Skoči na vsebino

duhovi

expert

Recommended Posts

Moje osebno mnenje je, da duhovi obstajajo!

Verjamem v breztelesna bitja , v nadnaravne sposobnosti , brezčutne zaznave...

Sestavljeni smo iz dveh delov:telesa in duha!

Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA
Deli na socialnih omrežjih

Ja seveda,saj je splošno znano , da če se pogovarjaš z rožami,jim posvečaš pozornost, te lepše uspevajo.

Isto verjetno velja tudi za druge rastline,tako da torej tudi rastline so nekaj več kot le "rastline".

Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA

Vidla ga še nism, zavohala pa. :lol:

Pa res se naučte uporabljat brskalnik. Eni ste k nadležne muhe. Kokr nam je fajn, da pridejo novi ljudje, pa jih z veseljem sprejmemo medse, je včasih prov nadležno, k vsak ta nov po 10 že obstoječih tem odpre, po možnosti v 1 dnevu. xrolleyesx

• 2 years later...
Ali mislite, da duhovi obstajajo?

Duhovi ostajajo.

z njimi imam veliko izkušenj, prvič sem duha videl ko sem bil star 6 ali 7 let, pravzaprav ni zgledal kot duh, z sestrično smo se igrali duhove, vgasnili smo luč in smo se lovili nato se pa je kr naenkrat pojavil popolnoma bel krog na podu, nismo vedeli kaj je zato smo zbežali ven iz sobe.

takrat se šše nisem začel zanimati za duhove začel pa sem se v 5 razredu in od takat so se mi začeli prikazovat, včasih po oknu "nekdo" tolče ali pa se odpirajo vrata,, ali pa pustim luč prižgano pa se sama vgasne, klicanje duhov pa vam sploh ne priporočam, č pa jih boste šli klicat, pa jih kličite v gozdu ne doma, ker so v gozdu "prijazni" duhovi.

posledice klicanja duhov pa so stokrat hujše vsak dan vas bo negdo strašil torej odpirala se vam bodo vrata okna premikali stoli, vedno boste imeli občutek da vas nekdo gleda.

• 1 month later...

Sem že pred časom prebral podobno stran. Ampak zame so duhci in duhovi še zmeraj vsi kar duhci. Jih pa kao ločim na bele in črne. x:Dx

Drugače pa so v nekaterih duhovnih bukvicah duhci razvrščeni glede na razvitost in kraj kjer kao prebivajo oz. se gibajo. Valjda izrazi in imena so pa itak čudni. Se pa v to nisem poglabljal, ker me takrat to ni preveč zanimalo in je bilo preveč za mislit. Pa še zdaj mi ni jasno kako sem naletel na tisto stvarco. In valjda jaz pametan človek si nisem niti naslova zapomnil, tako da tudi imena ali linka ne morem povedat. Mogoče pa obstaja višji razlog da sem pozabil. x:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...