Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 27. september 2011 Prijavi Deli 27. september 2011 niti ne, dopusta ne planiram že nekaj časa, ni mi do ...opm mora napisat dispozicijo diplomske Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 ni mi treba opm si zapisuje "opravila" v mobitel Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 nobena ni opolzka opm se zna fizično znest nad aparatom, ki/če ne dela Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 niti ne opm je danes v MB Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 ta ideja me spremlja zadnje čase, itak da opm ne počne nič pametnega Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 pa še frizerko, maserko, pedikerko, manikirko ... opm ima danes nalakirane nohte z rdečo barvo Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 res je, kot nujno pa opm je dobila pomemben telefonski klic Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 ne opm rada jE. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 rada sem in rada papcam opm rada pije prave čajčke Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 čaje ja (če misliš prave - črne, pol pa ne tolk, v glavnem sam zelene) opm je ravno pojedla nekaj češnjevčkov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 ne pa ne xrosex opm bo dans premetavala gnila jabka Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 not (je pa zadnjič črviva ) opm je opravila dva zoprna, a pomembna klica Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirMax 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 Nop.. Nisem klical že dolgo odkar mi je telefon crknil 3 tedne nazaj.. OPM je starejša od 30 let.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 Ja opm hoče vedno biti v središču pozornosti Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2011 Prijavi Deli 28. september 2011 noče bit (sam včasih pač kar je). opm noče bit vedno v središču pozornosti Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 mhm, včas prov paše bit neopazen, neviden opm gre za vikend na morčita Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirMax 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 Nop.. Za vikend sem v Udinah v Italiji.. OPM ima otroka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 ne opm ima svoj vrt Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 pravzaprav niti ne šizi spet tolk (razen okusi so fajn, k so spajsi) opm ima rada slovensko hrano Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 Ja, bograč, pa kranjsko... opm stanuje v rojstni hiši ali stanovanju Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 ja (zdaj) opm igra košarko Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 Ne opm ima enega otroka Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 ja opm ne mara zgodovinskih spektaklov Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 Jih opm se norčuje iz drugih ljudi Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.