Skoči na vsebino

Napoved za 41. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/41/"][b]Napoved za 41. teden[/b][/url] - [b]8. - 14. oktober 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Kako napoved si te to napisala??? Ni čudno, da se folk boji komentirat x:o)x
Utrujenost, darežljivost, želje neke čudne, nepremišljenost, nervozo, nemir..pa še pucat bi pa mogla :eek: :eek: Za ziher pa bo še merkur v rikver ga mahnil, pol pa itak ne delam nič več..meni pa vse to v 12. bajti..bog ve, kaj bo pa prilezlo na plan.
Tak..nema..sem danes spekla ljudem orehovo rulado, ker se trudijo in so pridni, pa nič delala. sesala samo..pa mačje kozlanje pucala..
jutri tudi ne..ker bo itak že po malem luna verjetno v tehtnici, pa si ne bomo mazali rok..v sredo nič, v četrtek opet nič, ker mlaj..v petek mogoče kaj malega..v nedeljo pa ziher kakšna akcija, ker luna v strelcu..pa še zakurili bomo za zimo.
Mah..ni kaj.. ni tako slabo, kak zgleda na začetku
Hvala za napoved - ne moreš nič..kaj pa planeti tak noro stojijo.. :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

yeeeessssssss...... xcivx x:px ....kakšen srčkan teden....love it..... :2src:

evo, eno zadevo mela že včeraj, nekaj je na sporedu danes.....to bi moralo bit čist kul.....glede na to, da potekajo zadeve dobesedno iz dneva v dan....in ni nič več ziher nit za en teden vnaprej....pol je kul....za vikend predvideno risanje slik......vmes pa baje striženje.....po eni ludi varianti....ha ha....me prav zanima....zna bit dober hec.... x:Dx ........

uživajte..... x;)x :palec:

marsa....thx..... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

oo,..napoved x;)x

Thanks Marsa :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Čeprav bomo pogosto utrujeni in nam bo na trenutke popustila vnema, se bomo vseeno večinoma dokaj uspešno lotevali dela, ker nas bo k temu gnal nek notranji občutek in nam bo tudi zelo pomembno, da so zadeve urejene.

[color="#4B0082"]Aha.[/color]

V tem obdobju navadno jasneje vidimo zadeve in se tudi lažje in točneje izražamo, hitreje opazimo napake in pomanjkljivosti, zato je to dobro obdobje za najrazličnejše preverjanje podatkov in podobno, kot tudi za razne zadeve, ki jih do sedaj nismo uspeli videti v pravi luči ali obstajajo v zvezi z njimi kakšne nejasnosti.

[color="#4B0082"]Tole bo prišlo prav. :palec:

Hvala Marsa !!! [/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ker je sredi tedna je pa že treba malo pokomentirat, ane?

"Čeprav bomo pogosto utrujeni in nam bo na trenutke popustila vnema, se bomo vseeno večinoma dokaj uspešno lotevali dela, ker nas bo k temu gnal nek notranji občutek in nam bo tudi zelo pomembno, da so zadeve urejene.
Tako si bomo torej dajali nenehno nekaj opraviti in skoraj ne bomo imeli časa za utrujenost in negativne občutke, ki pa nas bodo žal vseeno vse pogosteje obvladovali, bolj ko se bo teden približeval koncu.."

[color="#FF00FF"]včeraj je bil max naspediran dan. Prekrasen bi lahko rekla. Na koncu sicer ni bilo pike na i, ta še pride. Me je pa proti koncu dneva močno bolela glava...nekdo mi je rekel, da je napsihiran dan ( tam okoli 15.ure)...le kaj je mislu s tem....[/color]

"V vsem tednu bo močno povečano čustvovanje in čutenje, na vseh nivojih bomo odprtejši, kar nam bo tako koristilo kot nam včasih morda tudi škodilo, saj bomo poleg vsega pozitivnega bolj dovzetni tudi za negativnejše vibracije, ki se jim pač najbolje izognemo tako, da v njih ne sodelujemo, pač pa da jih takoj oz. čim prej zamenjamo z ljubeznijo in radostjo oz. s kakršnimi koli pozitivnimi mislimi. "

[color="#FF00FF"]Pa da vidimo kako se bo to čutenje do kona tedna odvilo???[/color] :eek:

[color="#9932CC"]Drugače pa do sedaj...prav ssssrčkan teden[/color] x:o)x

*Več bo splošnega slabega počutja in najrazličnejših motenj in blokad .... Najbolj bodo seveda ti vplivi delovali na občutljivejše posameznike; otroke, bolne, osamljene, starejše in čustveno motene, pa tudi na živali, ki bodo spet delovale bolj zmedeno in zbegano, morda pa tudi napadalno.*
na koga torej [u]ne[/u] bodo delovali ti vplivi? xscratchx x;)x

pa sanje, ja, :horro-cb: :ukid: :icon16: :OO!: :icon15: groza vseh groz!

ja, bo treba malo pomeditirat... pa tesnobo in strahce nagnat pa pozitivo inštalirat. kaj pa čmo.... :sori:

marsa, :kiss: :palec:

če bo šlo tako naprej, bo več kot kul.......naspidirano je res....napsihirani so pa drugi.....če so..... x:Dx

Guest Mačona
[quote]V vsem tednu bo močno povečano čustvovanje in čutenje, na vseh nivojih bomo odprtejši, kar nam bo tako koristilo kot nam včasih morda tudi škodilo, saj bomo poleg vsega pozitivnega bolj dovzetni tudi za negativnejše vibracije, ki se jim pač najbolje izognemo tako, da v njih ne sodelujemo, pač pa da jih takoj oz. čim prej zamenjamo z ljubeznijo in radostjo oz. s kakršnimi koli pozitivnimi mislimi.[/quote]
pa tole je v kombinaciji z Merkurjem v Škorpijonu kul.
mislim, da mi je Merkur v ŠKo kar kul. :palec:

točno to, zamenjat takoj vse vibre na svetlo stran. x:)x

Uh :switz: :palec:

... x:Xx ...

ma na vse bo deloval oz. deluje, jasno.
razen name, se ve. x:o)x x:Dx

ej tok je fajn met tele meditacije s sabo, k lohk elasticno bluzis v vse smeri.
zakaj si izbiramo tanajbolj nagrauzne scenarije? x:o)x :o|o:
jaz pa rajs se odlocam, kaj si bom mislila.

vcer sem nekaj bla (brez veze) za hip uzaljena.
se dobr da nism kakih fac delala do tal pa tko. x:)x
k sem pol si rekla: a ma nit mal nimas pravice bit uzaljena! x!x xyesx
nimas primera, stara.....
in sem razmisljala: tko pac je. xyesx
in jaz sem zdaj nekaj uzaljena? x:o)x x:px
in SPROT, v dogajanju, postekala to resnico, da je bolj kot to, kar se zgodi, pomembno, kako se mi odzivamo na to, kar se zgodi.

"Ljudi ne vznemirjajo stvari, pac pa mnenja, ki jih imajo o stvareh."

to je se kako zelo zelo zelo res. x!x xyesx

recimo ce se ulije k shus, si lohk uzaljen pa se jezis, lohk stopis pod streho, al pa si vzames marelo. :)
al pa si reces, kok je mega plesat v dezju in si pojes ajm singin' in d rejn. x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aha.... xyesx ....čist res....ko sem dobre volje in kul sama s sabo, me ne moti ne gužva, ne logistika, niti vreme......drgač je pa kdaj kakšna reč hitro preveč in čez mejo.......ni ga čez pošlihtano psiho.....da bi mi še uspelo skoz bit tako....al bi blo že kičasto...? :inocent: ....tud za pestrost poskrbljeno.....že mora bit vsakega nekaj.....glih za primerjavo..... x;)x ........

Guest Mačona
[quote name='Marsa' post='898864' date='10. Oct 2007, 12:14']ej tok je fajn met tele meditacije s sabo, k lohk elasticno bluzis v vse smeri.
zakaj si izbiramo tanajbolj nagrauzne scenarije? x:o)x :o|o:
jaz pa rajs se odlocam, kaj si bom mislila.

in SPROT, v dogajanju, postekala to resnico, da je bolj kot to, kar se zgodi, pomembno, kako se mi odzivamo na to, kar se zgodi.

"Ljudi ne vznemirjajo stvari, pac pa mnenja, ki jih imajo o stvareh."[/quote]
:palec: :palec: :palec:

preveč je zmešnjave že povsod ... da bi si jo dovolil met še v sebi. x:)x

jp, manj se odzivaš oz. bolj z občutkom, bolje je, bolj ohranjaš mir. celo sama sem to poštekala, pa tak ogenj. x:Dx

[quote name='Amis' post='898873' date='10. Oct 2007, 12:23']....drgač je pa kdaj kakšna reč hitro preveč in čez mejo.......ni ga čez pošlihtano psiho.....[color="red"]da bi mi še uspelo skoz bit tako[/color]............[/quote]
naj ti ne uspe! x;)x
ker namrec.... hm, skoda bi blo, prevec poslihtana psiha pa spet ni OK. :vragec: xyesx x;)x
ker ce si vse prevec poslihtas, je vse poslihtan, ni luknjic - da not pride zrak in svetloba, recimo. x;)x xcivx

ce bi pred 40 leti si nadnujno zelel telefon. evo to je to, kar res rabis in hoces.
potem mas sam telefon. x:o)x
nimas na primer neta cez 20 let pol.....
ker neta nisi mogel si zelet.
ker se nisi vedel da obstaja. x:o)x
zakaj torej vse poslihtat? xsingx x;)x

[quote name='Mačona' post='898885' date='10. Oct 2007, 12:54']preveč je zmešnjave že povsod ... da bi si jo dovolil met še v sebi. x:)x[/quote]
xokx

sam mal si je lohk... kot sem ze zgoraj civkala. xDDx x;)x

... saj jaz sem pa sama voda.
sva kalibrici tezki a!
boljs ne elementov po naju sklepat! x:px

Picasso

Guest Mačona
[quote name='Marsa' post='898897' date='10. Oct 2007, 13:14']sam mal si je lohk... kot sem ze zgoraj civkala. xDDx x;)x

... saj jaz sem pa sama voda.
sva kalibrici tezki a!
boljs ne elementov po naju sklepat! x:px[/quote]
vsaka zmešnjava je za nekaj dobra. x:Dx :palec:

pa saj sem ogenj. in ti voda. sam saj sama veš ... brezveze nakladat ... :P sto ljudi petsto čudi. x:Dx ja, mogoče bi kdo rekel, če bi naju videl, da si ti ogenj in jaz voda. x:px x:Dx
meni vode popolnoma primanjkuje ... pa jo že kje najdem ... saj ni važen samo ali predvsem horoskop.

[quote name='Marsa' post='898897' date='10. Oct 2007, 13:14']naj ti ne uspe! x;)x
ker namrec.... hm, skoda bi blo, prevec poslihtana psiha pa spet ni OK. :vragec: xyesx x;)x
ker ce si vse prevec poslihtas, je vse poslihtan, ni luknjic - da not pride zrak in svetloba, recimo. x;)x xcivx[/quote]
ja, si včasih misliš, če bi takrat pa takrat mel to znanje, pa te izkušnje, kje bi že bil danes ... pa ja ... ne bi bil na boljšem, niti ni možno, ker moraš sam prit do tega pa tega ... in še dolgčas bi bilo.

[quote name='Marsa' post='898864' date='10. Oct 2007, 12:14']in SPROT, v dogajanju, postekala to resnico, da je bolj kot to, kar se zgodi, pomembno, kako se mi odzivamo na to, kar se zgodi.[/quote]

Tole je ena od mojih osebnih Življenjskih resnic. Dolgo že trdim, da ni toliko pomembno, v kakšnih življenjskih situacijah se nahajamo, dosti dosti bolj pomembno je, kako jih dojemamo in kako se nanje odzivamo. Jaz imam srečo, da mi je optimizem položen v zibko.

Upam da ste fino tam, ta teden dobivam same slabe novice z Rodne grude. :sori:

Hm, me prav zanima, kako so ta teden planeti postavljeni, nori teden, nore novice, nemogoce prakticno, ne vem, kaj naj s tem naredim, po mojem bom pustila da se odsucejo zadeve.

Danes sem bila blazno raztresena, pozabila vse solske zadeve v eni knjigarni, k sreci sem nasla.... Po mojem je zmeda tam gor...

teden zgleda cca tak, kot prejšnji.....sam še mal bolj naspidiran.....se pravi, da je vse ok..... x:px x;)x

[quote name='Amis' post='903319' date='18. Oct 2007, 07:09']teden zgleda cca tak, kot prejšnji.....sam še mal bolj naspidiran.....x:px x;)x[/quote]

:sori: grozn...unmoglich....

take scene da dol padeš, vsepovsod zamujam, vsi deatline determinirani v to obdobje, pa ničesar ne morem zaključit in odddat, nimajo časa napisat poročil, kritizirat pa vsake toliko , dohterji nedosegljivi ali nesklepčni in neenotni....tičim v kolonah....pred semaforjem se za menoj vžge avto :wOOt: crkne mobitel....
edino kar je bilo dobrega, da sem za darilo uspela najdit ene krasne kvalitetne motoristične rokavice...mislim da bodo obdarovancu v veselje..upam vsaj, kupila škornje v roke pol ure nesla nazaj , zamenjali brez besed,se ni dal zapirat....tiskalniki ne delajo.... xcivx

čisti horror :vio: kot da visim med nebom in zemljo, pa ne morem ne gor in ne dol :sori:
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...