Marsa 21. november 2011 Prijavi Deli 21. november 2011 hmm? ponavadi se tko reče ko se otroka pričakuje, v tem smislu ne.drugače pa recimo da ja opm je neučakana Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2011 Prijavi Deli 21. november 2011 hmm recimo da o nekom razmišlja opm je ljubeča in ljubljena Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 ja (no zadnje cajte mal manj ) opm se na splošno veliko ku*či Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 vseeno mi je opm je zelo dobre volje Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 ne (k se ne da z njo muckat pa tak)po drugi strani pa ne bi imela nič proti sobivanju v velikem stanovanju (ex sosedi jo imajo, ogromno, ful lepo ) opm se boji pajkov opm obožuje kislo zelje na 100 in 1 način x!x še najrajši imam sicer surovega, že od majhnega, ravno ga je prejle mat s trga prinesla dobesedno šizim; kar je zame paradajz poleti, je kislo zelje pozimi. opm ima rada joto in naredi nad dobro Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 (a tko, ti tud -zelje. ja pr men pa drugi pravijo da nad dobro naredim, sem prav bla 'znana' po tej svoji joti, so *vsi* k men hodil na joto ) ja opm že 14 dni ne telovadi Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 ja (v blazotnih ) opm ima raje zeleni kot črni čaj Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2011 Prijavi Deli 29. november 2011 kar, ja opm ima dober spomin Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2011 Prijavi Deli 2. december 2011 (ni hec ) opm je zelo nemirna Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2011 Prijavi Deli 7. december 2011 praviloma ne (izjemoma pa ) opm se zelo dobro obnovi med/s spanjem Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2011 Prijavi Deli 7. december 2011 šteje? misliš kalkulira pa to? njet. opm ima rada red in pravilnost Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2011 Prijavi Deli 7. december 2011 popolnoma ne (kljub jupitru v 5) opm 'igre na srečo' igra kar v RL Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2011 Prijavi Deli 7. december 2011 ne opm ima rada naravne vonje Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 29. oktober 2012 Prijavi Deli 29. oktober 2012 resno dvomim opm je že poskusil/a sadež, imenovan Brogovita Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 29. oktober 2012 Prijavi Deli 29. oktober 2012 Eeeee ... ne! Bunda kupljena nekaj let nazaj (3, 4 ) je zelo kvalitetna.Plašček pa kupila(???? ) 1 ali 2 leti nazaj za male male pare pa bo tudi še ok za nekaj časa. OPM tudi trebušček boli Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 ne, ustvaril je eno. OPM zna pripravit chili con carne Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 vedno OPM se je danes zlagala več, kot trikrat Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 se, sploh, ko je mrzlo OPM obleče kdaj tud jeans brez spodnjih hlačk Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.