Indy 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Slovo popikone nekdanje Jugoslavije Iz sveta znanih, 16. oktober 2007 12:32Ljubljana - RTV SLO Na poti na snemanje v Zagreb je v prometni nesreči umrl makedonski pevec Toše Proeski. Kdo je bil mladi talent z angelskim glasom? Najpopularnejši makedonski pevec Toše Proeski se je rodil 25. januarja 1981 v Prilepu v osrednji Makedoniji. Njegov prvi pomembnejši nastop je bil na otroškem festivalu Melfest v Prilepu, kjer je zmagal dvakrat zapored v letih 1996 in 1997. Mnogi so že takrat prepoznali njegov talent. Vir : http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&a...&c_id=29027 Čeprov njegove glasbe nisem toliko poslušov, ker me bolj potegne drugačna muzika od njegove, vsekakor ne bo zaman, če rečem da je umru velik človek, ki se ni ponašov samo kot izjemen glasbenik, temveč je to svojo slavo izrabljal kot orodje za širjenje ljubezni,pozitive in združevanja. http://www.blogger.ba/slike/22534.374760.jpg Hvala Toše ker si bil in ker si.....kapa dol xvrtcx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Uf, sem šokirana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Hvala Toše! Tvoje pesmi so fenomenalne, vedno mi bodo ogrevale srce! RIP Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 KLIK Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2007 Tnx Larsy http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakron...22_60057222.php xvrtcx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Hvala Toše! Tvoje pesmi so fenomenalne, vedno mi bodo ogrevale srce! RIP lepo povedano...r.i.p. toše... Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 škoda mladega človeka, ki je imel še toliko življenja pred sabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Lepo je pel in nastopal. Meni je bil zelo fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Sic transit gloria mundi. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Vesolje k sebi kliče najboljše ...kot zate jedina...si tudi ti marsikoga Jedini Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 Zlat si bil Toše, tvoje pesmi pa balzam za srce in dušo RIP Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 KLIK Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Todor, prekrasno, toplo, ljubeče, čuteče Bitje si, (bil) z angelskim glasom si se vedno dotaknil dela Večnosti v meni. Pogrešala Te bom Počivaj v miru Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 vsi vidijo v njem glasbenika, jaz pa človeka, človeka, ki je v domačem kraju obnovil cerkev, v kateri v tem trenutku leži, v njem vidim sina, prijatelja, sorodnika... moti me ves pomp okrog njega, gledam na tv poslavljanje njegovih ob krsti ter tipa s kamero tik poleg njih... grozno. Bil je predvsem Človek, dober Človek.... toliko mladih umre in namesto da bi se ob njegovi smrti naredil kakšen klik, je vse le še eno medijsko manjenje rok... da bruhaš Mali, želim ti miren prehod Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 vsi vidijo v njem glasbenika, jaz pa človeka, človeka, ki je v domačem kraju obnovil cerkev, v kateri v tem trenutku leži, v njem vidim sina, prijatelja, sorodnika... moti me ves pomp okrog njega, gledam na tv poslavljanje njegovih ob krsti ter tipa s kamero tik poleg njih... grozno. Bil je predvsem Človek, dober Človek.... toliko mladih umre in namesto da bi se ob njegovi smrti naredil kakšen klik, je vse le še eno medijsko manjenje rok... da bruhaš Mali, želim ti miren prehod http://www.cosgan.de/images/more/flowers/016.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 http://www.cosgan.de/images/more/flowers/016.gif... .... kok ste lepo (na)pisal... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Počivaj v miru... v bistvu ga niti ne poznam, razen tistga enega komada.. sam ne morem, da ne bi še tole dodala.. ja, umrl je v prometni nesreči.. in zdaj cela bivša juga joka in žaluje.. ne rečem, ga je škoda.. res.. ampak ravno tako je škoda vseh neštetih avtomobilistov, motoristov, pešcev, sopotnikov.. ki vsak dan umirajo na cestah.. vsakemu od njih bi bila lahko posvečena stran v časopisu.. pa gredo ponavadi mimo nas.. mal mi gre na živce ta pomp Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Toše počivaj z angelčki... Že od prvega trenutka, ko sem ga videla po televiziji mi je bil všeč. Prevzela me je njegova energija. Bil je res prečudovit človek, predvsem pa sem občudovala njegovo iskrenost in preprostost. Bil je enostavno čudovit in tako kot pravijo s pravim angelskim glasom...Sem zelo vesela, da sem ga imela čast gledati zadnjič v Križankah Ksenia tudi jaz sem ga gledala kot Človeka...res pa je da je bil pač medijska javnost in sej vsi vemo, da nas mediji filajo z miljon in eno informacijo...takšne so pa še najbolj odmevne...na žalost.... :xx!: Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Punkka 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Jah bil je medijska oseba, zatorej tak pomp. Ljudje so ga imeli radi, zato toliko pozornosti.Vedno je tako, da mediji pišejo o tem kar ljudje beremo/berejo.Jaz ga poznam predvsem kot dobrega človeka, skromnega, vedno je imel čas za čvek, skromen in vesel.Škoda ga je, ker je dal drugim veliko s pesmimi in tistim, ki smo ga poznali je dal delček sebe.Včeraj je bil šok, danes le žalost. Veliko mladih umre na cestah, vendar bodimo realni, žal nam je le tistih, ki smo jih poznali, ali pa smo se lahko delno poistovetili z njimi, njihovimi dejanji. To je pač človeška narava. Nepotrebno je razgljabljati ob smrti nekoga, da je svet poln trpljenja in nepredvidljivih šokov, saj to vemo vsi, in seveda je vsakega škoda, vendar je vedno bilo tako, da kdor je živel javno umre javno.Se grem pa stavit, da ob vsem tem pompu najbolj trpijo svojci, ki nimajo možnosti slovesa v intimi tistih, ki so ga res poznali in globoko ljubili. Kaj naj rečem, vsaka nepotrebna smrt kjerkoli na svetu je žalostna. Naj ti bo mirna zemlja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Sicer pa gre za reinkarnacijo, in očitno je poslanstvo dobrih in plemenitih ljudi na zemlji kratko.vcasih je zelo skodljivo posplosevati.Leon Stukelj? anton trstenjak? ..? ...?rollingi? tko da, tud ce kdo tlaci zemljico kaksno desetletjece vec, ga ma morda Bog prav tako rad (in je lahko tudi dober in plemenit) se pa tud jaz strinjam z aliano in tabo sicer...tud se bi mi zdel met dost objavco v temi In memoriam, k je TEMU ravno namenjena.ampak OK, spostujem pac zeljo vecine, k se jim zdi, da mroa bit spesl gor.. se mi pa zdi (ceprav menim podobno, da zal mora clowk bit al met ne vem kaj, da ga opazijo oz. da ga ni), da v bistvu v nekem smislu pa se 'poklonis' tudi vsem ostalim....tak clowk k je medijsko izpostavljen, pac jasno vec socutja dobi kot pa nekdo iz xy, ki zalujejo za njim sam svojci - kar ne pomen, da je slabsi, manjvrednejsi od onega prvega.sam ta morda te zgane, te zbode, da mal pomislis: ves lajf je se mel pred sabo, nadarjen fant, ocitno dober in socuten itd.Skratka, te spodbudi, da sploh mislis o tem. saj je tud krivicno, da ko umre en tecen zatezen zakenjan rokerski motorist, da bo manj socutja dobil kot ko se bo to zgodilo puncki, 19letni, na motorju. Ljudje smo pac taki, da tud socutje namenjamo privilegiranim.ampak vsaj mamo ga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 Dobri ljudje si zaslužijo "tak pomp" kot ga gledamo.Sicer pa tut ni pompa brez ljudi.To počnejo sami ,spontano, ker čutijo da je tako prav.Vse je tako kot more biti in Toše, vse kar si delal, si delal prav,iskreno,pošteno in iz srca :palec: Bravo majstore Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 lepo napisano, nimam kaj dodat niti vzet..Tudi jaz ne, razen tega, da bi slavili raje vsakega rojstvo. Ko se rodiš, si tu in sam si daš smisel življenja, po sebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.