taraja 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Res se je razvila dolga debata o tem pevcu. Jaz sem za njegovo smrt izvedela prav tu na forumu in me je res kar šokiralo, pa me ne vedno, ko umre kdo od slavnih. Enostavno sem kar naenkrat začutila, kako zelo mi je žal, da je on umrl, pa še sama ne vem, zakaj. Njegove nastope sem gledala samo naključno in res zelo redko, mogoče tri štiri krat vsega skupaj, zato sem se sama sebi začudila, da sem občutila tako žalost, pa sem jo vseeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2007 Res se je razvila dolga debata o tem pevcu. Jaz sem za njegovo smrt izvedela prav tu na forumu in me je res kar šokiralo, pa me ne vedno, ko umre kdo od slavnih. Enostavno sem kar naenkrat začutila, kako zelo mi je žal, da je on umrl, pa še sama ne vem, zakaj. Njegove nastope sem gledala samo naključno in res zelo redko, mogoče tri štiri krat vsega skupaj, zato sem se sama sebi začudila, da sem občutila tako žalost, pa sem jo vseeno. Ja zanimiv ne.Men se je isto zgodil , čeprov ga nism ne vem kolk spremljov niti poslušov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Dej Marsa briš plis poste od tega debila, tko k že enkrat si.Plis konchno mal dinamike med timile pocukrano-patetichnimi posti zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Dinamika.Tis ena dinamika debil, debilni. shkoda k nis pichka (po spolu)...bi ti dal na nos... x:Dx de mal prispevam k pocukranosti klele... :xx!: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Včasih se prov prašam, aj pr teb sploh še ostal kakšen del možganov cev, da ni požrt od drog pa alkohola x:Dx ....hja ni dlih smešn a ne....prej žalostn ...naj ti bo, sej te razumemo in kaj nej bi blo na tem zhalostnga???eni se ceu lajf matrajo z vegetarjanskimi dijetami, meditirajo, spahujejo kolke pri jogi, in predvsem utrujajo drugachezhivechim s svojo "filozofijo"....samo de dosezhejo tako stanje.... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Ti zlomk, sam joga pa vegi hrana ti dlih ne mešata štren v glavi ne Žalostn je pa to.....ker tej škoda koko de ne meshata shtren....sam mal po forumu poglej prfukjence.... x:Dx kr se pa shkode tiche pa sam upam lahko de k bom ripnu de naute tazgale cerkusa na forumu pelal k za temlem nekim toshetom... x:Dx ampak...do takrat ga bom pa zhuru na velko in se fino meu... x:px zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2007 Toše poje v Slovenščini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 škoda k si se tko hitr predal brez borbe Evo tle sam zate Toše poje v Slovenščini teb se blede od premal zhuranja.....pa pr teh letih... xrolleyesx zakwa b se pa spljoh boriu???youtube pa ne odpiram....ne rabim nbenih spamoupa itaq ne shtekash de mi je chist useen v kermu jeziku poje...chefur pach :xx!: zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Zakaj le ja...če ses že sprajaznu sam z sabo,z svojo usodo, pa načinom lajfa klele mal foushija na dan kuka?..... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 http://www.youtube.com/watch?v=7_aSoYX2ulQ...ted&search= Ostala si uvijek ista Odavno već nisam mislio o tebi među nama dani i godine stoje nikada te više pronašao ne bih da se jučer nismo vidjeli nas dvoje Stigao sam kasno stajao na cesti i slućajno tebe ugledao tada ni slutili nismo da ćemo se sresti pod svjetlima ovog bezimenog grada Pričaš mi o svemu hodamo polako odavno se nismo isplakali tako ostala si uvijek ista I ove suze na licu tvom ostala si uvijek ista jedina žena na putu mom ostala si uvijek ista. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 http://www.youtube.com/watch?v=exUg0MQaQ4s...ted&search= Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Ful lepe pesmice daješ gor Desire... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 24. oktober 2007 Prijavi Deli 24. oktober 2007 Ful lepe pesmice daješ gor Desire... Ane http://www.youtube.com/watch?v=7_aSoYX2ulQ Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Vse je usoda ko na koncu potegneš črto........ Toše Proeski = usoda ali naklučje? Rojen 25.01. = 25+1 = 26 25.01.1981 = 25+1+1981 = 2007Umrl 16.10. = 16+10 =26 Nesreča se je po znanih podatkih zgodila točno ob 6.20h = 6+20 = 26Imel je 26 let(T)(O)(Š)(E) = (23.črka)(19.črka)(31.črka)(7.črka) po makedonski abecedi= 2+3+1+9+3+1+7 = 26Črka T je 26. po makedonski abecedi Toše (26), Ljiljana - menedzerka (49), voznik Georgijev (32) = 2+6+4+9+3+2 = 26 Ni šans, da je vse to samo naključje.........je usoda?????????? A bi kdo komentiral Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 To sem že vidla, k po mailu kroži...ne verjamem glih takim stvarem...čeprav naj bi bila v numerologiji 26 zelo nesreča številka...vendar??? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Ka pa teli datumi itd a se vse ujema ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Mah ... kaj pa vem, zdi se mi, da če iščeš zrno, ga boš tud našel. In tle se išče kombinacije in odgovore o usodi in zakaj itd ... in evo, že tko zračunaš, da se pokažejo prave številke. Al pa sem spet samo tečna pa tako zadeve vidim. Ja sej, če želiš najdeš vse. Je pa velik 26 v tem odogodku, men je zanimiv. Isto je pa tud velik drugih cifer... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Ka pa teli datumi itd a se vse ujema ?Če hočeš, se marsikaj ujema, sploh ta preračunavanja s števili. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Ja sej, če želiš najdeš vse. Je pa velik 26 v tem odogodku, men je zanimiv. Isto je pa tud velik drugih cifer... V srednji šoli sva s sošolcem na dolgo in široko razpravljala, da je 7 najpomebnejša številka v vesolju, in če ni 7, je 26. Nedvoumnih dokazov sva zbrala na tone. Za piko na i nosi naše maturitetno spričevalo datum 26. 7. Nazaj k Tošetu: Še dobro, da tisti, ki dajete linke do njegovih komadov in na veliko žalujete za njim, niste njegovi fani. Kaj bi šele zganjali, če bi bili. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2007 Nazaj k Tošetu: Še dobro, da tisti, ki dajete linke do njegovih komadov in na veliko žalujete za njim, niste njegovi fani. Kaj bi šele zganjali, če bi bili. Alan ne vem zakaj so potrebni te komentarji.Kaj misliš.Ne razumem kaj maš od tega, neko posebno zadovolstvo al Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 25. oktober 2007 Prijavi Deli 25. oktober 2007 Alan ne vem zakaj so potrebni te komentarji.Kaj misliš.Ne razumem kaj maš od tega, neko posebno zadovolstvo al mene pa zanima, zakaj tako braniš toša pred vsakim komentarjem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Mene pa samo zanima , IZ KAKŠNIH DRUŽIN PRIHAJATE vi vsi KI VAM NIČ NI SVETO ? eno samo poniževanje vseh drugače mislečih in ozko gledišče na stvari, poznam južnjaški temperament in me je včasih sram, da živim med tako hladnimi ljudmi kot so slovenclji.TOŠE je bil lepo vzgojen, to gre zahvala njegovim staršem in MAKEDONIJA še vedno žaluje , ker tam gledajo s SRCEM v nasprotju od vas vseh, sploh pa AKHUTOVI komentarji v vseh temah, nimam besed.me je sram takšnih ljudi.....naj bo oproščeno redkim posameznikomR.I.P. TOŠE Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Počivaj v miru. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 no...pa da dadam she en skromen komentar k celotni blaznosti tule:vcheraj je prishlo na moj vecher na metelkovi kjer sem DJ-al kar nekaj prijateljev ki skupaj delamo v showbizu....pa bla pol po konchanem vecheru debata...pa mimogrede omenim tole blaznost tule...in svechke sredi chopove (mimogrede ljubljana se ochitno intenzivno pripravlja na 1. november )....no, omenim tole blaznenje in hehe...razen enega (ki je chapac) nihche od nas do trenutka onih svech ni vedel da tale toshe spljoh obstaja...pa i nije bash neka zvezda.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.