da bi ga lahko potem podarila meni ti zdajle prija sladoled? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 zdajle bi še hrenovko ali kranjsko.. si odvisen/odvisna od česa? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 seveda, od glasbe ne zdržim dneva brez že v šoli mi je grozno... govoriš tuj jezik? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 upam.. priznavaš opico kot enakovredno? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 pasivnost in ravno pravšnji penis ter oči in natančna pozornost.. (trenutno, oprosti ker ni drugega na vidiku...) pa tvojo? (romantika, real love) Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 takšen da se zaljubiš in ga ne moreš potegnit.. ne vem kaj bi še vprašala? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 kar češ... se bojiš teme ? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 valda.. če ne bi blo elektrike nas ne bi rablo bit ničesar strah.. drgač pa ne hvala da si se vmešala Kako izgleda angel? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 črn, črne oči, tople ustnice in nežen nasmeh.... moram iti? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Ni me strah nafte.. Si prizemljen/a? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 ni ti treba a želiš odit ? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 kam? (nisi odgovorila na vprašanje?) ne Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 opisala sem svojega angelanapisala sem mu pesem.... kaj je zate romantika? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Nekaj v kar bi rada verjela, pa sem premalo sanjava. Kdaj uživaš? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Kadar se dobro počutim in kadar počnem kar mi je všeč. Verjameš v karmo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 V primeru, da je vsakemu človeku enaka.. (v hujših primerih pa se sprašujem what have I done to deserve this - preveč pogosto) Pa ti? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.