cipcipilonika 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 no vidiš, maš kar na mestu slikco! se mi zdi da tvoj stil pa kar napišeš čist paše k slikci dopust je že splaniran oseba pod mano je ta hip pogledala, če je kdo kej novega napisal v temo "oseba pod mano" in so se zdaj njena usta razpotegnila v nasmehec Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 kako pa to veš?? :O: u matr. pa RES jih rabim, ker sem dvojne vrgla stran, so ble že čist preveč take neuporabne! oseba pred mano ma za danes zvečer nekaj lepega v planu Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 ja kr, še spit m iga ni treba velik, me takoj naokrog obrne. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 26. maj 2011 Prijavi Deli 26. maj 2011 ma joj, veš kaj blo - potrka kolegica in me povabi na sladoleeeeed x:px itak da sem vse skup pustla oziroma kar neki (enter) pritisnla kura jaz torej, oseba pod mano bo jedla za kosilo nekaj s solato . Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. julij 2011 Prijavi Deli 23. julij 2011 Ja, da vsaj za trenutek ne vidim in ne slišim ponorelih in hinavskih "človeških" duš! Oseba pod mano se počuti osamljeno. Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. julij 2011 Prijavi Deli 24. julij 2011 res bi bil vesel, ko bi se vrnil sonček z nekoliko višjimi temperaturami, ni pa treba, da ravno žge v faco oseba pod mano si bo danes privoščila sproščujočo kopel Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 24. julij 2011 Prijavi Deli 24. julij 2011 ne, ampak raje oddajo o nerešenih primerih opm gre jutri zjutraj v službo Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2011 Prijavi Deli 24. julij 2011 ne. ni potrebe. je ša mal krompirja u kleti opm razmišlja o tem, da živi v deželi, kjer vseh 12 koledarskih mesecov v letu iz svojega balkona na prosto oko vidi sneg Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 25. julij 2011 Prijavi Deli 25. julij 2011 ja res, pa še pipo miru prižgem, ob sončnem zahodu in pogledu na morje..... opm se rada sonči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. julij 2011 Prijavi Deli 25. julij 2011 na glih preweč rada... ampak ko zdrawila primejo, druzga itaq ne preostane opm se sploh ne zaweda, da je refošk zdrawilo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 27. julij 2011 Prijavi Deli 27. julij 2011 o ja in hrana tudi opm se boji neviht Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 27. julij 2011 Prijavi Deli 27. julij 2011 uživa v treskanju in rohnenju, bobneeenju opm tišči lulat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 27. julij 2011 Prijavi Deli 27. julij 2011 dostikrat v takšni zagati ... trenutno ne opm rada raziskuje nepoznano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 27. julij 2011 Prijavi Deli 27. julij 2011 da, in to z veseljem opm ima vremensko pogojene težave Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 28. julij 2011 Prijavi Deli 28. julij 2011 še posebno na dopustu ... morju ali kje drugje ob vodi opm rada gleda balet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 na jutrišnje opm ima rada koromač Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 na jutrišnje opm ima rada koromač kdo pa je koromač? opm nima nič proti prostim vikendom sredi poletja Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 ne, zaradi prostosti nemirno stopica na mestu že v petek ............ opm zna sezidat celo hišo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 Ja, na marsikaj se spozna, malo je pa že iz forme opm se rada šprica z vodo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 kdo pa je koromač? zelo zdrava zelenjava ... bolj poznana na primorskem ... meni je http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif *** ja, ja, ja ... iz lego kock opm rada lenari ops ... oseba nad mano me je prehitela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 zdej si pa zaštrikala.... a gremo v kontra smer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 lahko ... aaa ... pa ni treba nove teme odpret neee, nooo ... čakam naj nekdo nadaljuje ... od kjer želi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 oseba nad mano je v svojem 56 postu nadaljevala sporočilo iz svojega 22 posta .............. v svojem 57.982 bo pa povedala za kaj je šlo v 2 postu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 a misliš, da se še spomni ... ah ... rač. pomnjenje je hudič opm sovraži hrup Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 hm...kukr kdaj... in kakšen je ta hrup... in kdo ga powzroča...kako ga povzroča... in zakaj... oseba pod mano je raje zgoraj Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.