Nature 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 da nekoč sem, sedaj pa sploh ne vem če še sploh so opm vsako jutro spije kavico(ne kapučino) Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 25. september 2011 Prijavi Deli 25. september 2011 No, knjižnice glih nimam imam pa velikooo knjig opm hodi v spanju Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 25. september 2011 Prijavi Deli 25. september 2011 Včasih pa res. OPM ima komarja v sobi, pa ga ne najde. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2011 Prijavi Deli 25. september 2011 hehe, ravno včeraj sem enega ročno (z rokavom, tvegala, dala prat) ubila (!) enga. Še dobro da opm nima blazotne veše v sobi. (ki ni šans da je ne najde ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2011 Prijavi Deli 25. september 2011 (tko kot un 'moj' kaćji pastir, k je zujil in imel glavo kot skokica ) Ja, rabi dober spanec(ki si ga bo zdajle šla privoščit) opm se rada smeje Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 Ne ali je oseba pod mano v brezupnem položaju? Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 ne. opm ima doma dojenčka Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 lahko bi se tako reklo opm prekipeva od energije in dobre volje Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 ne je totalno na tleh opm je na plaži? Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 if only... opm si bo dala zdaj eno fajn muzkico Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 niti ne opm ima zidarje v stanovanju Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 hvalabogu ne opm ima zidanico Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 na srečo ali žalost ne; bi se ga pa z veseljem zdele napila opm je dans vsa cunjasta in nikakva Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 ja opm bi bla zdajle totalno nekje drugje Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 mhm, lepo v dve gubi zvita in s kovtrom pokrita, pa s čepki v ušesih in krpo čez oči, pa k bi me za rokico držal in božal, vmes ko bi mi čajčka kuhal opm rada sanjari Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 ja opm je vesela, če jo v sanjarijah odnese, da se lahko potem pri padcu vsaj z zobmi za pločnik ujame Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 IJAAAAAAopm se včasih posmilčka sama sebi, potem se pa prime v roke in izplava Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 kje pa, jaz se prepričujem, da so to sam hormoni, te pa me že naujo zjebal opm je dans preveč ( ) napravljena (za te temp.) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 ma ravno obratno! sem v čist tanki bluzi, brez spodnjih oblačil in zgornjih! zjutraj je bilo kar brrrr opm še ni pospravila japonk v "poletno" omaro Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 ne še (k bo kao indijansko poletje ) opm nosi minice Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 ja ampak samo v sezoni opm obožuje počen kostanj Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 ja(*aja sem mislila da misliš pEčen... no sej tak je tudi počen praviloma ) a izven sezone pa opm nosi dolge plahte? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 aha, pa na nogah izvedba "bulerjev" za starejše gospe opm ne mara čakat v vrstah http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif porkaš, o in e sploh nista zraven na tipkovnici očitno sem dons počena in počeno razmišljam (vseeno boljš kot da bi bila pečena...) Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 no sej glavno da smo se razumel... niti ne (čakat v vrstah oz. sploh ne), samo ima še kar srečo pa največkrat smooth uleti, sam ck ck, sicer se pa da tud čakat, če se ti uspe tko naprogramirat: npr. namesto da se 7 minut jeziš, 7 minut meditiraš. sam včas se pa ne da () opm je lačna Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 jaaa... opm je slabe, ker ima doma sam še 2.5 tapravega paradajza. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.