Naja01 12. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2008 No, sej se neb branla preveč. Neposredna. Si raje v dvoje ali v gužvi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 No, sej se neb branla preveč. wuff, pazi, mam zlo omejeno domišljijo V dvoje je vse lepše. Si žgečkljiva? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2008 Zihr maš zlo dobro domišljijo Sem in to zelo. Še posebej nekje ... Si že koga na gobec? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Ne, pa upam, da tudi nikoli ne bom. Si ti koga? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2008 Ne, me pa večkrat prime. Kaj si trenutno najbolj želiš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Sex. Greš vedno do konca ali velikokrat prej obupaš ali pa sploh ne začneš? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2008 Sex. Greš vedno do konca ali velikokrat prej obupaš ali pa sploh ne začneš? Hmm ...a to pri sexu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Ne, nasplošno, saj veš bi nekaj naredil, pa ti glava servira 1000 in 1 strah, pa mu je lažje odnehat... Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2008 Ne, nasplošno, saj veš bi nekaj naredil, pa ti glava servira 1000 in 1 strah, pa mu je lažje odnehat... O ja, poznam to sranje. Mah, hitr obupam al pa niti začet ne upam. A kdaj zafarbaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 A kdaj zafarbaš?Ja. A ste se kdaj poscali od strahu (ne mataforično, ampak zares)? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2008 No, ne me vikat Od strahu ne, od smeha pa že. Se ti velikokrat naježi koža? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Da. Verjameš v škrate in vile? Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Ko bi verjel na besedo, bi mi bilo v marsičem prizanešeno, tak sem pa kozel, ki gre na led in to ne samo enkrat. Sanjaš kdaj mokre sanje? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Vedno, zato tudi take bedarije pišem, pa imaš tudi bolj definirano iz one rubrike. Je včasih lepo tudi hudo? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 zepni biljard kdo plese bolje, ti ali pingvin iz tvojega podpisa? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 če je biljard igra s kuglicami in palico,hm, le kaj takega je v moških hlačah blizu žepa Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 14. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2008 Zadnje mesece niti najmanj. Na koga trenutno misliš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Ja nate, na koga drugega pa bi. Kaj lažje prenašaš, vročino ali mraz? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 rdeča jakna in zelene nogavice, v vsakem primeru skregano. Mini krilo + pulover ali hlače + dekolte? (sam za ženske ) Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 hm.. glede na mojo postao raj mini + pulover (nimam bogvekaj za v dekolte ) Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 hm.. glede na mojo postao raj mini + pulover (nimam bogvekaj za v dekolte icon_smile_big.gif ) Je tak tudi meni bolj všeč (upam, da nisem predrzen) Če bi moral, bi bil/a raje narkoman ali pijanec? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 hm... po moje narkomanka a bi -če i moral, raje od hude bolezni umrl hitro al počasi (mislm od kje mi zdj to...) Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 (mislm od kje mi zdj to...), sploh ni važen. HITRO. Pa jaz bi tud raje bil narkoman. Voziš hitro ali počasi. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 če je v avtu dobra muska, na žalost prehitro, sicer počasi sončen dan namorju ali v hribih Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Morje!!!, v hribe grem lahk vsak dan. Sex v avtu ali na plaži? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.