taraja 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 ja, s tečno sosedo :xx!: :xx!: oseba pod mano pa v hiši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Velik preblesav sem, da bi šteku tole temo in folk, ki vanjo piše. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 eh, oseba nad mano nej pusti preprostim ljudem mal veselja, no. oseba pod mano ima težave s časom. Tud danes je že mal pozna. Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 pozna vedno! oseba pod mano se v službi dela, da dela Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 mhm oseba pod rada bere e-maile ??? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Ne. Sam filmčke pogledam Člowk pod mano spi v pižami. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 absobloodylootly. zelo ma rad pižame.oseba pod mano je grizla nohte. Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Priznam. V OŠ Oseba pod mano ne vozi 30 kjer je to zahtevano. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 pač. mimo šole, če se le da.oseba pod mano je že bila na eksotičnem potovanju. južni otoki, Malezija, tigri pa to) Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 27. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2007 nope oseba pod mano do sedaj še ni jedla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 ne oseba pod mano si grize ustnice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 odvisno oseba pod mano se smeji na ves glas, ko se smeji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 ja oseba pod mano pogosto kaj nariše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 odvisno od situacije oseba pod mano pogosto sedi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 vsi smo nadarjeni za glasbo oseba pod mano ima nalakirane nohte z rdečo barvo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 ne (a je rdeča zdaj v modi? zanimivo) oseba pod mano se rada umiva lase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 mislim, da ja (morala bi vprašati kakšnega drugega) oseba pod mano rada zapeljuje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 nič več!! oseba pod mano je dovolj samozavestna, da pove, če ji kaj ne paše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 odvisno od motivacije tisti dan oseba pod mano se rada spakuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 skoraj vedno oseba pod mano se rada sprehaja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 ja.. ravnokar teče 1002 oseba pod mano rada kadi ob pitju kave? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 uf.. zdej si me pa najdla, ker tek pa res ni moje področje, verjetno tek na kratke oseba pod mano si rada kupuje čevlje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 ne maram grozljivk.. muska (no ja efekti) preveč vplivajo name v neg.smislu oseba pod mano pa bo na Haloween gledala grozljivke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 mi je vseeno oseba pod mano zdajle ne gleda Tv-ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 gledam z enim ocesom.oseba pod mano se boji praznikov? Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.