kalipto 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Tukaj odpiram temo ki se mi zdi zanimiva...... Ali se ti v življenju uresniče želja če si jo želiš rez z dna srca... in kaj potem ko to dobiš.. ?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LillyLove 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 zanimiva tema, pohvalno! v bistvu sem res mela eno željo, in sicer, da nasljednji fant ki ga bom imela mora bit ali kozorog ali pa vodnar. in ja zdaj imam kozoroga in umiram od zanemarjanja, a vem, da je to to in da ga ne bom spravila več z svojega življenja. zgleda, da bi morala postavit vodnarja na prvo mesto. kaj pa vem. želela in dobila Citiraj Ljudje velikokrat bolj cenijo prah, ki je nekoliko pozlačen,kot zlato, ki je nekoliko zaprašeno. O.W. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Tukaj odpiram temo ki se mi zdi zanimiva...... Ali se ti v življenju uresniče želja če si jo želiš rez z dna srca... in kaj potem ko to dobiš.. ?? Se uresniči, ko je čas za to. Včasih pa sem si nekaj na smrt želela, kasneje sem pa ugotovila, da je bilo v moje dobre, da se mi želja ni uresničila. Potem, ko pa to dobiš, si pa kaj drugega zaželiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 zhelja je kot skrit zakladko ga najdesh izgubi svoj smisel zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Želja je ogromno,a ena je največja:Resnična Ljubezen in Zdravje!A pri željah je tako,ko se ti uresniči ena si želiš že drugo...Ko se ti izpolni ena si želiš več in še enkrat več... Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 12. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2007 ja res je ampak kaj če je ta želja use za kar živiš?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 obsedenost? kako je lahko ena stvar vse kar si v življenju želiš, ok, razen če se boriš z boleznijo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 12. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2007 hehe ja lahko je ena stvar za katero živiš v njej je tudi ljubezen hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 in aktera je ta stvar? ena sam stvar, za aktero živiš... hm, ok lahko je še otrok, ampak tud to zna biti obsedenost... sej da ne bo kdo mislil da nimam sama rahlih obsedenosti zato sem pa pomislila na to ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 13. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2007 Pomeje da ko se ti ta želja uresniči počasi dojameš de sploh ni tako pomenbna kot se ti je zdela... ali pač?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 odvisno kaj je ta želja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 zanimiva tema, pohvalno! v bistvu sem res mela eno željo, in sicer, da nasljednji fant ki ga bom imela mora bit ali kozorog ali pa vodnar. in ja zdaj imam kozoroga in umiram od zanemarjanja, a vem, da je to to in da ga ne bom spravila več z svojega življenja. zgleda, da bi morala postavit vodnarja na prvo mesto. kaj pa vem. želela in dobila Tega ne bom komentiral... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a050.gif Ena misel o željahBodite previdni v svojih željah, lahko se vam uresničijo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 13. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2007 No ja sej noben ni rekel da ti je treba komentirat, ampak useeno hvala Je pa res de moreš danes res paziti kaj so tvoje želje in komu jih poveš.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 sej ni treba povedat želje, lahko samo pvoeš katerega področja se dotikajo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 13. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2007 hm.........Narave, živali mal mogoče fantazije pa hm.... tko nekak teško povedat an:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Tukaj odpiram temo ki se mi zdi zanimiva...... Ali se ti v življenju uresniče želja če si jo želiš rez z dna srca... in kaj potem ko to dobiš.. ?? Verjamem v to in marsikatera skrita želja je že uresničena.Kaj je bilo potem,ko se mi ježelja uresničila? Zahvalila sem se vesolju in nekomu,ki me vodi naprej...Tako se mi skrite želje počasi a zagotovo uresničujejo naprej. Tega ne bom komentiral... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a050.gif Ena misel o željahBodite previdni v svojih željah, lahko se vam uresničijo... Zagotovo je dobro, da skrbno izbiraš želje,ker slabih misli ni dobro gojiti. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 19. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2007 Ja moja želja je ravno potonila v globoko brezno z katerega ni izhoda.Nekdo mi je nekoć rekel: vse stvari se nekoč vrnejo, vendarne vedno tako kot pričakujemo. Morda se mi bo urisničila na drug način ali pa me bo zapustila. Ljudje se pač naučimo prilagajati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 25. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2007 Ali pač??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.