Pinka 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 drži... oseba pod mano ne ve kaj bi sama s sabo? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 ja.. v tem času večkrat oseba pod mano ima veliko hobijev? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 pa ja, recimo. oseba pod mano težko dolgo časa sedi pri miru? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 ja oseba pod mano vedno rada pove svoje mnenje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 niti ne, zato, ker ko ga povem se me vsi kar malo ustrašijo...imam preveč ostr jezik hi hi oseba pod mano obvlada vsaj dva tuja jezika? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 ne oseba pod mano je rada v središču pozornosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 ne razen pri ljubljenih osebah... oseba pod mano je izredno trmasta? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 ja oseba pod mano rada provocira v pozitivno smer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 pa res.oseba pod mano z lahkoto kupi nove kavbojke, ki ji lepo stojijo. Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 you know me Oseba pod mano brska rozine iz štrudla. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 nikoli, ker jih obožujem...mnjami oseba pod mano raje pije čaj kot kavo? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 24. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2007 da oseba pod mano ima rada kostanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 ja oseba pod mano si vrta po nosu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 ne osebi pod mano trenutno v narocju spi macek Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 :xx!: ni šans Oseba pod mano ima iPod. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 :xx!: ni šans Oseba pod mano ima iPod. kaj pa je iPOD Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Z največjim veseljem, ampak bom šla kr v kinota. Oseba pod mano gre z mano v LONDON! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 ja!!! z veseljem.. oseba pod mano gre v London na lepše? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Ne. Oseba nad tabo gre v L. na lepše Oseba pod mano je volila Peterleta Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 jaje oseba pod mano alergichna na machje dlake? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Sploh ne. Ali oseba pod mano daje denar klošarjem, ki zgledajo mlajši od 30 let. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 ne....delat nej grejoa oseba pod mano jaha? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Probala samo. pa se mi žwau smili. A oseba pod mano še živi pri starših? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 nea bi oseba pod mano prshla k men zhvet? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Odvisno od velik stvari, ampak najbrž ne. A ima oseba pod mano balkon Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.