Mitra 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 Ne. Svaka jim čast. OPM rada pleše. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 Če se plesanju ne veselici reče tako, potem drži. Oseba pod mano je ravnokar izpd tuša. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 Ja. Dijak, študent, penzjonist. Vse v enem. Oseba pod mano ima zelo močno razvit notranji čut. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 JAAAAAAAAA RES JE OPM je danes še posebno vesela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 Raznežena, vesela..... Oseba pod mano bo zadela sedmico na lotu in mene povabila za vikend na morje.Ha ha. kok bo lušno. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 12. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2008 ne..ker ne igram lota opm se bo pa dans tuširala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 Ja. Samo da pride trenutek.Na morje bi bilo pa vseen dobro. OPM Ne mara puklih izjav. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 res je OPM rada hodi v hribe Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Obožujem.Odkar sem srečala divje prašiče, me je minilo da to počnem sama. Oseba pod mano rada obera maline. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Seveda! Še psa sem naučila da jih obira smao kaj ko jih poje...-lahko bi meni kšno pustil Oseba pod mano se boji grmenja in strel Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 odvisno kje se nahajam... Oseba pod mano rada kolesari Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Ne ravno. Oseba pod mano zelo dobro prenaša vročino. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 15. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2008 lahko bi se reklo da ja opm ima opravljeno maturo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 uf...kje je še to....še daleč opm dela v mercatorju Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Ne OPM se uči za maturo Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 tud ne opm rada hodi v naravo Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Ja. Tudi tako sem doma. OPM rada nabira zdravilna zelišča. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 včasih - vendar z veseljem oseba pod mano lepo riše Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 Ne čist lepo, al pa, samo da je umetniška (ker še sama komaj vem kaj je narisano). Oseba pod mano se bori najti zaposlitev. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 17. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2008 sem lih našla, pol sem se pa poškodovala oseba pod mano ni samska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 Ne bo držal. OPM ima zlomljeno roko???? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 17. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2008 ne opm hujša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 Ne! OPM zelo pikajo komarji. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 Nekaj drugega me bolj kot komarji. Oseba pod mano je zadovoljna. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 Pa še res je, zares sem zadovoljna. Oseba pod mano je žejna in hoče pijačo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.