cipcipilonika 2. september 2011 Prijavi Deli 2. september 2011 .. in to zelo! (sam moram počat še 2/4 družine, da skup jemo.. bo še trajalo...) opm si čisti zobe z nitko po vsakem obroku Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. september 2011 Prijavi Deli 2. september 2011 ne in mi na kraj pameti ne pade, da bi tut šla opm ne pije zelene kave Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 2. september 2011 Prijavi Deli 2. september 2011 samo zeleni čaj http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg opm rada je ocvirke http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 2. september 2011 Prijavi Deli 2. september 2011 jih jem samo v repi opm si želi imeti 5 otrok Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 2. september 2011 Prijavi Deli 2. september 2011 ja, nekoč v mlajših letih res, sedaj pa kar ne..opm hodi poleti v nogavicah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 2. september 2011 Prijavi Deli 2. september 2011 daopm je že letela z letalom Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 3. september 2011 Prijavi Deli 3. september 2011 ne, me ne motijo - so del narave in ekosistema opm kupuje ekološko pridelano zelenjavo Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. september 2011 Prijavi Deli 5. september 2011 ne, bolj maram mir in tišino opm ne zna skuhat vampov Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 5. september 2011 Prijavi Deli 5. september 2011 ne vem, ker še nisem probala. (une iz konzerve bi znala, sam pogreješ )opm ima danes modrc in spodnje hlače v črni barvi Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 5. september 2011 Prijavi Deli 5. september 2011 ne http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif opm zelo pogreša nekoga Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. september 2011 Prijavi Deli 5. september 2011 niti ne, ker znam bit sama s sabo opm dans ne nosi modrca Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 5. september 2011 Prijavi Deli 5. september 2011 za enkrat ga še nosim http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif (btw ful mi je všeč tvoj odgovor) opm je že več kot 2 leti samska Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 5. september 2011 Prijavi Deli 5. september 2011 noupopm kadihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/em45.gif Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. september 2011 Prijavi Deli 5. september 2011 noup opm danes ne bo kuhala - nič Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. september 2011 Prijavi Deli 6. september 2011 itak da gate pa ja že dolgo niso več innn opm gre danes na morčita Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 6. september 2011 Prijavi Deli 6. september 2011 ja, če bo posijalo sonce, bom naredil tistih dvesto korakov do vode... opm ima rada čokolado Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 6. september 2011 Prijavi Deli 6. september 2011 ja, zelo (še bolj pa sladoled) opm si barva lase na črno Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. september 2011 Prijavi Deli 6. september 2011 absolutno ne x!x črna še vsazga postara, pa to je menda znano opm je dans že jedla gratinirane palačinke s skuto Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 6. september 2011 Prijavi Deli 6. september 2011 ne, ampak bi jih! (pa noter kakšna rozinca) x:pxx:pxopm je že pila kavo iz drekcev Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. september 2011 Prijavi Deli 6. september 2011 ni u ludilu opm mora dans pokosit travo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 6. september 2011 Prijavi Deli 6. september 2011 res je opm bi danes cel dan samo ležala in gledala v luft Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 6. september 2011 Prijavi Deli 6. september 2011 ...Res je..Mal čez poldan je... (po" Westernem cajtu"..pa ne vem al bo to možno?..Odvisno v kakšnem položaju bo kauboj... ..) Opm se rada že zjutraj pogovarja in dobrovoljno smeje Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. september 2011 Prijavi Deli 7. september 2011 pajade splošno znano je, da se Cookie pusti pr mir vsaj do 9h opm bo dans sestavljala kletko Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 7. september 2011 Prijavi Deli 7. september 2011 ne pa ne! po moje bi jo kdo drug rad - zame opm zdajle pijucka kavico Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. september 2011 Prijavi Deli 7. september 2011 dans izjemoma ne opm je že zajtrkovala (pa ne kafeta inu čika ) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.