LillyLove 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 Lep pozdrav vsem tukaj, zanima me , če bi mi kdo lahko pomagal, saj moram izdelati semnarsko v šoli na temo slovenskih logotipov in nikjer na netu ne najdem pomena cvetic v enem od logotipov, so pa rdeče, bele in rumene barve. Hvala za pomoč, Lilly Citiraj Ljudje velikokrat bolj cenijo prah, ki je nekoliko pozlačen,kot zlato, ki je nekoliko zaprašeno. O.W. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LillyLove 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 lepo prosim, če mi lahko kdo pomaga Citiraj Ljudje velikokrat bolj cenijo prah, ki je nekoliko pozlačen,kot zlato, ki je nekoliko zaprašeno. O.W. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 ja jas bi najprej pogledala v leksikon in probala poiskati z drugačnimi besedami..morda bi šlo...poiskusi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LillyLove 13. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2007 hvala kalipto, sem poskusila več različnih besed za iskanje po internetu, pa ne dobim pametnih zadetkov, na turističnih informacijah pa vedo še manj. bo že kako. še enkrat hvala, za tvoj odgovor. Citiraj Ljudje velikokrat bolj cenijo prah, ki je nekoliko pozlačen,kot zlato, ki je nekoliko zaprašeno. O.W. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Upam da ti bo uspelo. Drugače pa se lahko posvetuješ z učiteljem:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LillyLove 23. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2007 sej od tod tudi naloga, po mojem še sami ne vejo, pa jih zanima. hvala ti vseeno, res hvala Citiraj Ljudje velikokrat bolj cenijo prah, ki je nekoliko pozlačen,kot zlato, ki je nekoliko zaprašeno. O.W. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.