cipcipilonika 21. september 2011 Prijavi Deli 21. september 2011 tudi, tudi opm nosi spodnje majice Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 21. september 2011 Prijavi Deli 21. september 2011 nikoli opm pogosto škripa z zobmi Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 nikoli, škripanje pa ja škodi zobem opm je prehlajena Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 ja. portugalščino, francoščino in singalščino opm ne bere podnapisov, če razume jezik na tv Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 d-d-d-d-d-d-d itak opm pijucka zdele čajček Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 pa ga res opm pošilja vse upm Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 ne, ne, ne čist vse, sam nekatere opm zraven čaja grizlja piškot Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 not opm mora dobit mal mesa na kosti Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 navadno nima takšnih *užitkov* opm bo jedla dons nad dober rižibiži... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 ne bo časa opm velikokrat kolca in to na glas! hik! Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 niti ne (velikokrat), ne na glas opm skoraj nikoli ne kihne samo 1x, pač pa včasih tudi do 13x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 ne opm se pogosto udarja - kjerkoli in kamorkoli Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirMax 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 Imam tudi štoraste dneve ampak bolj poredko.. opm preživi več kot 3 ure na dan na internetu.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 opm ne mara sladkarij Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 22. september 2011 Prijavi Deli 22. september 2011 točno tako - imam raje zdrave zobe opm je že spala v šotoru sredi gozda Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 ne opm uresniči vse svoje cilje Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 več njih opm je imela v zadnjih treh letih UŠI http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon28.gif Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 absolutely NOT opm bi šla zdele na en izlet Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 gremo??! opm ima samo eno luknjo v vsakem ušesu (u. mečici, če smo natančni) Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 ne, je nikoli nisem maral opm se je že kdaj spotaknila ob mačko Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 ja bi ga samo ne vem točno kje bo vstopil v atmosfero opm bi poletela v vesolje Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 da, a ni ravno profesionalni opm vsak večer težko zaspi p.s. Hvala za informacijo(bom opazoval) Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 da, ampak le v svojih mislih opm ima doma paličnjake Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 da, in to velikooo malin opm redno igra loto Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. september 2011 Prijavi Deli 23. september 2011 da, včasih samo v službi opm se strinja da je rana ura - zlata ura Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.