Skoči na vsebino

leva ali desna

FixMinze

katero polovico uporabljate  

20

1. 1. Levo ali desno polovico možganov

• Levo
      3
    • Desno
      6
    • Obe
      10
    • Najprej sem bil zmeden/a potem pa takoj v levo
      0
    • Najprej sem bil zmeden/a potem pa tako v desno
      0
  2. 2. Če uporabljate obe polovici - kako to ?

• Figura se vrti pol kroga levo pol pa desno
      4
    • Najprej je bilo levo po poizkušanju pol - pol
      1
    • Najprej je bilo desno po poizkušanju pol -pol
      3
    • Poljubno lahko izbiram smer vrtenja
      6
    • Po poizkušanju sem se naučil izbirat smer vrtenja
      5
    • 0
  3. 3. Ali ste že kdaj prej delali kakšne podobne teste ali vaje

• da
      2
    • ne
      17

Recommended Posts

po mojem ti ne bi smel kaj dosti prešaltvat,vrti se ti itak zadosti,a šaltaš ali ne

Kva ?

Gre za preprosto anketo. Tle smo bli trije. Dva takoj desno en takoj levo. Dva sva se pomatrala pa sva prešaltala na pol - pol enemu se še vedno vrti sam v desno.

Men je ta razlika zanimiva. Že to, kako različna je lahko percepcija pri tako preprosti stvari, medtem, ko se prerekamo o Bogu nekje drugje x:o)x

Brez podpisa
Deli na socialnih omrežjih

hja..pri men je ta, da mam ta pojma zamenjana :OoO: kar je za vse desno je pri meni,levo in obratno

sej če sem skoncentrirana, že razmišljam, tak kot je treba....sam ko pa ne, pa z desno kažem in govorim, da je treba it levo

xnckrivx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

hja..pri men je ta, da mam ta pojma zamenjana :OoO: kar je za vse desno je pri meni,levo in obratno

sej če sem skoncentrirana, že razmišljam, tak kot je treba....sam ko pa ne, pa z desno kažem in govorim, da je treba it levo

xnckrivx

Ja in kako se pol vrti. Drgač se men tud včasih to zgodi. IMO maš tamle gor dobro vajo, mogoče meditacijo, da si to mal urediš. Vaja dela mojstra mojster dela vajo.

P.S: ANKETA NE GRIZE x:Dx

Brez podpisa

Ja in kako se pol vrti. Drgač se men tud včasih to zgodi. IMO maš tamle gor dobro vajo, mogoče meditacijo, da si to mal urediš. Vaja dela mojstra mojster dela vajo.

P.S: ANKETA NE GRIZE x:Dx

mene to sploh ne moti....ko dajem napotke se itak potrudim in lepo razložim....tak kot je za druge prav....

sam če se me sred noči zbudi je desna leva in leva desna

x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

mislm.. kako pa veste katero stran možganov uporabljate?

pri normalnem človeku naj bi bila leva hemisfera možganov logična, analitična, povezovalna.. v glavnem matematična in strukturna

desna hemisfera pa naj bi skrbela za povezovanje.. gre za občutke, ustvarjalnost, povezovanje, da si neki imaginiramo, predstavljamo.. itd.

Iz tega sledi, da moramo uporabljati obe.. s tem da umetniki bolj uporabljajo desno polovico, predvsem glasbeniki, levo pa sigurno matematiki.

levičarji pa naj bi obe hemisferi imeli zamenjani. -to sm tud slišala

v levo se rola men. xDDx

sam lohk se tud v desno, odvisno kako hocm gledat. al kaj.

sam najprej sem jo pa v levo vidla. x:)x

no zdej k sem pa se 1x, se mi pa v desno.

najbrz ker vem, sem pripravljena, da je 'nekaj na tem'.... morda. x:)x

hecn.

aja ps - uporabljam obe, kot tud uporabljam obe roki (*zanimivost, ki sem jo ze parX napisala: popravca iz matematke sem z levo roko nardila, dobesedno xDDx, sicer sem -v bistvu silom prilike, nekako- desnicarka).

recimo natakam kaj z levo.

nit v sivanko vdevam z levo (k tok blazotn sivam skoz x:px x:Dx)

lev uch si z levo roko mazem, desnega pa z desno.

pa se kej pocnem z levo, sam mi zdajle ne pride na misel.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zanimiv test. :o|o: x:)x

Jaz sem striktno videla plesalko le proti smeri urinega kazalca (levo). In ko sem se že vdala in skoraj oficielno objavila, da mi leva polovica možganov spljoh ne dela, nekaj berem značilostni v desnem stolpcu (torej koncentracija) in s kotičkom očesa vidim da se vrti v smeri urinega kazalca (desno). Ko pogledam z obema očesoma tja, se spet vrti proti. Poskusim še enkrat in enkrat tako s koncentracijo, in rata. Vmes mi je postalo pa ful slabo :eek: in mi je še malo. Najbrž strah, da mi je nekaj zavestno ratalo w:Iw

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Prvi instant občutek je bil, da se vrti v levo. Ko sem še naprej gledal, sem videl, da gre v desno. Čudno je. Ko jo gledam, imam občutek, da se vrti v levo, čeprav mi položaj njenega telesa, še posebej pozicija stegnjene roke in noge, nedvoumno govori, da se vrti v desno. xnckrivx
Possible—but highly unlikely.

E mogoče gledaš 4D. Mogoče je dvojna slika. Tvoje oči vodijo precepcijo vrtenja v desno. Med tem, ko notranja zaznava hkrati vodi vrtenje v levo kar samo občutiš.

Zej, če bi fokusiral dvojno sliko, da bi videl dvojno globino bi verjetno opazil dve figuri, kako se vsaka vrti v svojo smer !

Brez podpisa

Mah nič ne vidim 4D, sem pomešal pojme. :xx!: x:Dx

Dejansko je sem jo videl vrteti se v desno, ko sem napisal, da je šla naprej v levo, ker sem mislil levo glede nase, zato tisti občutek. Kasneje sem šele pogruntal, kako jo obračati. Dejansko je moja glavna percepcija te vrteče deklice v desno. :vio:

Possible—but highly unlikely.

Namig: pomagaj si s senco pod njenimi nogami. x;)x

Tudi ni pomagalo....potem sm pa šteknu, da se začne vrtet desno, če jo začnem najprej gledat s kotičkom levega očesa...

in potem nisem mogel spremeniti smeri razen, če sem jo začel gledat s kotičkom desnega...in tako naprej x:Dx

Norost je vcasih najvecja modrost…

Guest Mačona

jaz vidim tisto nagico, da se vrti v smeri urinega kazalca. xnckrivx na kraj pameti mi ne pade, da je možno obratno. :eek: par let nazaj sem reševala nek test, po katerem so bili rezultati sledeči:

malo bolj uporabljam levo (kot pa desno) polovico možganov

in sem bolj vizualni kot pa avditivni tip. xnckrivx

zdaj mi pravijo pa, da bolj desno stran uporabljam. xnckrivx

jebe se mi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...