Skoči na vsebino

ČAROBNE ŠTEVILKE

kalipto

Recommended Posts

Zdravo Kalipto!

Po moje to deluje,vsaj pri meni.

Zame srečna ali pač nekako dobra številka je 4. Na vse datume ki imajo seštevek števil 4 (13, 22, 31) se zelo dobro počutim,poln energije,nekako so to moji najboljši dnevi v mesecu.

In karkoli je povezano s štirico,mi daje zares dobre občutke...

Imam pa tudi slabo številko,to je 5.Če je pa kaj povezano s to številko,ne pomeni nič dobrega zame...

Po hebrejskem številskem sistemu pa je moje število iz imena in priimka tudi 5!

Tako da lahko zaključim,da jaz verjamem v moč in pomen števil, v srečne in nesrečne... :OoO:

Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA
Deli na socialnih omrežjih

(popravljeno)

Zelo super!!

Moja hebrejska številka pa je 7, vendar je moja srečna številka vedno2.

Veliko se tudi meni dogaja z dvojko, imam dva naj. konja, na kakšnih tekmovanjih sem ponavadi druga

zelo rada imam dve usebi..

Skratka tudi jas mislim da je nekaj na tem---- možno je use x:)x :ermm:

Popravljeno -> kalipto

Jaz se ne spoznam veliko na numerologijo. Imam pa tudi sama nekaj številk, ki me spremljajo skozi življenje. Recimo 13- zame je srečna pa čeprav bi bil to petek 13.

Potem je še 7, 17 in 32. Aha še ene ne smem pozabiti - to je 1.

Katere pa so nesrečne??? Recimo 14. Zakaj? !4. nisem zadela na lotu, ker nisem vplačala pravega listka. Bogatejša bi bila za 9200, 00 €. 14. sem izgubila 2 zoba in ta številka me dela nervozno...le zakaj???

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

(popravljeno)
tudi mene neke številke spremljajo skozi življenje, nekaj časa sem mislila, da so srečne, sedaj pa mislim, da zgolj označujejo mojo pot, se pojavijo tam, kjer sem jaz, pač tako mi je bilo namenjeno pa bilo ''dobro'' ali ''slabo'' tisto pa je zgolj znakec, zapis na moji poti. Težko mi je kdaj povedati, kaj naj bi bilo srečno ali nesrečno, ker sama večinoma zaj..., mislim, da mi niso številke krive, one so zgolj poleg. Popravljeno -> melisanda

Guest Mačona

od malega sem bila zaljubljena v 7-ko in 8-ka mi je bila nekam odbijajoča.

pol sem se seznanila z numerologijo.

res, karkoli izračunaš, roj. datum, št. bivališča, ime in priimek, sem 7-ka ali 4-ka (ki ne gre skupaj z 8-ko).

nekako me 4-ka vedno spremlja, 7-ci pa tudi ne morem uiti. xnckrivx

sama nimam neke najljubše cifre, opažam, pa da ne vem, že kk let, vsakič ko pogledam zvečer. čist slučajno na uro, je ura 22:22... prov freaky, prej tega nism porajtala, zdej pa ne vem a mi ta številka 22 hoče kaj povedat??

• 2 weeks later...

1 1 2 3 5 8 13 21 34 55 ...

Sicer so pri meni trojke.

vse v smislu trojk..23. rojena jaz pa starejša hči, 13. moj dedc, 30. moja mlajša hči..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 4 months later...

Moja najljubša (srečna) številka je 4. xDDx Rojena sem 4 oktobra, Ponavadi sem povsod 4., sem četrti otrok v družini, ko imamo kakšna žrebanja ponavadi dobim številko 4... no je še velik razlogov pa jih ne bom pisala. x!x

lp

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...