tigrota 5. november 2011 Prijavi Deli 5. november 2011 nič od tega, danes si privoščila mal počitka po tednu dni opm je skregana sama s seboj Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 5. november 2011 Prijavi Deli 5. november 2011 ja! opm si želi snega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 5. november 2011 Prijavi Deli 5. november 2011 ja, sam daleč stran opm ima rada limonado Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 5. november 2011 Prijavi Deli 5. november 2011 jap. opm živi v mestu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 6. november 2011 Prijavi Deli 6. november 2011 nikoli ni opm gre v bazen Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 12. november 2011 Prijavi Deli 12. november 2011 ne(si sama odgovorila, naj se nadaljuje igra opm imela danes delovno akcijo Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 12. november 2011 Prijavi Deli 12. november 2011 ne, danes lenarim. opm prepeva pod tušem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 12. november 2011 Prijavi Deli 12. november 2011 ne opm gre jutri na pohod Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 13. november 2011 Prijavi Deli 13. november 2011 ne opm gre spat Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 13. november 2011 Prijavi Deli 13. november 2011 ja, čez cca. 10min opm vsako jutro spije čaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 14. november 2011 Prijavi Deli 14. november 2011 ja ,po dolgem cajtu opm danes uživa v soncu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2011 Prijavi Deli 14. november 2011 ne (še?) ((megla)) opm je ful samozavestna Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 14. november 2011 Prijavi Deli 14. november 2011 odvisno od področja opm obožuje knjige Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 nikakor opm uživa ob izboru glasbe na youtube Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 ah, mam svojih klasikov dovolj na ipodu opm gre jutri v sluzbo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 pravzaprav res opm se je danes ful slabo počutila Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 ful slabo ne, slabo pa res opm vsak dan praska zamrznjene avtomobilske šipe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 ne opm je levičarka (uporablja levo roko) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 ne (in boolje da ne - ker se žal ne spozna, čeprav je že nabirala gobe večkrat, sam mora met znalce zraven ) opm je ful všeč vonj po gozdu Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 ma kaj pa vem, mal že vržem uč, sej se nas vseh tiče, mal pa že moram sledit(ma daj cela farsa je tole ) opm ima čist suhe lase Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2011 Prijavi Deli 15. november 2011 niti ne zarad nažiranja (ampak ne šizim kej preveč zarad drugih stvari, npr. so lohk mal depresivni tud al kakšni pa gužve so pa tko, pa namest da bi se uživalo, se sam nori nekaj ) opm ima rada sneg Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 16. november 2011 Prijavi Deli 16. november 2011 jap opm greje sonček Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amon 21. november 2011 Prijavi Deli 21. november 2011 Ne.. Je še tema zunaj -.- Opm je zjutraj dolgo spal/a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2011 Prijavi Deli 21. november 2011 ne. opm je zmrznjene sorte Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2011 Prijavi Deli 21. november 2011 dons pa že (ogabno me boli vrat in rame ) opm je firbec Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.