expert 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Ali mislite, da duhovi obstajajo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Moje osebno mnenje je, da duhovi obstajajo!Verjamem v breztelesna bitja , v nadnaravne sposobnosti , brezčutne zaznave...Sestavljeni smo iz dveh delov:telesa in duha! Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Ja res je. Pa ne le duhovi, ki strašijo pa taki ki so ponavadi v filmih, dohovi so po mojem mnenju tudi v rastlinah.Je že kdo kdaj objev drevo..?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Ja seveda,saj je splošno znano , da če se pogovarjaš z rožami,jim posvečaš pozornost, te lepše uspevajo.Isto verjetno velja tudi za druge rastline,tako da torej tudi rastline so nekaj več kot le "rastline". Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 Ja no, pač je na toliko časa pač treba odpret na novo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 HHjah nwm čej pa to tko teško pa loh kr u oba. Ka pa bo pisal tm ka je že tolk strani, da tema sploh ni več o duhovih(kot naprimer sedaj) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 (popravljeno) Je že kdo mogoče videl/slišal duha?? Ali če je kdo imal čuden občutek,da je opazovan?? Popravljeno 17. oktober 2007 -> kalipto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Vidla ga še nism, zavohala pa. Pa res se naučte uporabljat brskalnik. Eni ste k nadležne muhe. Kokr nam je fajn, da pridejo novi ljudje, pa jih z veseljem sprejmemo medse, je včasih prov nadležno, k vsak ta nov po 10 že obstoječih tem odpre, po možnosti v 1 dnevu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Zavohala?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
az779 8. december 2009 Prijavi Deli 8. december 2009 Ali mislite, da duhovi obstajajo?Duhovi ostajajo.z njimi imam veliko izkušenj, prvič sem duha videl ko sem bil star 6 ali 7 let, pravzaprav ni zgledal kot duh, z sestrično smo se igrali duhove, vgasnili smo luč in smo se lovili nato se pa je kr naenkrat pojavil popolnoma bel krog na podu, nismo vedeli kaj je zato smo zbežali ven iz sobe.takrat se šše nisem začel zanimati za duhove začel pa sem se v 5 razredu in od takat so se mi začeli prikazovat, včasih po oknu "nekdo" tolče ali pa se odpirajo vrata,, ali pa pustim luč prižgano pa se sama vgasne, klicanje duhov pa vam sploh ne priporočam, č pa jih boste šli klicat, pa jih kličite v gozdu ne doma, ker so v gozdu "prijazni" duhovi.posledice klicanja duhov pa so stokrat hujše vsak dan vas bo negdo strašil torej odpirala se vam bodo vrata okna premikali stoli, vedno boste imeli občutek da vas nekdo gleda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 19. januar 2010 Prijavi Deli 19. januar 2010 http://www.mojapozega.com/zanimljivosti/uk...-hrvatskoj.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 19. januar 2010 Prijavi Deli 19. januar 2010 Sem že pred časom prebral podobno stran. Ampak zame so duhci in duhovi še zmeraj vsi kar duhci. Jih pa kao ločim na bele in črne. Drugače pa so v nekaterih duhovnih bukvicah duhci razvrščeni glede na razvitost in kraj kjer kao prebivajo oz. se gibajo. Valjda izrazi in imena so pa itak čudni. Se pa v to nisem poglabljal, ker me takrat to ni preveč zanimalo in je bilo preveč za mislit. Pa še zdaj mi ni jasno kako sem naletel na tisto stvarco. In valjda jaz pametan človek si nisem niti naslova zapomnil, tako da tudi imena ali linka ne morem povedat. Mogoče pa obstaja višji razlog da sem pozabil. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.