Samson23 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 jap... si kdaj varala? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 ne, ni bilo potrebe imaš kdaj občutek, da te partner vara Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 ne, ni bilo potrebe imaš kdaj občutek, da te partner varavcasih.. zaupanje mi ni prirojeno se poleti soncis topless? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 ne...me je preveč sram hodiš na nude plaže? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 ja ... še rajš pa na divje, kjer si lahko nag in sam kaj delaš? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 vprašanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 Si tetovirana? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 ne si sebičen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LillyLove 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 ne mam pa fajn idejo pa počasi zbiram pogum in denar. si ti Naja01? Citiraj Ljudje velikokrat bolj cenijo prah, ki je nekoliko pozlačen,kot zlato, ki je nekoliko zaprašeno. O.W. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 Aha Si želiš dočakati visoko starost? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 mogoče..odvisno od situacije si že probala analno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 na to sem enkrat že odgovorila. sem.a se ustrašiš kdaj, da se pojavi morski pes, medtem ko plavaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 Samo v sanjah. Si že bila v nevarnosti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 v smrtni ne pomisliš kdaj na samomor? Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 Sem že, ja ... Bi rad živel/a večno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 ne predstavljam si, da me enkrat ne bi blo, torej ja kako dolgo zdržiš, če spiš 4 ure na dan Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 Kako pa veš, da spim 4 ure na dan? Zdržim do konca Kako si zašel oz. zašla na LN? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 na frendovo priporočilo, sam do zaj sm sam opazovala kaj pomeni tvoj nick? Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 Stvar domišljije ... Kdo je tvoj frend Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 njet poznaš, odveč tud oment da nisma več frenda kaj pa druge privede na ta forum? Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 Nimam pojma, jaz sem šla za nosom. Zakaj pa nista več frenda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 je pozabil name, ker sma daleč narazen, ja, saj vem, da to ne more biti pravi vzrok kako bom ju3 zjutraj spet vstala, ko pa nič ne spim? Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 Če ne spiš, si že tako pokonci, zato ne rabiš vstati Si pesimistična? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 Jap. Zakaj si žleht? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 sem dvolična dvojčica zakaj imam smolo s škorpijoni? Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.