Marsa 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 a veš da ne... so kar na broju ponavad. opm nima smisla za čas () Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 brez skrbaj. opm odpoje ali odžvižga ali kakorkoli drugače lohk izvabi vsak ton ki ga želi Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 jutri še frai, hi,hi opm je postala wčeri ponosna lastnica nove knjige Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 dovolj jih na spisku opm bi... Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 ... kej bi že, ja... opm manjka zraka mal Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 še kar, ampak ne čist opm je pogosto ful aktivna proti koncu tedna (namesto npr. v začetku) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 še kar opm vsako jutro telovadi Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 (saj jaz sem tud že za en teden al clo več zamehurila s telovadbo) ne vem še opm se mora mal okrepit Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 ja opm zlo mara filme Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 ja zlo fajn bi blo opm je imela danes moraste sanje Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2011 Prijavi Deli 20. oktober 2011 mislim da ne opm je zapasalo nekaj sladkega Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 22. oktober 2011 Prijavi Deli 22. oktober 2011 njet dam opm pospravlja garderobo Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2011 Prijavi Deli 22. oktober 2011 res je (glih sem ful enih hlač oddala in ene stvari še) opm ima čist preveč cot (a hkrati jih ima še premalo; pogreša še par *univerzalnih D pisov* ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 23. oktober 2011 Prijavi Deli 23. oktober 2011 jp itak da pogrešam, verjetno hočem z nečim nekaj nadomestit opm je danes naelektrena Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 ne pa nism opm je dans zamudila v službo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 niti ne. mi pa paše kaka vroča čokolada. opm poleti rada je - hladne jedi - solate, mrzle juhe zelenjavne... Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 ja...ampak je ni jedu že 100 lethttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif opm komej čaka pomlad? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 niti ne opm si želi malo več energije Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 ne, pač pa eno postljico opm ima danes telovadbo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 ne več, jo je že imela (no morda še kakega pešaka udari ) opm rada telovadi Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 ja. opm ima raje aerobne vaje kot anaerobne. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 kakšne pa so anaerobne? K kisik menda še rabimo 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 aerobika (vzdržljivost, gre špehec papa)anaerobne vaje - moč, mišična masa, welcome (ni pa vzdržljivosti) Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 (men se je zdel hecn Cookijin odgovor) oboje (nimam ne vzdržljivosti ne mišične mase) krogi ali kanvas Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 24. oktober 2011 Prijavi Deli 24. oktober 2011 krogi lučka ali kornet Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.