Avtobivak mama 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Ali mi lahko pomagate? Na naš portal http://www.avtobivak.net/ želimo dodati novo vsebino - horoskop tedenski ali 14 dnevni specializirano za šoferje avtodomov, popotnike, šoferje - vsebina bi morala biti prilagojena za naš portal. V vsej množici astrologov in spletnih strani sem že obupala. V zameno Vam objavimo sponzorsko povezavo. Imamo zelo dobro gledanost .Prosim za pripročila. Že v naprej hvalahttp://www.avtobivak.net/Zoldyn S. Urbančič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Ali mi lahko pomagate? Na naš portal http://www.avtobivak.net/ želimo dodati novo vsebino - horoskop tedenski ali 14 dnevni specializirano za šoferje avtodomov, popotnike, šoferje - vsebina bi morala biti prilagojena za naš portal. Merkur je planet, ki je vladar potovanj, šoferjev, avtodomov in podobno. Približuje se čas retrogradnosti merkurja, zato naj oporim, da v času od 12.10 do 1.11.07 potuje merkur nazaj, zato lahko v tem času pričakujemo nekaj zapletov prav v prometu, na potovanjih lahko pričakujemo zamude, izgubo prtljage in podobno.Na vašem portalu bi verjetno morali spremljati astrološke karte šoferjev, kajti na Kitajskem imajo neko transportno firmo, kjer jemljemo poklicne šoferje prav na podlagi astrološke karte. Kdor ima slabo aspektirano tretjo hišo, hišo prometa, je rizičen šofer, zato ga ne vzamejo.Tak portal, kot navajate lahko spremlja samo aspekte planetov za današnji dan, za en teden ali 14 dni naprej, vendar posameznik je vezan na lastno karto, zato se kljub krasni situaciji planetov v zraku, nekdo ponesreči, vezano predvsem na njegovo karto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Lunca ojla, z napisanim se , v celoti, strinjam Spomnim se, da sem se nekoč z moderatorko nekega astro.foruma dajala ali spada avtodom oz.prikolica pod Luno (Rak-dom) ali pod Merkurja.Nisva prišli skupaj in od takrat ga tudi sama dajem pod domeno Merkurja. Verjetno pa gre za razliko med 'avtodomom in 'počitniško prikolico' in pod domeno katerega planeta bi postavil šotor ? Kaj meniš? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Lunca ojla, Verjetno pa gre za razliko med 'avtodomom in 'počitniško prikolico' in pod domeno katerega planeta bi postavil šotor ? Kaj meniš? Se strinjam, počitniška prikolica je pod domeno lune, to je le začasni dom, pri nekaterih v Ameriki, lahko tudi edini dom. Šotor je v bistvu sredstvo, da prespimo v naravi, mogoče je vezan na kakšen hobi, šport, mogoče potovanje, ki pa je bodisi merkurjevo (krajše) ali jupitrovo (daljše, tujina). Po moje, da bi smiselno šotor dali pod domeno potovanja, je pa odvisno kakšnega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Avtobivak mama 10. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2007 Pozdravljeni nisem vedela, da je zadeva zakomplicirana. Kako se bi teme lotili Vi. Za administratorja je sprejemljivo, da dodaja horoskop enkrat na teden. Ker je vse ostalo preveč zahvevno delo. Tudi o numerologiji sem razmišljala. Ali imate kakšen uporaben preldog. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Pozdravljeni nisem vedela, da je zadeva zakomplicirana. Kako se bi teme lotili Vi. Za administratorja je sprejemljivo, da dodaja horoskop enkrat na teden. Ker je vse ostalo preveč zahvevno delo. Tudi o numerologiji sem razmišljala. Ali imate kakšen uporaben preldog. Ja najboljše bi bilo, da je bralcem znano, kakšni aspekti so na delu v zraku, vendar ti v zraku različno vplivajo na posameznika, kar je spet spcifično. Slabi aspekti težkih planetov sigurno vplivajo na potovanja, možnost povečanja težjih nesreč. Numerološko bi bila stvar še težja, vsaj zdi se mi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 verjetno bi se dal neko splošno napoved napisat, tko kot je Marsina, s poudarkom na planetih in aspektih, ki vplivajo na šoferje/vožnjo.. (mater sem pametna ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Avtobivak mama 10. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2007 O hvala za odgovor Saj ne da bi težila, samo imamo resen pristop do vsega kar objavljamo. Tudi za naše obiskovalce, ne želim da berejo horoskope istih vsebin, ki so še na ostalih portali. Česar se lotim se dobro pozanimam in nekaj izvirnega potem izpeljemo. Se še priporočam za odgovore... Hvala in lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Spomnim se, da sem se nekoč z moderatorko nekega astro.foruma dajala ali spada avtodom oz.prikolica pod Luno (Rak-dom) ali pod Merkurja. kakor si vzameš ... če nimaš druge strehe nad glavo, je dom ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 kakor si vzameš ... če nimaš druge strehe nad glavo, je dom ... Ja, saj Čveka to obvlada, odvisno počitniška prikolica je začasno tudi dom (luna), vendar, če z njo potujemo iz kraja v kraj, potem je bolj pod domeno merkurja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Ufff ... iščem po Imširagićevi knjigi ' Knjiga vladartstva u astrologiji', vendar ne najdem ničesar, saj niti nevem kako se po srbsko reče prikolica. Sign. za jahto sta napr. Neptun in Luna. Osebni avto je uvrstil med Urana ,3.hišo in Merkurja ter 2. hišo. in če razmišljam dalje bi avtodom (nekaj novega- modernega) lahko navezala na Uran-a . Kaj meniš? (ali pa kdo drug) Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 Ufff ... iščem po Imširagićevi knjigi ' Knjiga vladartstva u astrologiji', vendar ne najdem ničesar, saj niti nevem kako se po srbsko reče prikolica. Sign. za jahto sta napr. Neptun in Luna. Osebni avto je uvrstil med Urana ,3.hišo in Merkurja ter 2. hišo. in če razmišljam dalje bi avtodom (nekaj novega- modernega) lahko navezala na Uran-a . Kaj meniš? (ali pa kdo drug) Ja, sem pomislila že na urana, ki se navezuje na novotarije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 Ja, sem pomislila že na urana, ki se navezuje na novotarije. se pravi,da bo kar držalo. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 se pravi,da bo kar držalo. Seveda Čveka, obvladaš, fajn pa je, če še kdo potrdi, jaz tudi na tak način rada preverjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Seveda Čveka, obvladaš, fajn pa je, če še kdo potrdi, jaz tudi na tak način rada preverjam. prima, vendar mi še vedno ni jasno pod vladarstvo katerega planeta naj dam ' prikolico' Ne vem, v primeru, da se na srbski prikolici reče ' prokola' potem gre pod vladarstvo Lune.Hmmm...... xscratchx LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.