Skoči na vsebino

oseba pod mano

blanš

Recommended Posts

če je sadna, pol lučka, če pa ni, pa kornet

kotalke al rolerji

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Bi... lahko ti jo pa jst naredim...pa še limfno drenažo...ročno http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif

Bi ti šlahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

odvisno kakšna, če nad fantastična, pol naj kar trajata seveda oba... tud izmenično, čist okej... xDDx x8Dx

zijalast ali šusast

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

niti ne (rada), ker mora! :sick:

(včas pa je oboževala, uživala v pedenčkanju raznem... ne sam vsak stol, pač pa vsaka stolova noga je imela svojo barvo x^x xyesx si lohk misliš katere farbce so ble x;)x - sive ziher ne xDDx)

opm je totalno odštekana xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pravzaprav na srečo ne oz. redko (pač jasno če stojiš nekje na mrazu v neprimerni obutvi in to...)

opm ful mara pulije

Picasso

ja, predvsem sta na urniku kolo in kolebnica (tečem bolj poredko, mam fiziološko urtikarijo na vibracije in me pri teku začne vse srbet. kdaj pa kdaj se sicer prepričam da me ne. če ma pa kdo rešitev pa z besedo na dan. x:Dx) opm hodi v filharmonijo

deloma, ker vem kako doooolgi bodo spet x;)x

oseba pod mano spi gola

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

da, ravnokar

oseba pod mano zajtrkuje kosmiče s sadjem in jogurtom

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ne. Proseno kašo z mandlji in suhimi slivami (ravnokar) :yumy:

opm že ve kaj bo danes za kosilo

niti približno x:Dx

opm se bo danes rekreirala na prostem

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...