Skoči na vsebino

Nekaj o izventelesnem, astralnem bulšitu

Bonko

Recommended Posts

Bonko a ti se fokusiraš na predmete med tem tvojim tavanjem. Ker si rekel, da si natančno čekiral. K pravjo, da je to no go, v lucidnih sanjah.

Komot. Jz se tok zavedam med sp, da se lahko sam odločam kam bom šu, kaj si bom zapomnu v prostoru in kok časa si želim še ostat v takem stanju. Sm pa rabu kr neki časa, da sm skužil, da to tavanje ni realno tavanje. In to ravn s tem, da sm si zapomnu določene detajle v prostorih. Ker kaj se dogaja. Med sp se jz odločm vstat in res vstanem kot ena meglica, na postli vidm materialno svoje telo ki še spi, grem iz sobe vn na hodnik ki je v kompletu tak kot v resnici ampak možgani ne morjo vedt da je naprimer moj brt pustu odprto marelo sred hodnika ker sm šu jz že npr prej spat...al pa ker doskrat spim u pižami (ja pač kaj) so možgani na to navajeni in pol se vidm spat u pižami v postli ampak zbudim se pa sam v boksarcah, ker vsake tok grem pa tud sam v gatah spat sam da to možgani pozabjo in posledično tega ni v lucidnih sanjah...mislm lucidne sanje pa obe masta tko podobne znake, da je ta stvar zlo tko majava...ne pravm da obe ne obstaja, mogoče tisti k so par ur mrtvi itd....ampak med spanjem da zapuščamo telo to mi nau noben pameti solil, to so priče za mala deca

Deli na socialnih omrežjih

saj res, da tale debata ni prav nežna, ampak me je pa spomnila na marsikaj, kar sem že razmišljala ali doživela. Thx vsem. :)

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

bonko, če imaš lucidne sanje, še ne pomeni, da drugi res ne zapuščajo svojih teles med spanjem in potujejo po astralu... če te prou štekam, hočeš samo povedat, da lucidne sanje niso enako kot astralno potovanje. se strinjam. :palec:

ampak ne moreš pa rečt, da astralno telo in astralna potvanja ne obstajajo, ker jih nisi doživel. jst sicer tud nimam izkušenj s tem, vem pa, da vse to ni ena newage-erska zadeva o katerih veselo tu razpravljamo, ampak znanje, ki so ga imele že nekatere zelo stare kulture in civilizacije. x:)x

Mja glede na opise kako to doživljajo med sp zelo dvomm da jih. Sicer pa kako lahko dokažejo da so res zapustili telesa? Sej moje izkušnje so mele tud razpoznavne znake da doživljam obe pa sm kasnej spoznal da ne. Jz nism reku da astralni svetovi ne obstajajo ampak ne verjamm pa da se da po njih potovat med spanjem. To je mal tko, larifari rečmo. Naša domišlija in fantazija zna bit zelo bogata in pod sp fantazijski svet postane stvaren in mislm da so to ti astralni svetovi...namišljeni.

Mja glede na opise kako to doživljajo med sp zelo dvomm da jih. Sicer pa kako lahko dokažejo da so res zapustili telesa? Sej moje izkušnje so mele tud razpoznavne znake da doživljam obe pa sm kasnej spoznal da ne. Jz nism reku da astralni svetovi ne obstajajo ampak ne verjamm pa da se da po njih potovat med spanjem. To je mal tko, larifari rečmo. Naša domišlija in fantazija zna bit zelo bogata in pod sp fantazijski svet postane stvaren in mislm da so to ti astralni svetovi...namišljeni.

zakaj pa te tolk jezijo različne 'definicije'? konec koncev tud ta svet v katerem živimo je namišljen ... ali je sedaj bolj ali manj namišljen kot astralni ali kot kak domišljijski?

... pač radovednost me daje x:Dx

Mja glede na opise kako to doživljajo med sp zelo dvomm da jih. Sicer pa kako lahko dokažejo da so res zapustili telesa?

Seveda je povsem fajn , če dvomiš...samo- kako pa ti lahko dokažeš tole svoje doživljanje???

Sej moje izkušnje so mele tud razpoznavne znake da doživljam obe pa sm kasnej spoznal da ne. Jz nism reku da astralni svetovi ne obstajajo ampak ne verjamm pa da se da po njih potovat med spanjem. To je mal tko, larifari rečmo. Naša domišlija in fantazija zna bit zelo bogata in pod sp fantazijski svet postane stvaren in mislm da so to ti astralni svetovi...namišljeni.

Tole imaš povsem svoje mnenje- in prav je tako- le taki izrazi- kot naslov teme - astralni bulšit -imam občutek , da ti ni povsem jasno kaj sploh je astral.Pa kaj je ezoterika.... Pa tudi ni ravno okusno- izraze mislim....vsak človek ima pač svoje izkušnje in doživljanja in ne vem , čemu bi si lahko jemal kdo pravico, da mu to jemlje oziroma okarakterizira kot bulšit....Potlej bi lahko dejali , da je cela tale tvoja tema en sam bulšit....ali pač ne...??'

fajn bodi

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Bonko še tole sem se spomnil. Astral, kdor se znajde v njem, da opazuje prostor. To ni kar tko kot ta naš prostor. Je mal drgač. Ne spomnem se več kako je že pisalo, ampak človek, ki se prvič zares znajde v astralu = znotraj astralne pojavnosti fizičnega sveta je lahko zelo zbegan. Ker tam so stvari malce drgače zaradi večkratnosti te naše dimenzije. Vrata niso samo spredaj ampak so tudi zadaj in vsi predmeti in vse strani se tako nekako med seboj prekrivajo in preslikavajo tako, da človek lahko rabi nekaj časa preden pošteka kje je kaka smer.

Zej ti praviš, da se lahko fokusiraš na predmete. No ziher nisi v lucidnih sanjah. Glede na dejstvo, da imao tle gor vsaj enega izkušenega sanjača = unis ( mu verjamem ) potem to ne sanjaš lucidne sanje ampak si nekej vmes med lucidnim in astralnim. Lahko, da se znajdeš znotraj resnične astralne pojavnosti ampak jo sam definiraš skozi svoj miselni svet = tvoja vizija resničnega je pomešana z domišljijskim, ker astral pač ma to lastnost, da lahko dodaš kak predmet, kjer ga sploh in če ne veš kako prepoznat lažno od resničnega pomešaš stvari.

No tolk mal teorije od laika, mogoče ti kaj pomaga. Bom še tist link poiskal o astralu.

Brez podpisa

Nič linka samo en delček. Nanaša se na astralno videnje. Torej uporabo astralnega telesa v katerem deluješ tudi med izven telesno izkušnjo.

kajti če nanj gledamo z drugega zornega kota in s pomočjo astralnih čutil, dobijo tudi čisto fizični predmeti povsem drugačen videz. Kot smo že omenili, jih tisti, ki ima oči popolnoma odprte, vidi, ne le kot običajno z ene strani, ampak z vseh strani obenem - to pa je misel, ki je že sama po sebi dovolj begajoča. In če temu dodamo še to, da je popolnoma in jasno viden tudi vsak delec v notranjosti trdnega telesa, ravno tako kot tisti zunaj, potem bomo razumeli, da so pod takšnimi pogoji tudi najbolj znani predmeti na začetku povsem nerazpoznavni.

Nadaljnja obravnava bo pokazala, da se takšna vizija veliko bolj tesno približuje resnični zaznavi kot fizični vid. Če na primer na astralni ravni opazujemo strani steklene kocke, bodo njene ploskve enake, takšne kot dejansko so, medtem ko jih na fizični ravni vidimo v perspektivi, pri čemer se zdi bolj oddaljena stranica manjša od bližnje, kar je seveda zgolj utvara. Ta značilnost astralnega vida je tista, ki je nekatere pisce navdihnila, da so o njem govorili kot o vidu v četrti dimenziji - kar je zelo sugestiven in pojasnjujoč način izražanja.[

Brez podpisa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...