taraja 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 pečenice dišeča sveča ali navadna (bela, ozka) za romantiko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 nic od tega sem vegeterjanka... Rad-a bereš? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 ja Bi raje risala slike ali pisala zgodbe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 risala zgodbe bi raje se pekla ali se opekla? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 se pekla .... na soncu raje jemlješ ali daješ? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 raje dajem in s tem jemljem oz.dobivam raje kupujes ali prodajas? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 kupujem nasmeh s solzo srece v oceh ali nasmeh brez te solze Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Vsekakor nasmeh ... s solzo ali brez ni pomembno ali zelo čustveno reagiraš' Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 zelo težko (šeprav sem se enkrat že) si kdaj zaštopal pijanega voznika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Ne, še nikoli Si že kdaj poskusila kakšno drogo? Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 ja si bil kdaj prisiljen spati pod zvezdami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Prisiljen ne, sem pa samovoljno Se ti je že kdaj zameglilo pred očmi? Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 ja si kdaj zaspal za volanom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 ne ali kdaj upaš na boljši jutri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 ne kaj je zate predvidljivost? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 da si vnaprej predstavljam potek dogodkov kaj pa zate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 moje kao domišljanje ali odmišljanje, da sem dobra kaj te naj zanima ko te nič ne zanima? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 tisto, ki bi jo znala ljubiti in spoštovati.. kaj je zate neskončnost? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Ne,ne verjamem v pregovor da obleka naredi človeka Si imel-a kdaj kakšno skrivnost pred svojim partnerjem? Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 da verjameš v "nemogoče"? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 ja si že kdaj jahal/a osla? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 ne si že vozil ferarija Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 ne uživaš v naravi? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 seveda ljubiš živali Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 seveda jih se postaviš zase, ko je to potrebno? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.