Naja01 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 Mogoče pa to ni smola, ampak sreča ... Si preveč zaupljiva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 prej nezaupljiva, raje sodim o kaki stvari, da je prej slaba kakor dobra (Dostojevski) kdaj veš, da si srečen? Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 Ko se tega ne sprašuješ Misliš, da imaš dobre gene? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 imam kar dobre gene imaš ti težave z mesečnim perilom Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Ne, jih nimam , saj pijem Alveo. Ti je dolgčas? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 ne. imaš rada zgodnja jutra? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 rada spim ješ kakšne prehranske dodatke Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Ne. Jaz to raje pijem. Misliš da mi je strelka všeč? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 ja, imam tak občutek piješ tudi kdaj teran Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 fajn prehranski dodatek... že kakih 20 let nisem. Kdaj in zakaj si bila nazadnje jezna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2007 Že navsezgodaj zjutraj O čem ponavadi sanjariš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 O dolgih nežnih strastnih nočeh. česa si v tem trenutku želiš najbolj na svetu? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 tiramisukaj ne bi nikoli naredila partnerju?ne maram odgovarjat na to vprašanje ... ker ponavadi ravno to narediš... Ampak ... nikoli mu ne bi spraskala oči Česa se bojiš? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 smrti kaj te moti na tvojem partnerju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 včasih je prehudo robat kaj imaš rada pri partnerju Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 njegov odnos do mene si kdaj svojo napako pripisal drugemu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LillyLove 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 manjšo kot otrok, drugače vedno priznam ko kaj narobe naredim bi se spustil/v v enonočno avanturo s popolnim/no neznencem/ko? Citiraj Ljudje velikokrat bolj cenijo prah, ki je nekoliko pozlačen,kot zlato, ki je nekoliko zaprašeno. O.W. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2007 Sedaj pravim da ne, ampak nikoli ne reci nikoli. Si kdaj kaj ukradla? Srca ne štejejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 ko sem bila otrok, sem ene bonbone vzela pa dala v žep, pa noben ni opazu..pol je mami šele doma opazila hee si kdaj govoril čez svoje kvazi prijatelje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Ja vendar sem jim stvari, ki so me motile potem tudi v obraz povedala. Česa te je strah? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Da nekega dne nihče, čisto nihče ne bo več ničesar pričakoval od mene. Tega bi me lahko bilo strah, pa me zaenkrat ni. Kaj je zate nežnost? (glej izjavo kukice zgoraj) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 to, da nekomu ne spraskaš oči.ali greš kdaj k vedeževalki? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2007 Še kar. Greš rada na kolena? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 ja, zelo ko pulim travo na vrtu, ali odrežem najdeno gobo. misliš, da vem, da si zelo inteligentna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 ne si se kdaj zaljubil v koga iz delovnega mesta? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.