Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 ja v bistvu opm je marljiva ~~~ drugače ima pa ONM danes rojstni dan (sem videla ko je Mitja spet naštimal očitno r.d-je na osnovni strani foruma). Vse najboljše, Nature! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 kje pa, jst sm kampanjc Vse najboljše za rd, Nature :hepko: opm se ga bo dans napila Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 napila najbrž ne, bo pa morda spila kak pirček. opm je dobre volje Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 itaq, zdele še posebi razigrana opm je dans nagajiva Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 malo pa res(prej sem rekla mami, da bom dala ingver v mineštro kako faco je nardila! ) opm glasno govori Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. oktober 2011 Prijavi Deli 3. oktober 2011 ne, ker ne maram argumenta glasnosti + NISEM NAGLUŠNA btw, ogabno mi je glasno govorjenje/dretje. Sej zastopim že na sobni jakosti opm ima pop sestančić Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. oktober 2011 Prijavi Deli 4. oktober 2011 itaq :yumy: opm ima doma kačo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 4. oktober 2011 Prijavi Deli 4. oktober 2011 odvisno kakšno opm pobija muhe z loparčkom Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. oktober 2011 Prijavi Deli 4. oktober 2011 ne, so cajtngi zadost dobri; al pa kuhinjske krpe pr izhodu opm bi zdele neky dobrega pohrustala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2011 Prijavi Deli 4. oktober 2011 pohrustala niti ne, raje bi kaj pojedla (al pa gricknila -grick grick... ne pa hrust hrust... kakšnih čipsov al česa ) opm pije nad dober čaj Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. oktober 2011 Prijavi Deli 4. oktober 2011 kje pa, moj je že mrzel opm bo dans zvečer šla ven Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 4. oktober 2011 Prijavi Deli 4. oktober 2011 aha, perilo obesit v sušilnico opm bi šla na en dober koncert Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. oktober 2011 Prijavi Deli 4. oktober 2011 ma kje pa MIR in TIŠINA, pa TEMA so dandanes redka dobrina opm mora še kej delat ne pa tuky tapkat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 4. oktober 2011 Prijavi Deli 4. oktober 2011 ja, res ampak ma glih kofibrejk opm ima še stike s "prvo ljubeznijo" Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 4. oktober 2011 Prijavi Deli 4. oktober 2011 ne opm je na obrate Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 5. oktober 2011 Prijavi Deli 5. oktober 2011 Ja, kadar se mudi na wc, so pospešeni opm bruha ogenj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. oktober 2011 Prijavi Deli 5. oktober 2011 dons pa res opm bi dons z veseljem nekoga zadavla Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2011 Prijavi Deli 5. oktober 2011 v bistvu kar, ja. opm ima 'težko nogo' Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 6. oktober 2011 Prijavi Deli 6. oktober 2011 če je mišljeno na stopicanje, yes, če kako drugače-nikoli opm že dolgo tuhta, kako bo vzpostavila kontak s svojo love Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2011 Prijavi Deli 6. oktober 2011 Hm, pravzaprav si res želi lepši, pristnejši in iskrenejši kontakt opm popolnoma zaupa ljubljeni osebi Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 6. oktober 2011 Prijavi Deli 6. oktober 2011 žal ne opm ima danes čistilno akcijo Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2011 Prijavi Deli 6. oktober 2011 žal ne opm je imela/bo imela danes dobro kosilo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. oktober 2011 Prijavi Deli 6. oktober 2011 žal ne; bom pa zdravo opm bo danes izkoristila sonček in šla na sprehod Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2011 Prijavi Deli 6. oktober 2011 ja opm zebe Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 6. oktober 2011 Prijavi Deli 6. oktober 2011 ja, ampak ponavadi le ob jutrih opm se v deževnih dneh prebudi romantika Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.