loonanai 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Ja. OPM že pošteno zebe v teh "poletnih" dneh... Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 niti ne Oseba pod mano ina trenutno boje z zoprnim prehladom Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 Ja, čisto nora. Oseba pod mano včasih posluša balkasko glasbo. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 tudi, balkane, balkane moj Oseba pod mano je že bila v Zadru ? Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 ne osebo pod mano zebe Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 ja oseba pod mano ima trenutno nalakirane nohte Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 Ne več. Oseba pod mano rada gleda House-a. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 ja, vredu je Oseba pod mano gre danes nabirat zapoznele gobe Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 ne OPM uporablja brezžično tipkovnico Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 na oseba pod mano gre danes na zabavo Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 Ne. Oseba pod mano se še vedno izobražuje. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 ponovno OPM obožuje sladoled Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 o pa še kako oseba pod mano je že kdaj zadela večji dobitek (srečka ali loterija) Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 ne Oseba pod mano je že imela srečanje z angelom varuhom (ga je videla) Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 videla ne, ampak verjamem da ga imam ker je moje življenje že parkrat viselo dobesedno na nitki oseba pod mano ima Nokio Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 ja, in to že tretjo po vrsti. Ne menjam OPM je danes videla utrinek (zvezdni) Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 Da, večkrat. Oseba pod mano daje prednost moralnim vrednotam. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 ne oseba pod mano obožuje pistacije Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 kao nej bi, ampak hvala bogu ni blo nč OPM ima rada feta sir Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 29. september 2008 Prijavi Deli 29. september 2008 Ja , kr vredu je OPM je že hodila po žerjavici Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 29. september 2008 Prijavi Deli 29. september 2008 ne, ampak enkrat sigurno bom OPM ima rada živali Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 29. september 2008 Prijavi Deli 29. september 2008 zelo Oseba pod mano nima svojih otrok (še) Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 nimam ne opm je danes izpustila zajtrk Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 niti slučajno, sem bla pridna da se je kr kadil =) opm rada lenari Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 tiste nenapovedane so ponavadi najboljše Oseba pod mano ne zna kleklati (gremo dalje) Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.