kalipto 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Vsakdo ima svojo najljubšo številko. Ali pomaga, ali je use resnično morda pa je le to lari fari... Kot pravijo:use deluje če le veruješ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 Je imel kdo že iskušne?? Ali kaj podobnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Zdravo Kalipto! Po moje to deluje,vsaj pri meni. Zame srečna ali pač nekako dobra številka je 4. Na vse datume ki imajo seštevek števil 4 (13, 22, 31) se zelo dobro počutim,poln energije,nekako so to moji najboljši dnevi v mesecu.In karkoli je povezano s štirico,mi daje zares dobre občutke...Imam pa tudi slabo številko,to je 5.Če je pa kaj povezano s to številko,ne pomeni nič dobrega zame...Po hebrejskem številskem sistemu pa je moje število iz imena in priimka tudi 5!Tako da lahko zaključim,da jaz verjamem v moč in pomen števil, v srečne in nesrečne... Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 (popravljeno) Zelo super!! Moja hebrejska številka pa je 7, vendar je moja srečna številka vedno2.Veliko se tudi meni dogaja z dvojko, imam dva naj. konja, na kakšnih tekmovanjih sem ponavadi drugazelo rada imam dve usebi..Skratka tudi jas mislim da je nekaj na tem---- možno je use Popravljeno 17. oktober 2007 -> kalipto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 18. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2007 Samo zakaj prav te številke??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Jaz se ne spoznam veliko na numerologijo. Imam pa tudi sama nekaj številk, ki me spremljajo skozi življenje. Recimo 13- zame je srečna pa čeprav bi bil to petek 13.Potem je še 7, 17 in 32. Aha še ene ne smem pozabiti - to je 1. Katere pa so nesrečne??? Recimo 14. Zakaj? !4. nisem zadela na lotu, ker nisem vplačala pravega listka. Bogatejša bi bila za 9200, 00 €. 14. sem izgubila 2 zoba in ta številka me dela nervozno...le zakaj??? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisanda 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 (popravljeno) tudi mene neke številke spremljajo skozi življenje, nekaj časa sem mislila, da so srečne, sedaj pa mislim, da zgolj označujejo mojo pot, se pojavijo tam, kjer sem jaz, pač tako mi je bilo namenjeno pa bilo ''dobro'' ali ''slabo'' tisto pa je zgolj znakec, zapis na moji poti. Težko mi je kdaj povedati, kaj naj bi bilo srečno ali nesrečno, ker sama večinoma zaj..., mislim, da mi niso številke krive, one so zgolj poleg. Popravljeno 23. oktober 2007 -> melisanda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 od malega sem bila zaljubljena v 7-ko in 8-ka mi je bila nekam odbijajoča.pol sem se seznanila z numerologijo.res, karkoli izračunaš, roj. datum, št. bivališča, ime in priimek, sem 7-ka ali 4-ka (ki ne gre skupaj z 8-ko). nekako me 4-ka vedno spremlja, 7-ci pa tudi ne morem uiti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisanda 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 meni je tudi bila odbijajoča nekako (osemka), samo mislim, da mi ni prinesla direktno kaj slabega, samo poštekala je nisem še čist. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 sama nimam neke najljubše cifre, opažam, pa da ne vem, že kk let, vsakič ko pogledam zvečer. čist slučajno na uro, je ura 22:22... prov freaky, prej tega nism porajtala, zdej pa ne vem a mi ta številka 22 hoče kaj povedat?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 1 1 2 3 5 8 13 21 34 55 ... Sicer so pri meni trojke.vse v smislu trojk..23. rojena jaz pa starejša hči, 13. moj dedc, 30. moja mlajša hči.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lenc 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 Moja najljubša (srečna) številka je 4. Rojena sem 4 oktobra, Ponavadi sem povsod 4., sem četrti otrok v družini, ko imamo kakšna žrebanja ponavadi dobim številko 4... no je še velik razlogov pa jih ne bom pisala. x!x lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.