Rdeča Jagoda 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 Kaj pa vem odvisn al je to dobr al slabo? Oseba pod menoj je jezna na svojega direktorja-co. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 točno tako oseba pod mano je polnoletna Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 ja pri preduri med matematiko oseba pod mano ej popolnoma zadovlojna sama s sabo Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Niti malo. Oseba pod mano obožuje morske sadeže. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 ne oseba pod mano rabi 9 ur spanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 ja, ampak ne kar v tri dni, tisti pristni smeh oseba pod mano se že dolgo ni zjokala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 ne, jih pa bom kdaj. oseba pod mano je dobila veliko novoletnih daril Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 ja oseba pod mano je zaspana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 , kako si vedela? Oseba pod mano ne mara kratkih las. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 ne, nisem iz tistega konca. Se pa večkrat tja peljem. Oseba pod mano je pristašica novega zakona o prepovedi kajenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 mogoče malo oseba pod mano redno telovadi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 eno in drugo oseba pod mano je potrpežljiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 o, ne. oseba pod mano ima lepe zdrave zobe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 res je, ni ga čez užitke oseba pod mano ima rada petke (dan mislim) Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 recimo, da zdaj ja, dopoldne pa ne oseba pod mano ima vedno urejene nohte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 urejene v mejah normale oseba pod mano pogosto boleha za virozo Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 no, mora mi bit prav, recimo pri hlačah nisem ravno po JUSu narejen in seveda všeč mi mora bit, pa udobno se moram počutit In zaradi tega sem probal 30 parov kavbojk, ko sem jih ta zadnje kupoval , ja če pa majo večinoma samo ozke kroje oseba pod mano rada nakupuje ? Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 res je, ampak je blo kar fajn se strinjam glede hlač, no kavbojk ne kupujem tolk pogosto ... oseba pod mano bo jutri uživala ? Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 ne, doma običajno ne ni sile pri garderobi, edino hlače ... oseba pod mano bo šla še kaj na zrak ? Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 spomnim se da so mi jezik šival ko sm mela 2 let...ce to spada pod opercijo oseba pod mano se boji glboke vode Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 ni res oseba pod mano se ukvarja z jogo Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 niti slučajno o.p.m. rada igra klavir Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 ma sploh neee,obratno!!Oseba po mano zdaj je slaoled Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Sploh se noče zbudit. Oseba pod mano se rada crklja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 veš da oseba pod mano rada raziskuje Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.