cipcipilonika 7. september 2011 Prijavi Deli 7. september 2011 absolutno! in zdaj že šibam na malico.opm ma nalakirane nohte na nogah Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. september 2011 Prijavi Deli 7. september 2011 ja, pa jih mam res opm se danes ni počesala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 7. september 2011 Prijavi Deli 7. september 2011 sej se nikoli ne počešem opm ima spete lase? Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. september 2011 Prijavi Deli 7. september 2011 o ti nemarnica x:Dx dans še ne opm ima danes s sabo marelo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 7. september 2011 Prijavi Deli 7. september 2011 če ne na nebu, pa vsaj v srčku (ooohhhhh )opm si grize ustnico ko je napeta Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. september 2011 Prijavi Deli 7. september 2011 prej vikend stresiranja opm bo dans jedla kalamare Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. september 2011 Prijavi Deli 7. september 2011 ne bom pa mi tud ne pašejo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif opm gre danes vse narobe Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. september 2011 Prijavi Deli 7. september 2011 story of my fucking life oseba pod mano je rajši zgoraj Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 7. september 2011 Prijavi Deli 7. september 2011 ....Neeeeee.. . kalamarčki . Sem spekla mlad krompir v pečici,...mmm ... .pripravila pečeno blitvo in tofu v sojini omaki s porom,..pa skleda mešane solate s korenjem in domačim paradižnikom tud čaka...Bi kar začela ,pa moram še na ostale lakotnike računat Opm se rada razvaja v kopeli rožmarinčka,..medtem ,ko drugi pomivajo posodo Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 7. september 2011 Prijavi Deli 7. september 2011 ...se vidi da kuham..pa sem zasukana ne zgoraj ne spodaj ...ampak v levo.. opm ima rada spodnji razgled v višavo Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 7. september 2011 Prijavi Deli 7. september 2011 ja! za pink floyde bi dala bogastvo in pol! opm bo šla počasi spat... Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. september 2011 Prijavi Deli 8. september 2011 ne, ga ne šljivim kej dost opm je laaaaačnaaaa (čas za malico) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. september 2011 Prijavi Deli 8. september 2011 za kej dobrega (ne zdravega) zmerej opm se veseli, da bo drugo leto mogoče tudi tukaj spet kej poletja Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. september 2011 Prijavi Deli 8. september 2011 veš da, pa da ga bom lahko več izkoristila kot letos http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif opm bi rada imela doma opico Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. september 2011 Prijavi Deli 8. september 2011 ne, jih imam nekaj tule v službi jpm je dans že jedla kremšnito Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 8. september 2011 Prijavi Deli 8. september 2011 ja, to so samo pobožne želje, mogoče pa po kosilu en džiro do slaščičarne opm vozi avto brez izpita Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 8. september 2011 Prijavi Deli 8. september 2011 včasih ga pozabim doma http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif opm pije navadni jogurt Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. september 2011 Prijavi Deli 8. september 2011 ja, provzaprov ga jem z žlico, ker oni tekoči je za norce begat opm ima dans popoldanski turnus Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
johnny169 8. september 2011 Prijavi Deli 8. september 2011 jz pa dans že cel dan poslušam radio antena. birko je zakon. Citiraj Šola tujih jezikov Panteon CollegeBlog o jezikih in kulturi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 8. september 2011 Prijavi Deli 8. september 2011 oo, pa s kakšno knjigo zraven http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif opm rada potuje v dežele 3. sveta Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. september 2011 Prijavi Deli 8. september 2011 vsekakor, če majo floydi tam kje koncert opm ne pije vode iz bideja Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 8. september 2011 Prijavi Deli 8. september 2011 zaenkrat mi to še ni praksa a nikol se ne ve http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif opm uporablja cinizem kot svoj obrambni mehanizem http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. september 2011 Prijavi Deli 8. september 2011 jp. res se žal učasih še zgodi, da kakemu bedniku uspe, da me tut do tega priprawi ampak ne za dolgo opm ima raje poletje kot jesen Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 9. september 2011 Prijavi Deli 9. september 2011 zdaj na stara leta mi je tudi jesen vse bolj paše opm nosi zapestno uro Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. september 2011 Prijavi Deli 9. september 2011 niti ne, rajš bi šla na morčita opm se rada laže Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.