tigrota 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 lahko da še bo opm ima glavobol Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 nimam. opm praska po grlu? Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 11. oktober 2011 Prijavi Deli 11. oktober 2011 skoraj da opm čuti vpliv polne lune Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 itak opm ne čuti vpliva ščipa Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 kar, ja opm ima rada jesen Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 ne opm ima rada plundro Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif z lahkoto opm dramatizira Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 ne opm bi živela v Kaliforniji Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 ne, bi pa recimo v Avstraliji, Brisbane tenkjuverimač OPM ljubi grozdje Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 opm dramatizirane ~~~ mara (ne glih ljubi) grozdje opm šizi na olive Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 ja a veš da sem res mislila opm ta hip občuduje luno z lepim pisanim sijem Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 v bistvu ja (ampak redno se sliš preveč redno - prej vedno kot redno ) opm je ves teden zamehurila s telovadbo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 ne (brez vsega pijem čaj) opm je nagnjena k hitrim spremembam počutja Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 (beri) zaradi sitosti trenutno mi ni do tega opm bi... Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 13. oktober 2011 Prijavi Deli 13. oktober 2011 zakaj neki (beri ne!) opm ima krizo srednjih let Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 13. oktober 2011 Prijavi Deli 13. oktober 2011 ne še k še nisem tam http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif opm je vedno dobre volje pa tudi če ima slab dan Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2011 Prijavi Deli 13. oktober 2011 žal ne (čeprav se kao *trudim*.. no sej včas pa rata ) opm je precej zdelal tokratni ščip Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 13. oktober 2011 Prijavi Deli 13. oktober 2011 kaj pa vem, pred njim je bilo ubitačno, učeraj okpo njemu me daje enak filing(suma, sumarum saj še drži ) wem ne več kaj me daje, le nekaj ne štima, v to sem prepričana 100%( če bi bila poštena do sebe tudi to bi si priznala opm muzo preveva Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2011 Prijavi Deli 13. oktober 2011 ne štekam čist dobr, ampak ne, muza *me je zapustila* opm se nič ne veseli današnjega Saturna (konjunkcije s Soncem) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 bom preverila oz. osvežila kaj bi lahko sekalo opm je opravila popoldanski dolgi sprehod Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 pravzaprav ja (še dvojnega, ker je nekaj pozabila) opm ima pms Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2011 Prijavi Deli 15. oktober 2011 zadnje čase ne (žal, v bistvu) opm je lačna Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 15. oktober 2011 Prijavi Deli 15. oktober 2011 res = in si grejem riževo mleko, kosmiči za posladkat opm je peljala mulca na žur Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 to je bilo v soboto(od takrat se nihče več ni javil, sedaj postavljam lažje vprašanje ) opm si je kupila nove čevlje Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 nikoli opm kuha mulo Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.