cipcipilonika 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 ne to pa ne, sem se pa zmenla in tud šla! velikokrat prelagaš stvari,ki jih je fajn naredit takoj, na jutri?? Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 odvisno za kakšno stvar gre,ampak niti ne imaš raje masažo stopal ali hrbta? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 11. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2008 Ne. Koga trenutno pogrešaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 Mir v sebi. Je vroče bolje od hladnega ali obratno? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 11. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2008 Obratno (razen če gre za vroča teleščka Kateri vonj te spominja na nekaj lepega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 Imam en odgovor, sam ta ne spada sem. Drugač pa ne znam odgovorit. Imaš kakšen vroč telešček za pogret se pri njem? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 11. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2008 Nimam. Mi svojga ponudiš? (aja, un odgovor zlo spada sem, ker morš tle po resnici govort ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 11. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2008 Z leti vedno slabše Kaj ti gre najbolj na živce? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Nimam. Mi svojga ponudiš? icon_smile_big.gif (aja, un odgovor zlo spada sem, ker morš tle po resnici govort tongue.gif) Mogoče , če ti ga bom posodil, boš tud odgovor zvedla. Jaz! Bi živel/a na kmetiji? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 na vasi ja, ampak NE na kmetiji bi se preselil/a na drugi konec sveta, če bi tam bila tvoja ljubezen? Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 DA, ker ob pravi ljubezni je vsak kraj pravi. Se ti zdi ˝prava ljubezen˝ mit ali možna resnica? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 DA, tudi zamenjat ga znam. Se velikokrat zjočeš? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 skoraj vsak dan. se vsak dan vsaj enkrat zlažeš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Da. Te jeza hitro mine ali se sprevrže v trdo zamero? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 razplameni in ostanejo saje ... ponavadi ... včasih ostane zamera. ti je težko biti v popolni tišini? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Sploh ne, jo velikokrat celo potrebujem. No saj zamera te tak vedno opominja s svojo težo, tak, da jo slej kot prej odložiš. potrbuješ veliko prostora in časa zase? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Prevečkrat. Se počutiš dobro v svoji koži? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2008 Nop. Se ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Ne še . Se te dni počutiš kaj bolje? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2008 hehe a si se česa od mene nalezel? Ne še (mi je pa med lunatiki precej bolje). Kje je pa Kavčuk? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 , tak bi bilo lažje, bi vsaj imel mal izbire. Uporabi domišljijo, kaj ti pade na pamet? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2008 , tak bi bilo lažje, bi vsaj imel mal izbire. Uporabi domišljijo, kaj ti pade na pamet? Marsikaj, ampak najprej guma. Vroče ali hladno? Pene ne maram. Gumb ali zadrga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Gumb. Tudi meni pade prvo v glavo nekaj gumjastega, bo verjetno kriva pomlad. Hlače ali krilo? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2008 Vedno hlače, krila ne dam nase, pa če me ubiješ. Pas ali hozntregerji? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 No, ubil te glih nebi. Pas. Si bolj posredna ali neposredna? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.