Cookie 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 če je sadna, pol lučka, če pa ni, pa kornet kotalke al rolerji Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 kotalke jahta ali gliser Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 jahta /ampak mam mal premal dopustahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg / Sahara ali Gobi Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 ej po moje pa sem jaz v napačno temo padla?? pa ti tud bi+utl x:Dxx:Dx Gobi verjetno.opm (da popravim..) bi zdajle šel na eno masažo celega telesa Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 Bi... lahko ti jo pa jst naredim...pa še limfno drenažo...ročno http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif Bi ti šlahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 wprašanje kam in po kaj opm je lačna Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 ne več (in ne še? ) opm je zmatrana Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 res je, grem w diagonalo noč ali dan Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2011 Prijavi Deli 25. oktober 2011 odvisno kakšna, če nad fantastična, pol naj kar trajata seveda oba... tud izmenično, čist okej... zijalast ali šusast Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 to pa ne, sedaj grem.......> opm gre za Maribor Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 niti ne (rada), ker mora! (včas pa je oboževala, uživala v pedenčkanju raznem... ne sam vsak stol, pač pa vsaka stolova noga je imela svojo barvo si lohk misliš katere farbce so ble - sive ziher ne ) opm je totalno odštekana Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 pravzaprav na srečo ne oz. redko (pač jasno če stojiš nekje na mrazu v neprimerni obutvi in to...) opm ful mara pulije Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 ne preweč opm zadovoljna z današnjim dnem Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2011 Prijavi Deli 26. oktober 2011 ne in ja opm je nagnjena k hitrim nihanjem počutja Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 27. oktober 2011 Prijavi Deli 27. oktober 2011 res je, potrebujem ) opm nosi roževec Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 3. november 2011 Prijavi Deli 3. november 2011 šlo mimo(nič od tega, delovno ) opm načrtuje radikalne spremembe v svojem sistemu Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 3. november 2011 Prijavi Deli 3. november 2011 (popravljeno) ogromno opm se boji pajkov. Popravljeno 3. november 2011 -> prunus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 3. november 2011 Prijavi Deli 3. november 2011 ja, predvsem sta na urniku kolo in kolebnica (tečem bolj poredko, mam fiziološko urtikarijo na vibracije in me pri teku začne vse srbet. kdaj pa kdaj se sicer prepričam da me ne. če ma pa kdo rešitev pa z besedo na dan. ) opm hodi v filharmonijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 3. november 2011 Prijavi Deli 3. november 2011 skrajno! na opm rdeča šminka izpade noro dobro (a je to sploh veljavno? ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 3. november 2011 Prijavi Deli 3. november 2011 ne. opm se vsako jutro najprej pretegne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 3. november 2011 Prijavi Deli 3. november 2011 res je (oz. 90% dni). opm ima rada pingvine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 4. november 2011 Prijavi Deli 4. november 2011 ja, resopm je kosmata pod pazduho Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. november 2011 Prijavi Deli 5. november 2011 deloma, ker vem kako doooolgi bodo spet oseba pod mano spi gola Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. november 2011 Prijavi Deli 5. november 2011 da, ravnokar oseba pod mano zajtrkuje kosmiče s sadjem in jogurtom Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. november 2011 Prijavi Deli 5. november 2011 Ne. Proseno kašo z mandlji in suhimi slivami (ravnokar) opm že ve kaj bo danes za kosiloniti približno opm se bo danes rekreirala na prostem Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.