Skoči na vsebino

"Dobri" aspekti

kr en

Recommended Posts

Guest SaTurNina

sej zato pa js pravm....da sploh ne pomen to kar govorijo dobri aspekti....ker kukr sm jst opazla, jih mam kr dost ampak bolj pa da uvidm mi koristjo negativni aspekti.. ceprov tud to nc ne pomaga po eni strani

ce pr unmu modelu ni aspektov klosarstva...pa dejansko se tud ne pocut k klosar ceprov zivi na cesti.....to tocn to pomen...drugac mors interpretirat karto ne pa dobesedno...sam to je pa zlo tezko

kwa men nuca Luna Trigon-Venera,Sonce,Saturn,MC.....

ce mam pa Neptun,v kvadratu z Venero,Soncem..pa nevem se Mcjem...

ubistvu zacaran krog...

najbolj me mot ker omenjajo skoz neke iluzije v zvezi z Neptunom....kaj je za nekoga iluzija...je vprasanje...

pa ni res da skoz neki sanjam -Neptun...v kvadratu ....pa tud po drogah ne posezem..kukr pise...nism odvisna od nobene substance...nc prevec pa nc premal...ni nobene stvari pr men...

xrolleyesx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 88
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kwa men nuca Luna Trigon-Venera,Sonce,Saturn,MC.....

ubistvu zacaran krog...

:palec: O nuca, nuca, kaj pa bi blo, če bi mela venero z vseh koncev pokvadrirano? Saj maš vse OK, no ja, če pa idealiziraš rada ljubezen, pa je to to, to pa neptun dela. x;)x

:palec: O nuca, nuca, kaj pa bi blo, če bi mela venero z vseh koncev pokvadrirano? Saj maš vse OK, no ja, če pa idealiziraš rada ljubezen, pa je to to, to pa neptun dela. x;)x

Heh in ti mislis, da je tebi hudo???

Check this out:

Konjunkcija mars-saturn v devici(10. hisa), in tale konjunkcija je hkrati tudi vrh T-kvadrata med neptunom v prvi hisi (strelec) in konjunkcijo venera-sonce v 8. hisi(dvojcka). Beat this!!!

Se pravi:

-venera opozicija neptun

-sonce opozicija neptun

-sonce kvadrat mars

-sonce kvadrat saturn

-venera kvadrat mars

-venera kvadrat saturn

-neptun kvadrat saturn

-neptun kvadrat mars

-saturn konjunkcija mars

To je tale T-kvadrat,pol mam pa se stiri inkonjunkcije in sicer:

-asc. inkonjunkcija venera

-uran inkonjunkcija venera

-merkur inkonjunkcija neptun

-sonce inkonjukcija asc.

Lunca, a sta v mojem chartu venera in neptun zadost pokvadrirana, opozicionirana in inkonjunkcionirana, da bom se enih par zivljenj nesrecen v ljubezni, a??? x:Dx

P.S:Aja pa se tole. Za povrh je venera se retro.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Heh in ti mislis, da je tebi hudo???

Check this out:

Konjunkcija mars-saturn v devici(10. hisa), in tale konjunkcija je hkrati tudi vrh T-kvadrata med neptunom v prvi hisi (strelec) in konjunkcijo venera-sonce v 8. hisi(dvojcka). Beat this!!!

Se pravi:

-venera opozicija neptun

-sonce opozicija neptun

-sonce kvadrat mars

-sonce kvadrat saturn

-venera kvadrat mars

-venera kvadrat saturn

-neptun kvadrat saturn

-neptun kvadrat mars

-saturn konjunkcija mars

To je tale T-kvadrat,pol mam pa se stiri inkonjunkcije in sicer:

-asc. inkonjunkcija venera

-uran inkonjunkcija venera

-merkur inkonjunkcija neptun

-sonce inkonjukcija asc.

Lunca, a sta v mojem chartu venera in neptun zadost pokvadrirana, opozicionirana in inkonjunkcionirana, da bom se enih par zivljenj nesrecen v ljubezni, a??? x:Dx

pa kaj si ti delu v prejšnem lajfu lejga? :inocent: x:px

<{POST_SNAPBACK}>pa kaj si ti delu v prejšnem lajfu lejga?  :inocent:  x:px

Ekh... boljse, da ne vem. Juzni vozel je v vodnarju, lahko da sem verjetno kako hudo packarijo izumil, da je zajebala cel svet-mogoce sm izumu dinamit, kaksno novo orozje, ufural kako pateticno religijo... Nic dobrga uglavnem.Pa tut ostali elementi v chartu kazejo na res ENORMEN karmicni dolg.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ekh... boljse, da ne vem. Juzni vozel je v vodnarju, lahko da sem verjetno kako hudo packarijo izumil, da je zajebala cel svet-mogoce sm izumu dinamit, kaksno novo orozje, ufural kako pateticno religijo... Nic dobrga uglavnem.Pa tut ostali elementi v chartu kazejo na res ENORMEN karmicni dolg.

po moje bi blo zanimiv če bi šou na kakšno regresijo, čeprov po drugi strani, če maš slučajn dost retrogradnih planetov, pol baje to ni proporočljivo, ker lohka pusti kake psihične posledice.

<{POST_SNAPBACK}>po moje bi blo zanimiv če bi šou na kakšno regresijo, čeprov po drugi strani, če maš slučajn dost retrogradnih planetov, pol baje to ni proporočljivo, ker lohka pusti kake psihične posledice.

Ma sej retrogradne mam sam vse zunanje pa venero.

Sem razmisljal o tem jap.Bi blo zanimivo. Poznas koga, ki to opravlja profesionalno in z referencami??

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ma sej retrogradne mam sam vse zunanje pa venero.

Sem razmisljal o tem jap.Bi blo zanimivo. Poznas koga, ki to opravlja profesionalno in z referencami??

na zalost ne, lohka pogledaš na tole temo k so neki o tem govoril pa podal td ene linke Regresija

sm sicer neki gledala pa se zanimala zato, večkrat so bli kki terapevti predstavleni tud v oddajah npr. pri preverjeno sam men je blo tist use tko neprofesionalen, vsaj tist kar sm jst vidla, ne vem, pomoje morš dost raziskat da najdš enga k se res profesionalno ukvarja s tem. Me je pa zlo navdušla knjiga, ki opisuje tehniko za odkrivanje prejšnjih življenj im. memento, se mi zdi da neke srbske psihoterpevtke ( na žalost ne vem naslova, možno da je memento?), v njej podaja tud primere in rezultate ki jih je dosegla s svojimi klienti in če bi ta oseba delovala bolj bliz bi šla na regresijo sigurn k njej. no ja mogoče pa enkrat nardim en trip v Beograd, če me bo res prjel xDDx

Kaj ti imas tudi podobno "katastrofo" v chartu kot jaz??Al bi sla zgolj tko mal iz firbca?

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Kaj ti imas tudi podobno "katastrofo" v chartu kot jaz??Al bi sla zgolj tko mal iz firbca?

nimam kakšnih posebnih težkih oblik aspektov al pa kej, mam pa čiiist skvadrirano luno ( v 6h-zdravje), dost planetov v osmi hiši, pa saturn (pravjo mu karmični učitelj al neki takšnga) je vladar/dispoziter moje cele karte(zastoji, ovire, blabla), tuki je še dvanajsta hiša pa v njej venera (kar nej bi pomenil, da mam že iz prejšnjih lajfov eno popolno sliko o tem kakšna bi mogla bit ljubezen in zato nikol ni tko kokr jst pričakijem... jao :o|o: )

neki katastrofe mam, pa tud iz firbca bi šla ja. x^x

(aja pa še tisto konjukcijo med saturnom in marsom sm pozabla... k je baje dost bedna s tem da men upočasnuje še urana, k se s saturnom že tko ne marata, tle sta pa še v konjukciji, pa še neptuna :xx!: pa še v kozorogu vse)

<{POST_SNAPBACK}>nimam kakšnih posebnih težkih oblik aspektov al pa kej, mam pa čiiist skvadrirano luno ( v 6h-zdravje), dost planetov v osmi hiši, pa saturn (pravjo mu karmični učitelj al neki takšnga) je vladar/dispoziter moje cele karte(zastoji, ovire, blabla), tuki je še dvanajsta hiša pa v njej venera (kar nej bi pomenil, da mam že iz prejšnjih lajfov eno popolno sliko o tem kakšna bi mogla bit ljubezen in zato nikol ni tko kokr jst pričakijem... jao :o|o: )

neki katastrofe mam, pa tud iz firbca bi šla ja.  x^x

(aja pa še tisto konjukcijo med saturnom in marsom sm pozabla... k je baje dost bedna  s tem da men upočasnuje še urana, k se s saturnom že tko ne marata, tle sta pa še v konjukciji, pa še neptuna :xx!:  pa še v kozorogu vse)

Uf... no jaz mam vsaj urana brez vpliva saturna oz. :C: se ta je v sextilu s konjunkcijo mars-saturn. A to potem spremeni naravo aspekta??Glede na to da je sextil v osnovi dober aspekt, sam ce je s tako konjunkcijo... to tut pol kaj zamuti verjetno??Ekh zdej mi bojo pa se tale kotni trigon uran-merkur pokvarli (tale konjunkcija je lih v sextilu z obema planetoma)! :V:

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Uf... no jaz mam vsaj urana brez vpliva saturna oz.  :C: se ta je v sextilu s konjunkcijo mars-saturn. A to potem spremeni naravo aspekta??Glede na to da je sextil v osnovi dober aspekt, sam ce je s tako konjunkcijo... to tut pol kaj zamuti verjetno??Ekh zdej mi bojo pa se tale kotni trigon uran-merkur pokvarli (tale konjunkcija je lih v sextilu z obema planetoma)! :V:

ne vem, nisem ravn expert za povezovanje planetov, sam če mene vprašaš, glede na to, da je uran od obeh aspektiran s sextilom (kar je lep aspekt) to ne bi smel pokvart glih kej velik, mogoče je sam uran sextil mars mal omiljen, ker nej bi ta devu neko dodatno energijo uranu, ker pa je v konj, s saturnom je te mogoče mal manj (kar je možno da še bolš, ker majo ljudje s tem sextilom baje visoko raven živčne energije in so nagnjeni k stresom), sam bo bolš da experti kej več povejo x:)x

uran sextil saturn pa predstavla človeka, ki ma močno voljo, je vzdržljiv pa tud poterpežljiv in sposoben izvirnih idej xDDx

<{POST_SNAPBACK}>ne vem, nisem ravn expert za povezovanje planetov, sam če mene vprašaš, glede na to, da je uran od obeh aspektiran s sextilom (kar je lep aspekt) to ne bi smel pokvart glih kej velik, mogoče je sam uran sextil mars mal omiljen, ker nej bi ta devu neko dodatno energijo uranu, ker pa je v konj, s saturnom je te mogoče mal manj (kar je možno da še bolš, ker majo ljudje s tem sextilom baje visoko raven živčne energije in so nagnjeni k stresom), sam bo bolš da experti kej več povejo x:)x

uran sextil saturn pa predstavla človeka, ki ma močno voljo, je vzdržljiv pa tud poterpežljiv in sposoben izvirnih idej xDDx

Jah sej to vem, sam k sta lih oba v konjunkciji...

Drgac mam pa urancka na asc. in mam ze zarad tega ogromn zivcne energije. :o|o:

Frank Zappa

x:Dx x:Dx x:Dx A zdej bomo pa se hvalnice saturnu pisal al kaj??Ukinit pa dost heca!!!

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx  x:Dx  A zdej bomo pa se hvalnice saturnu pisal al kaj??Ukinit pa dost heca!!!

no ja sej morm priznt da sm zlo težko tist napisala... sam, a veš da ne bomo skoz pesimisti x:Dx x:px

(sm pa itak še zmer za to da ga ukinemo! Čim prej! plačam tistmu k ma kko uresničljivo idejo! :vragec: :vragec: :vragec: )

xrolleyesx xrolleyesx Nč ne maraj, jaz mam venero še bolj v križu še z luno in plutonom po vrhu, pa ne morem rečt, da sem bla skoz nesrečna v ljubezni, samo končajo se mogoče z grenkim priokusom, drgač je pa kar nekaj časa fajn. Boš vidu, da bo pri teb tudi, samo ne idealiziraj preveč. :palec:

Mars Sextile Chiron

Sun Square Moon

Moon in the 11th House

Moon Trine Venus

Moon Sextile Moon

Moon Sextile Jupiter

Sun enters Gemini x8Dx

Moon enters Scorpio

A bo dons še zanimiv dan, a? x;)x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>Mars Sextile Chiron

Sun Square Moon

A bo dons še zanimiv dan, a?  x;)x

Kako za vraga je pa to mogoce ce je sonce v dvojckih na prvih stopinjah, luna pa v skorpijonu, oz. zadnjih stopinjah tehtnice?

A mas to aspekte na planete v birth chartu??

Frank Zappa

Skopirano iz astro.com: :eek:

Other transits occurring today:

Mars Sextile Chiron, exact at 15:35

Sun Square Moon, exact at 19:02

Moon in the 11th House, exact at 09:04

Moon Trine Venus, exact at 18:05

Moon Sextile Moon, exact at 15:07

Moon Sextile Jupiter, exact at 15:57

Sun enters Gemini, 00:47

Moon enters Scorpio, 13:49

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

To je pa pol napaka, ce mene prasas. Je pa moznost, da takrat nastopi inkonjunkcija, pa da tko po domace poimenujejo vseskupi. x8Dx

P.s.:Lahko se pa tudi motim, sej sm v tem stosu sele slaba dva mesca.

Frank Zappa

Sem se z Marso posvetoval. Pravilno sem predvideval!! x8Dx

Frank Zappa

Guest SaTurNina
<{POST_SNAPBACK}>kwa men nuca Luna Trigon-Venera,Sonce,Saturn,MC.....

ubistvu zacaran krog...

hm....ja sam jst ne idealiziram partnerja..... ker je to najbolj neki bebastga kar clovk dela....kr neki si namisle neke lastnosti od nekoga in pol se mu zrola k to kao tko ni....ne pr men ni tega, zato ker vem kasna sm sama...

idealiziram pa moje pocutje...kjerkol sm.... x:)x ..ce to nakazuje neptun.. x?x

• 3 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Najsrecnejsi aspekt v natalni karti je VENERA V TRIGONU Z JUPITROM. Tudi ob drugih tezjih aspektih zagotavlja, da se cloveka v glavnem dotakne samo tisto dobro in lepo v zivljenju in da vedno vidi, da je kozarec do polovice poln in ne, da je napol prazen.

Vse drugo-konjunkcije Jupitra s Soncem lahko daje pretirano lezernost

-z Luno tudi neobjektivnost (niso vsi prijatelji pravi prijatelji)

-z Venero pa poleg uzivastva pogosto daje moralno drzo...kar je znacilno za tiste, ki se jim zivljenje vse prinese na pladnju in se jim ni treba pretirano za karkol boriti, zarad cesar jim manjka socutja do drugih...pri tem pa bodo še vedno prijazni in priljubljeni ljudje.

kako bi pokomentiral venero v konj. z jupitrom v 12 hiši (na zadnjih stopinjah ovna)?

(se ne strinjam s tole razlago o veneri v konj. z jupitrom samo najbrž je tko kot povsod treba gledat še druge aspekte, mam prov? :inocent: ) :8):

venera in jupiter tvorta trigone s marsom, saturnom in uranom (vsi v kozorogu) v osmi hiši, in pa kvadrat s MC-jem (tud v kozorogu-zadnjih stopinjah) + venera tvori še sekstil s kironom v drugi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...