kukica 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Ja, pogosto lahko deluješ, kadar te je strah? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Ja,za silo(kjer je volja je tudi pot) Si velikokrat osamljen-a? Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Niti ne. Kaj ti je v veselje? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Ljubezen in glasba Najljubša hrana in pijača? Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 kar jem in pijem za zajtrk kaj si po horoskopu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Tehtnica(a ne značilna) Si jutranji človek? Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 niti ne... si se kdaj ustrašil-a samega sebe? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 tudi ali si kdaj napisal kakšno pesem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 velikokrat si že kdaj jokal zaradi tvoje "krute" usode? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 ja...mislim da prvič...ko sem se rodil...v ta kruti svet si bolj zadovoljen s svetom v katerem živiš ali s sabo...s katerim živiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 včasih s sabo, včasih s svetom. bi preživel dan v popolni tišini ali bi se ti zdelo utesnjujoče? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 z lahkoto...vsake tolko je to potrebno znaš govoriti iz srca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 včasih, ko me ni ničesar strah. te je strah kakšnih temačnih delov v tebi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 ne ti je kdaj vseeno...za vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 ja te je bilo kdaj sram prositi za pomoč? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 seveda Si že kdaj zamudil-a veliko priložnost? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 sem, nisem vplačala lota, ko bi imel moj listič dobitek 92oo€ Imaš rada(rad), da si v središču pozornosti??? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 niti ne se veseliš za druge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Seveda, saj mi je všeč, da so okrog mene zadovoljni ljudje Imaš kakšno skrito željo???? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 ja imaš kakšnega skritega ljubimca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Ne nimam potrebe po njem... Imaš rad življenje takšno kot je.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 ja bi rajši šla na potovanje okoli sveta z doktorjem ali kmetom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 mislim, da s kmetom, ker se ta bolj znajde(če je mišljen pozitivno) imaš rad zelenjavo, mešano ali bolj meso Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 bolj zelenjavo pohvališ jed vsakič, čeprav ni najbolj okusna (da ne užališ osebe, ki je kuhala)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 odisno kdo je ta oseba(na obisku zagotovo ne bi mešala slabe volje) Krvavice ali pečenice Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.