emmzi 18. julij 2008 Prijavi Deli 18. julij 2008 ja! oseba pod mano obvlada angleško Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 18. julij 2008 Prijavi Deli 18. julij 2008 Ha ha ha..Govorit z rokami in nogami, pisati sigurno ne. Oseba pod mano danes spremlja košarko po TV. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 18. julij 2008 Prijavi Deli 18. julij 2008 ne gledam TV sploh =) oseba pod mano ima doma papigo Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 Ne OPM včeraj ni bila na pijači z lunatiki. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 Ne OPM včeraj ni bila na pijači z lunatiki. neeeeeeeeee me niso povabil OPM je pa bla včeraj z njimi na pijači Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 Ja bila.Pa nehaj že komlicirati da te nismo povabil. Nikogar nismo, smo se samo zmenil in kapljali eden za drugim. Počasi mi postaja tole močno otročje.Še Marse nismo vabili pa je vedela in je ni bilo. Mene tudi ni nihče povabil, sem se kar sama.Oniks je uletev zadnji, pred tem še vedeli nismo da bo prišel. Samo zelo veseli smo ga bili. OPM je KOMPLIKATOR!!!!! Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 23. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2008 definitivno DRŽI oseba pod mano še ni bila noseča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Ne bo šlo skozi. OPM ima dovolj dežja za nekaj časa. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 res je OPM rada pleše in poje ko je nihče ne opazuje Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Tudi če me gledajo me ne moti OPM se raje kopa v morju kot smoča pozimi Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 23. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2008 res je opm je zadihana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 ne OPM boli križ Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 ne OPM ima pisane kopalke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Jap OPM želi na dopust Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 24. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2008 sem na dopustu opm ima rdeče pramene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 ne Oseba pod mano nima svojega avta Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 24. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2008 jap oseba pod mano dobro kuha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 jes jes OPM ne dela printer Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 25. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2008 dela dela opm danes še ni jedla mesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 sem, po pomoti oseba pod mano dases ne čuti nobenih bolečin Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 27. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2008 čutim v kolenu opm poje veliko sadja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 no ja OPM ima brata Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 japaja... oseba pod mano nosi ful lepo spodnje perilo... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 Sloggiy OPM rada preseneča prijatelje Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 27. julij 2008 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2008 ja opm ima rada tipe/ženske s kratkimi lasmi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.