Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 ne (no če kdaj že, se heca, ne norčuje) opm je občutljiva na kritiko Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 seveda, sploh sem vesela konstruktivne, da vem, kaj/kje (se) lahko popravim opm si, kadar je v stiski ali gužvi, grize ustnico Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 mislim da ne opm se pogosto nezavedno mršči in 'grdo gleda', čeprav recimo sploh ni slabe Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 ne (a ima nekaj podobnega iz blaga) opm je imela kot majhna veliko medvedkov Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 hm? ja opm je zelo samozavestna oseba Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 ja pa res opm ima jutri silne plane Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 ah kje! opm ima rada obilna kosila Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 ja, samo jih malo uporablja, sploh poleti (raje ima kako naravno eterično olje, npr. jasmin ali sandalovino) opm ima veliko kozmetike Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 bi blo dbest, sam najbrž ne bo časa opm je sramežljiva Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2011 Prijavi Deli 29. september 2011 odvisno kakšne (skokov z banždijem niti ne ) opm je pogumna Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 ja včasih preveč, velikokrat (ko bi blo treba...) pa ne opm se rada smeje na glas Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 ja opm pogosto joka Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 ja. če sem žalostna, ganjena... ma kadar češ je odrešujoče.opm pritečejo solze ko se preveč smeji Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 ne opm ful ruka v sogovornika med pogovorom Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 neeee opm ful kril iz rokami ko kaj razlaga Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 ja opm ima milijardo mimik na sekundo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 ne vem če glih tok, samo ko se ufuram v pogovor, rabim ful prostor, da vse pokažem kar povem opm sedi s prekrižanimi nogami ko gre na kavico v lokalček Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 kakor kdaj.. če ima minico, pol ziher. opm si ob kavici privošči čik Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 ne kadim. opm namaka piškotke v kavo Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 ne (itak ne, pa še ne mara da se not po kavi pol razleze tisto) opm mora po kosilu obvezno pojest še kakšno sladkarijo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 obvezno opm ni problem pojesti enormno skledo zelene solate Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 30. september 2011 Prijavi Deli 30. september 2011 enormno ne, skledo solate pa itak da, z dodatki opm je dobila novo službo Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 1. oktober 2011 Prijavi Deli 1. oktober 2011 ne (še) opm ima doma benjamina. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 1. oktober 2011 Prijavi Deli 1. oktober 2011 nekoč res opm ima počitnice Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 2. oktober 2011 Prijavi Deli 2. oktober 2011 ne opm se veseli jutrišnjega dela Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.