ABCfree 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 Kleklanje?To bom na stara leta,ko bom betežen Oseba pod mano ve kaj je ''klajba''.... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 22. november 2008 Prijavi Deli 22. november 2008 ne, ne vem Oseba pod mano rada poka šale na tuj račun in kaj je klajba?????????? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
39c-L 22. november 2008 Prijavi Deli 22. november 2008 včasih oseba pod menoj je g33k Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. november 2008 Prijavi Deli 23. november 2008 ne OPM bere zelo debelo knjgo Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
39c-L 23. november 2008 Prijavi Deli 23. november 2008 da oseba pod menoj živi na kmetiji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 mislim da, ja Oseba pod mano je zelo dobre volje Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
39c-L 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 da oseba pod menoj je danes jedla ali bo jedal govjeo juho Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. november 2008 Prijavi Deli 25. november 2008 res je OPM kida snegeca Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 ne opm rabi dieto zaradi praznikov Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 kakor gledaš opm ima rada adrenalin Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 eni pravijo da ja, eni da ne, tko da opm je že prerezala deževnika na pol Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 odvisno kakšne - hroščki so zakon! osebo po mano rado zebe Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 ne opm sanjari o toplih krajih Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 ne opm rada gleda zvezde v nebo Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 ja, ampak odvisno kdo vozi opm je že jahala konja Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 ha ha - seveda OPM je danes zoped morala v službo Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 seveda se lahko Osebi pod mano ima doma psa Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 žal ne opm ima rada plavanje Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 ja res je Oseba pod mano uživa ob gledanju travnika s cvetlicami Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 Zelo lepo Osebo pred mano je strah strahu . Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 Je Osebo pod mano zapestje boli Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 jih rada nosi, čepice in šale tud oseba pod mano rada pospravlja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 ne nima, ima eno sestro (ćeprav se ne bi branila bratov oseba pod mano rada je jedi italijanske kuhinje: lazanje, pice, mocarelo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 9. januar 2009 Prijavi Deli 9. januar 2009 ha ha Ne še Oseba pod mano ne obiskuje opere Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sakal5 8. marec 2009 Prijavi Deli 8. marec 2009 ja, sam se ne spomnem na kermu OPM uživa v nedelji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.