silki 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2007 http://www.youtube.com/watch?v=LKRaXPYSzKY :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 imel je 100% posluh,že zaradi tega si zasluži spoštovanje,takšnih je malo,zelo malo!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 imel je 100% posluh,že zaradi tega si zasluži spoštovanje,takšnih je malo,zelo malo!!!men se je tud tako zdelo.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Toshe, da e dopeas svojata pesnata gore na nebo Angelche na zemlji........................Angelche na nebu Naj ti bo miren večni sen, pa se vidimo spet, enkrat.gori na nebu Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 ................................. koncert v Skopju.. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 F E N O M E N A L N O !! http://www.youtube.com/watch?v=LKRaXPYSzKY Zajdi, zajdi jasno sonce Zajdi, zajdi jasno sonce, Zajdi pomrachi se! I ti jasna le mesechino,Begaj udavi se! Crni goro, crni sestro!Dvajca da crnime!Ti za tvojte lisja le goro, Jas za mojta mladost. Tvojte lisja gori, sestro, Pak ke ti se vratat.Mojta mladost goro, le sestro Nema da se vrati.Mojta mladost goro, le sestro Nema da se vrati. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 http://www.youtube.com/watch?v=1GDuL-sjzEc Od utro do mrak vo mislive Na pochetokot nash se sekjavam Koga od son me razbudi So pogledot dusha mi otvori Posakav v mig da te imam I vechno kraj mene da si ti A koga ljubov mi podari Na dusha beleg mi ostavi Angel si ti, jas peam za tebe Angel si ti, te chuvam vo sebe Angel si ti koi samo za mene Mozhe da zapre i vreme Angel si ti, jas peam za tebe Angel si ti, te chuvam vo sebe Angel si ti koi samo za mene Mozhe da zapre i vreme Patot po koi sega chekoram So rozi e poslan i nema kraj A koga jas ke te pregrnam Senkite dve, kako edna se znaj A ljubovta obichna Ja smeni vo posebna Ti si mojot blagoslov Koi mu davam se po zhivotot moj Angel si ti, jas peam za tebe Angel si ti, te chuvam vo sebe Angel si ti koi samo za mene Mozhe da zapre i vreme Angel si ti, jas peam za tebe Angel si ti, te chuvam vo sebe Angel si ti koi samo za mene Mozhe da zapre i vreme (Angel si ti, jas peam za tebe) (Angel si ti, te chuvam vo sebe) Za mene (Angel si ti koj samo za mene) Mozhe da zapre i vreme... (Angel si ti, jas peam za tebe) Angel si ti, te chuvam vo sebe) Angel si ti koj samo za mene Mozhe da zapre i vreme (Angel si ti, jas peam za tebe) Angel si ti, te chuvam vo sebe Angel si ti koj samo za mene Mozhe da zapre i vreme Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 http://www4.slikomat.com/07/1021/fl9-tosepoginuo4W.jpg Počivaj v miru, Toše Oz..kot bi rekli naši južni bratje:Toše, nek ti bude laka zemlja,Makedonska. Makedonija,zvezda sonca je sedaj dobila svojo zvezdo na nebu. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Pa še njegova najljubša pesem... ki, kot da bi vedel, se začne....Igra bez granicaDa se bar mogu probuditi u svijetu ljubavi bez starih dugova i ovih nakaza što su me stalno pratile... Da te bar mogu poljubiti bez loših sjećanja na hladna proljeća bez slike stradanja što se baš na nas zalijepe. Jer moj je život igra bez granica umorna prića, trganje stranica na kojim ništa ne piše. Jer moj je život vjećito padanje kad zbrojim poraze ništa ne ostane samo jos vućem navike i sve na tome ostane. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2007 A ne razumete daj dlih point v tem, da se govori o njemu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 pa dejte mir človeku, sej ste čist obsedenimrtev je, amen, konc.a ne da!zdej pa že vsi skupaj pretiravajo Vse skupaj je že obupno patetično. :xx!: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2007 http://www.youtube.com/watch?v=qEGetx002_E Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Kaj je narobe z očmi tega tipa? Kot da bi imel rahlo izbuljene ali neke druge sorte čudno deformacijo ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Kaj je narobe z očmi tega tipa? Kot da bi imel rahlo izbuljene ali neke druge sorte čudno deformacijo ... Lahko ti povem, da z očmi predragega Tosheta ni popolnoma nič narobe draga Girly in da so v živo vse prej kot izbuljene, ravno nasprotno od tega ima zelo lepe oči sicer pa ne mislim se sploh več tukaj z nikomer spuščat v nič, sploh pa ne , če ne razumete globine njegovih besedil in duše....o čem poje, njegove ljubezni in njegove bolečineto je vse Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Me spominjaš na eno Caught in the Act oboževalko, ki mi je na komentar, da Eloy (kaj je že bil) škili, odgovorila, da to sploh ni res, ampak ima samo težko očesno napako. Verjetno tudi nisem globine dojela. Mi s prlekije temu pač škiljenje rečemo, jebat ga sad. Za tošeta sem pa vmes že nekako prišla do sklepa, da so imeli poštarja, ki je bil kitajec po rodu ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 pa dejte mir človeku, sej ste čist obsedenimrtev je, amen, konc.Še umreti ne moreš v miru ob takšnih pompoznostih. Če bi bil na njegovem mestu, bi se delal, da nisem mrtev. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Me spominjaš na eno Caught in the Act oboževalko, ki mi je na komentar, da Eloy (kaj je že bil) škili, odgovorila, da to sploh ni res, ampak ima samo težko očesno deformacijo. Verjetno tudi nisem globine dojela. Mi s prlekije temu pač škiljenje rečemo, jebat ga sad. Za tošeta sem pa vmes že nekako prišla do sklepa, da so imeli poštarja, ki je bil kitajec po rodu ... He he....veš kaj samo to ti bom rekla, rajš me nikamor ne uvrščaj in ne predalčkaj še najmanj pa med oboževalke njegovepa ne preveč sklepat prosim teše enkrat povem z njegovimi očmi ni bilo nič narobe in je sin makedonske matere in očetane mislim si pisati sploh neumnosti tle gor na forumu, ker res nimam časa za to to kar se dogaja tukaj se z namenom, živel je v pozornosti, 100% svoj lajf, sicer pa patetika je relativna stvar, stvar čustev, ki jih nekateri pač nimajoče komu kaj ne paše naj pač ne bereto je pozornost, ki bi si jo želel in si jo zaslužisicer pa tale forum več kot očitno ni pravi naslov za toŠe enkrat.... rest in peace Toshe Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Naj počiva v miru. R.I.P. Toše Nisem bil nek njegov oboževalec...vsekakor pa je vreden te pozornosti. Priznat morem, da ob gledanju njegovega pogreba na Makedonski TV sem tudi jaz spustil eno solzico, kar me ni sram priznat. To pa je bilo morda zato, ker sem začutil pozitivnost tega človeka. Upam, da njegovi oboževalci ga ne bodo nikoli pozabili ! Proeski VS Cetinski Zakon komad. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 bemu...mi je zhal....de nism Jelinchicha volu... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 He he....veš kaj samo to ti bom rekla, rajš me nikamor ne uvrščaj in ne predalčkaj še najmanj pa med oboževalke njegovepa ne preveč sklepat prosim teše enkrat povem z njegovimi očmi ni bilo nič narobe in je sin makedonske matere in očetane mislim si pisati sploh neumnosti tle gor na forumu, ker res nimam časa za to to kar se dogaja tukaj se z namenom, živel je v pozornosti, 100% svoj lajf, sicer pa patetika je relativna stvar, stvar čustev, ki jih nekateri pač nimajoče komu kaj ne paše naj pač ne bereto je pozornost, ki bi si jo želel in si jo zaslužisicer pa tale forum več kot očitno ni pravi naslov za toŠe enkrat.... rest in peace Toshe x!x Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 berem klele po spletu, de familija pa ni lih tkole svetnishka..... x:Dx se neki za dnar cufajo.... x:Dx pa punco od tosheta so ven fuknal.... x:Dx hehe....hec bo she http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...022_3108282.php zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Naj počiva v miru. R.I.P. Toše Nisem bil nek njegov oboževalec...vsekakor pa je vreden te pozornosti. Priznat morem, da ob gledanju njegovega pogreba na Makedonski TV sem tudi jaz spustil eno solzico, kar me ni sram priznat. To pa je bilo morda zato, ker sem začutil pozitivnost tega človeka. Upam, da njegovi oboževalci ga ne bodo nikoli pozabili ! Proeski VS Cetinski Zakon komad. Tudi jaz nisem bila ful neka oboževalka vendar so pri meni solze kar lile in mi ni niti malo žal, ker mislim, da si tak človek zasluži vsako mojo solzo... Bil je čudovit in to je to...ko bi vsaj kdo od nas bil tako skromen kot je bil on in tako nesebičen tud ne bi bilo slabo...jz sem se sigurno zamislila nad sabo Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 teli pevci na ....ski, ...ov, ...ichto je vse isti kurac... :xx!: :xx!: :xx!: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.