Larisa22 4. julij 2012 Prijavi Deli 4. julij 2012 rekla je da bo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shanyah 4. julij 2012 Prijavi Deli 4. julij 2012 ... sam boš šel domov to dobr veš........parararammm Citiraj ***********************************************************************************************Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.I'll meet you there.When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.(mevlana jelaluddin rumi - 13th century ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 4. julij 2012 Prijavi Deli 4. julij 2012 šepeta se naokoli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 5. julij 2012 Prijavi Deli 5. julij 2012 treba vas je po riti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 5. julij 2012 Prijavi Deli 5. julij 2012 uuuuuuuuuu....kako bo to pasalo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2012 Prijavi Deli 5. julij 2012 vedno ko uletim sem, je glih 'v', predtem pa kakšne 'riti'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 5. julij 2012 Prijavi Deli 5. julij 2012 zakaj pa ne uletiš prejhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2012 Prijavi Deli 5. julij 2012 žleht sem Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 5. julij 2012 Prijavi Deli 5. julij 2012 ah to pa verjamem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 5. julij 2012 Prijavi Deli 5. julij 2012 bejžte no, boste še dež nardile Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 5. julij 2012 Prijavi Deli 5. julij 2012 celo priklicale smo ga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 čakam dež, a pride nevihta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 deževalo je, namočilo pa tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 enkrat se je moglo tudi to zgoditi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 fajn, zdaj je s5 sonce posijalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 ga je bilo res potrebno da je padel... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 hvala dežek da si spral to napetost iz ozračja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 itak, saj je bilo potrebno.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 ja Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 kako je zunaj vročehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/schwitz.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/schwitz.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 lepa sobota, kaj naj rečem, uživajte v soncu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 morje je mokro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 nebo brez oblačka Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 obala polna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 plaža vabi Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.