Skoči na vsebino

"Dobri" aspekti

kr en

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Venera konjunkcija jupiter v 12. hisi ne glede na znamenje daje vedno bogat notranji svet, sreco in zascito v tezkih trenutkih, mocno protekcijo od vplivnih, vcasih nalahko ali pa po skrivni poti pridobljen denar. Na splosno ne prenasajo vulgarnosti, trajno ljubijo in so idealisti.Zelo sarmantni, pozitivno usmerjeni (sploh v primeru, da nimas marsa na saturnu). Vcasih jih ljudje izkoriscajo.

Vcasih egoisti. Ceprav 12. hisa je zapisana dobrim delom za druge, skrito ustvarjanje.

Venera v lepem aspektu s saturnom, marsom, uranom- umirjeno zivljenje,spet zvestoba moralnim vrednotam, moznost umirjene ljubezni tudi na stara leta, reden prihodek.

Mars, saturn in uran v 8. hisi daje nasprotujoce si vplive. Mars - pomembnost senzualnega zivljenja, saturn- dolgo zivljenje in nadarjenost za upravljanje z denarjem, uran-moznost nepricakovane dediscine, nekonvencionalne ideje v seksu.

Sekstil venere s kironom-ne poznam vpliva, pa skodljiv ziher ni.

Jupiter v kvadratu z zenitom in venera, ponavadi daje precenjevanje svojih zmoznosti. Ampak niso zelo vplivni, razen v primeru vec slabih aspektov.

Uran, saturn, mars - vsi trije so v kozorogu? Kdaj si torej rojen? Ne morem najt knjige efemerid

Kako bi ti razlozil pomen venere na jupitru?

Kako bi jst razložila pomen venere na jupitru? :inocent:

sej jst ne vem čist točn kako si jo nej razlagam, sam zanimal me je, ker tist kar si napisala (nisem vedla al si ž/m, pa sm zasledila v enem postu, da bo ž prov x:Ix xDDx ) v zgornjem postu, da smo velikrat taki ljudje nesočutni pa da se nam vse prnese na pladnju ne drži zame.

Ta razlaga mi je že bolj ušeč, sam glede pozitivne usmerjenosti, kokr kdaj, večinoma sm pozitivno usmerjena, sam včasih sm pa vseen mal črnogleda (mars konj. saturn mogoče? pa dost v kozorogu) ampak k sreč ne za dolg časa. Za tisto gužvo v 8h (povezovanje treh čudnih planetov-vsi so v konj. med sabo in še z neptunom, ki je v 9h) pa nisem še nikjer našla pametne razlage, kot si rekla zlo nasprotujoči si vplivi so to nejbrž, kater pride pa najbol do izraza pa nimam pojma xrolleyesx . sm letnik 88, drgač je pa moja karta tud objavljena v LN astro šola x:)x

hvala za tale tvoj komentar

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 88
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Seveda je slika povsem drugacna, ce so vsi 3 planeti mars, saturn in uran v konjunkciji, to vzame dost lepega stran, a kljub vsemu še vedno - imas zascito zaradi lepe venere na jupitru. Nisem vedela, da so v konjunkciji, sicer ne bi taksne moči pripisovala tej pozitivni veneri.

na žalost so v konjukciji ja... xrolleyesx

(popravljeno)

nekje v eni knjigi (pa se ne morm spomnt naslova) sm prebrala, da so ljudje s karto, ki ima same dobre aspekte najslabši. Ker se jim ni treba truditi in vse dobijo prineseno na pladnu... no js se ne bi ravno tako izrazila sam mislm da je neki resnice v tem. imam namrec eno prijateljico, ki ima (med drugim) 3 velike trigone in samo par kvadratov. Moram rec da je punca zelo nadarjena, pametna, med poukom mece odgovore ven tko da jo sam gledamo, ko pa je treba kaj naredit se ji pa ne da. Gimnazijo dela z dobrim uspehom dela pa nič! Namesto da bi svoje talente razvijala raje ne bo delala nic in ostala povprecna :xx!:

Zanima me ce ma se kdo kakšne taksne izkusne, pa še tok da se mi, ki nimamo tok "dobrih" chartov mal potolazmo x:Dx

Popravljeno -> Ursha

@Ursha: BTW: a si ti tista prijateljca od Aishah( retro vse razen marsa, jupitra in kirona; tezka opozicija 6.(saturn uran, neptun)-konec 11. hise, sonce in kiron v 12.??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>nekje v eni knjigi (pa se ne morm spomnt naslova) sm prebrala, da so ljudje s karto, ki ima same dobre aspekte najslabši. Ker se jim ni treba truditi in vse dobijo prineseno na pladnu... no js se ne bi ravno tako izrazila sam mislm da je neki resnice v tem. imam namrec eno prijateljico, ki ima (med drugim) 3 velike trigone in samo par kvadratov. Moram rec da je punca zelo nadarjena, pametna, med poukom mece odgovore ven tko da jo sam gledamo, ko pa je treba kaj naredit se ji pa ne da. Gimnazijo dela z dobrim uspehom dela pa nič! Namesto da bi svoje talente razvijala raje ne bo delala nic in ostala povprecna :xx!:

Zanima me ce ma se kdo kakšne taksne izkusne, pa še tok da se mi, ki nimamo tok "dobrih" chartov mal potolazmo  x:Dx

O tem smo tudi tu že pisali, med drugim tudi jaz nekaj. Primer neke gospe z "lotosovim" trigonom, recimo, pri primer Onassisa. Kar dobro je imeti nekaj kvadratov ali opozicij v natalni karti.

Čeprav pa mora biti ta omenjeni horoskop zelo zanimiv, kajti "trije veliki trigoni in samo par kvadratov" bi morali biti kar dober potencial. Če bi imeli karto, bi verjetno videli, da tudi pri "par kvadratov" ni ravno vseeno, kateri so ali pa kje, mogoče celo delujejo "proti njej" ali pa jih ona uporablja napačno. A ima Jupitra nekako povezanega z MC?

x?x

A ima Jupitra nekako povezanega z MC?

A je to zlo pomemben podatek? Zakaj? A taki ljudje so po naravi leni, ker jim itak ponavadi vse fino laufa???

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ne bi ravno rekel, da so leni, ampak če ti nekaj laufa samo po sebi (ker ti to omogoča/daje/prinaša Jupiter), zakaj bi se pa trudil? Ni prave ambicije veliko doseči. "Misliš, da boš veliko dosegel že zaradi tega, ker si to ti" princip.

x:)x

No saj tko sm mislu...

Aja... no pol bom dal pa se jupitra tam gor sestrelit(pa magari se luno), pol ko opravim s saturnom... Sej se mi je zdel mal cudn da sm taka lencina pa tok device v chartu x:Dx ...sm pripisoval to neptunu v prvi... ah za vsak slucaj bom dal tut tega sestrelit!!! x:Dx

Frank Zappa

Sestreliti? Deep impact II? x:Dx x:Dx

Nič ti ni treba sestreliti po mojem, samo zavedi se, da imaš Jupitra v bistvu na svoji strani. Se pravi, tudi če se ne trudiš kaj dosti, ti bo zmerno ratovalo, ampak če se začneš pa truditi - kaj bo šele tedaj?!

Torej Jupiter ti daje možnost - vprašanje pa je, kaj od ponujenega boš vzel. Ali boš šel muhte in ležerno čez ali pa si boš zastavil višje cilje - in jih tudi dosegel. Pusti Jupitra tam, kjer je, ker se boš drugače rabil matrat za vsako malenkost (tako kot milijarda drugih na svetu). x:Dx

:palec:

<{POST_SNAPBACK}>O tem smo tudi tu že pisali, med drugim tudi jaz nekaj. Primer neke gospe z "lotosovim" trigonom, recimo, pri primer Onassisa. Kar dobro je imeti nekaj kvadratov ali opozicij v natalni karti.

Čeprav pa mora biti ta omenjeni horoskop zelo zanimiv, kajti "trije veliki trigoni in samo par kvadratov" bi morali biti kar dober potencial. Če bi imeli karto, bi verjetno videli, da tudi pri "par kvadratov" ni ravno vseeno, kateri so ali pa kje, mogoče celo delujejo "proti njej" ali pa jih ona uporablja napačno. A ima Jupitra nekako povezanega z MC?

x?x

ne jupiter ni povezan z MC... je v 11. hiši in tvori trigone z soncem, merkurjem (v 7.) in venero (v 6.) in en kvadrat z luno v 2. hiši... drugače pa so v trigone povezani planeti v 2. 6. in 11. hiši... neptun tvori kvadrat z MC...če bi to imelo kaksen pomen?

Guest SaTurNina

Mene se pa ful loteva...najprej...mam ful energijo pa si recm kwa morm nardit pol naenkrat mi pa dol pade...in lahko samo zujim v steno...sam se mi zdi da lezem počas iz tega zujenja...nevem kaj mi ga tok močno povzroča..možno da ta jebeni Neptun...

upam da mi bo saj Saturn v Levu prnesu kej bolj tazga..da se bom držala svojih nalog k jih morm opravt..k če ne bo res k...

sej res...kaj pa pomen..če maš..Saturn, Jupiter, Merkur v Levu vse v 9 hiši... x?x

tale 8.hiša.mi ni bla glih...nevem kako produktivna...glava mi je bolj spala...oziroma volje ni blo nč...no saj za nardit kej...razen izpitov.nevem nekam lebava se zdim učas sama seb xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...