norica 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 če se kdo zanima za alternativno medicino, točneje homeopatijo, ve, da je belladonna, t.j.volčja češnja, eden največjih strupov v naravi. zanima me, ali pozna kdo od vas protiučinek, protistrup za akutno zastrupitev ze autropo belladonno, če je bila jemana v kroglicah (globulah) dlje časa kot homeopatsko zdravilo s potenco D6? se pravi, ali obstaja zdravilo homeopatsko, ki bi izničilo učinek belladonne?hvala. Prosim za čimprejšenj odgovor, ker je NUJNO!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 ve, da je belladonna, t.j.volčja češnja, eden največjih strupov v naravi. al pa ne... le kolicina odmerka loci "zdravilo" od "strupa"... zanima me, ali pozna kdo od vas protiučinek, protistrup za akutno zastrupitev ze autropo belladonno, če je bila jemana v kroglicah (globulah) dlje časa kot homeopatsko zdravilo s potenco D6? se pravi, ali obstaja zdravilo homeopatsko, ki bi izničilo učinek belladonne?hvala.Prosim za čimprejšenj odgovor, ker je NUJNO!!! verjetn, da obstaja homeopatsko zdravilo... ... atropin in skopolamin iz voljce cesnje (pa tud iz drugih rastlin) spadata med alkaloide... kamor spada tud kokain... to tko verjetn ves... protistrup pri zastrupitvi z atropinom bi nj bil pilokarpin... sam kje se nahaja itd... zaenkt se pojma nimam... ampk, ce je tko NUJNO, je "najbolj varno", da poisces "strokovno pomoc" norica! v primeru, da izvajas razne eksperimente z halucinogenimi rastlinami... en nasvet: ne se (prevec) igrat in bodi pazljiva... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susan123 30. marec 2010 Prijavi Deli 30. marec 2010 very nice and useful post........... Citiraj thomas sabo thomas sabo thomas sabo jewelry Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 30. marec 2010 Prijavi Deli 30. marec 2010 Pilokarpin je sicer zdravilo za glavkom (zeleno mreno) in med drugim znižuje očesni pritisk. Sicer pa ima enako delovanje kot pilokarpin tudi zelo soroden in bolj znan alkaloid muskarin - ja, to je tisti, ki se nahaja v rdeči mušnici (Ammanita muscaria). Muskarin je antidot atropinu - deluje na iste sinapse, le da je učinek nasproten. (btw. atropin se uporablja kot protistrup pri zastrupitvah z gobami, ki vsebujejo muskarin). Torej - nabirat rdeče mušnice! (hec, punca, hec )Sicer pa imata tako pilokarpin kot muskarin kajpak tudi svoje učinke, med drugim znižujeta krvni tlak, upočasnjujeta delovanje srca, povečujeta izločanje sline in sluzi in povzročata drisko. Dobro premisli, preden vzameš karkoli iz te skupine drog, nobena ni nedolžna!Kakor sem te razumela, pa gre pri tebi za jemanje homeopatskih pripravkov in gre za nekoliko drugačne vrste težave kot pri zastrupitvi z nerazredčeno substanco. Če je temu tako, bi jaz na tvojem mestu ostala pri homeopatiji in bi si poiskala homeopatski antidot, ki ga pa jaz ne poznam, ker nisem iz tega foha. Mogoče homeopati uporabljajo tudi kak muskarinski pripravek? Sporoči, me zanima! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 30. marec 2010 Prijavi Deli 30. marec 2010 Džizs, šele zdaj sem opazila, da pravzaprav odgovarjam na dve leti star post - me je zavedel en nov koment vmes. Tale Norička se je v teh dveh letih že zdavnaj zrihtala al pa se do konca zastrupila. No, ja, upam, da bo vsaj komu zanimivo - mogoče kakšnemu eksperimentatorju z daturo in raznimi gobami al pa še komu, ki ga zanimajo tovrstni homeopatski pripravki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. marec 2010 Prijavi Deli 30. marec 2010 in pol men butl očita en gabez klelele pa kr z volčjo češnjo, rdečimi mušnicami in daturami Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 30. marec 2010 Prijavi Deli 30. marec 2010 če se kdo zanima za alternativno medicino, točneje homeopatijo, ve, da je belladonna, t.j.volčja češnja, eden največjih strupov v naravi. zanima me, ali pozna kdo od vas protiučinek, protistrup za akutno zastrupitev ze autropo belladonno, če je bila jemana v kroglicah (globulah) dlje časa kot homeopatsko zdravilo s potenco D6? se pravi, ali obstaja zdravilo homeopatsko, ki bi izničilo učinek belladonne?hvala. Prosim za čimprejšenj odgovor, ker je NUJNO!!! Hodi zdravniku, hitro!!!!!! Pij mnogo vode, čaja... Ma sakramenski bedniki, se greste strupit in potem se čudite, zakaj se počutim bed. se nebi raje drugič kar z botam po glavi. SREČNO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 30. marec 2010 Prijavi Deli 30. marec 2010 Rdeča mušnica, volčja češnja, ayahuasca... ...full dobri pripomočki za doseganje višjih stanj zavesti... Pa saj te zadeve in še hujše uporabljajo tudi šamani. Samo da so oni pod strokovnim vodstvom dokler se ne naučijo tega uporabljat...Pri nas smo pa zaradi recesije al pa škrtosti samouki...Pol nas pa drugi rešujejo... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 Rdeča mušnica, volčja češnja, ayahuasca... ...full dobri pripomočki za doseganje višjih stanj zavesti... Pa saj te zadeve in še hujše uporabljajo tudi šamani. Samo da so oni pod strokovnim vodstvom dokler se ne naučijo tega uporabljat...Pri nas smo pa zaradi recesije al pa škrtosti samouki...Pol nas pa drugi rešujejo... Pri nas se z šnopsom dosegajo višja stanja zavesti. Ko gledam, koliko nasilja in žalosti povzroča alkohol me ne čudi, da je indijanskim vračem na pejotlu, velika pernata kača dejala :xx!: , da ji naj darujejo srca ujetnikov.... Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.