Skoči na vsebino

Umrl Toše Proeski

Indy

Recommended Posts

xvrtcx Res se je razvila dolga debata o tem pevcu. Jaz sem za njegovo smrt izvedela prav tu na forumu in me je res kar šokiralo, pa me ne vedno, ko umre kdo od slavnih. Enostavno sem kar naenkrat začutila, kako zelo mi je žal, da je on umrl, pa še sama ne vem, zakaj. Njegove nastope sem gledala samo naključno in res zelo redko, mogoče tri štiri krat vsega skupaj, zato sem se sama sebi začudila, da sem občutila tako žalost, pa sem jo vseeno. xrolleyesx :sori:
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 133
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xvrtcx Res se je razvila dolga debata o tem pevcu. Jaz sem za njegovo smrt izvedela prav tu na forumu in me je res kar šokiralo, pa me ne vedno, ko umre kdo od slavnih. Enostavno sem kar naenkrat začutila, kako zelo mi je žal, da je on umrl, pa še sama ne vem, zakaj. Njegove nastope sem gledala samo naključno in res zelo redko, mogoče tri štiri krat vsega skupaj, zato sem se sama sebi začudila, da sem občutila tako žalost, pa sem jo vseeno. xrolleyesx :sori:

Ja zanimiv ne.Men se je isto zgodil :V:, čeprov ga nism ne vem kolk spremljov niti poslušov.

Dej Marsa briš plis poste od tega debila, tko k že enkrat si.Plis

:vragec:

:hepko: xsuperx :hepko:

konchno mal dinamike med timile pocukrano-patetichnimi posti

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Dinamika.Tis ena dinamika debil, debilni.

shkoda k nis pichka (po spolu)...bi ti x:Xx dal na nos... x:Dx x:Dx x:Dx

de mal prispevam k pocukranosti klele... :xx!:

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Včasih se prov prašam, aj pr teb sploh še ostal kakšen del možganov cev, da ni požrt od drog pa alkohola x:Dx x:Dx x:Dx ....hja ni dlih smešn a ne....prej žalostn :V: ...naj ti bo, sej te razumemo x;)x

:eek:

in kaj nej bi blo na tem zhalostnga???

eni se ceu lajf matrajo z vegetarjanskimi dijetami, meditirajo, spahujejo kolke pri jogi, in predvsem utrujajo drugachezhivechim s svojo "filozofijo"....samo de dosezhejo tako stanje.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk.....tralala

Ti zlomk, sam joga pa vegi hrana ti dlih ne mešata štren v glavi ne x;)x

Žalostn je pa to.....ker tej škoda x;)x

koko de ne meshata shtren....sam mal po forumu poglej prfukjence.... x:Dx x:Dx x:Dx

kr se pa shkode tiche pa sam upam lahko de k bom ripnu de naute tazgale cerkusa na forumu pelal k za temlem nekim toshetom... x:Dx x:Dx x:Dx

ampak...do takrat ga bom pa zhuru na velko in se fino meu... x:px x:px x:px

zlomk....tralala

škoda k si se tko hitr predal brez borbe :sori:

Evo tle sam zate Toše poje v Slovenščini

x;)x

teb se blede od premal zhuranja.....pa pr teh letih... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

zakwa b se pa spljoh boriu???

youtube pa ne odpiram....ne rabim nbenih spamou

pa itaq ne shtekash de mi je chist useen v kermu jeziku poje...chefur pach :xx!:

zlomk.....tralala

http://www.youtube.com/watch?v=7_aSoYX2ulQ...ted&search=

Ostala si uvijek ista

Odavno već nisam

mislio o tebi

među nama dani i godine stoje

nikada te više pronašao ne bih

da se jučer nismo

vidjeli nas dvoje

Stigao sam kasno

stajao na cesti

i slućajno tebe

ugledao tada

ni slutili nismo

da ćemo se sresti

pod svjetlima ovog

bezimenog grada

Pričaš mi o svemu

hodamo polako

odavno se nismo isplakali tako

ostala si uvijek ista

I ove suze na licu tvom

ostala si uvijek ista

jedina žena na putu mom

ostala si uvijek ista.

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Vse je usoda ko na koncu potegneš črto........

Toše Proeski = usoda ali naklučje?

Rojen 25.01. = 25+1 = 26

25.01.1981 = 25+1+1981 = 2007

Umrl 16.10. = 16+10 =26

Nesreča se je po znanih podatkih zgodila točno ob 6.20h = 6+20 = 26

Imel je 26 let

(T)(O)(Š)(E) = (23.črka)(19.črka)(31.črka)(7.črka) po makedonski abecedi=

2+3+1+9+3+1+7 = 26

Črka T je 26. po makedonski abecedi

Toše (26), Ljiljana - menedzerka (49), voznik Georgijev (32) = 2+6+4+9+3+2 =

26

Ni šans, da je vse to samo naključje.........je usoda??????????

A bi kdo komentiral

Brez podpisa

To sem že vidla, k po mailu kroži...ne verjamem glih takim stvarem...čeprav naj bi bila v numerologiji 26 zelo nesreča številka...vendar???
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Mah ... kaj pa vem, zdi se mi, da če iščeš zrno, ga boš tud našel. In tle se išče kombinacije in odgovore o usodi in zakaj itd ... in evo, že tko zračunaš, da se pokažejo prave številke.

Al pa sem spet samo tečna pa tako zadeve vidim. xrolleyesx

Ja sej, če želiš najdeš vse. Je pa velik 26 v tem odogodku, men je zanimiv. Isto je pa tud velik drugih cifer... :8):

Brez podpisa

Ja sej, če želiš najdeš vse. Je pa velik 26 v tem odogodku, men je zanimiv. Isto je pa tud velik drugih cifer... :8):

V srednji šoli sva s sošolcem na dolgo in široko razpravljala, da je 7 najpomebnejša številka v vesolju, in če ni 7, je 26. Nedvoumnih dokazov sva zbrala na tone. Za piko na i nosi naše maturitetno spričevalo datum 26. 7.

Nazaj k Tošetu: Še dobro, da tisti, ki dajete linke do njegovih komadov in na veliko žalujete za njim, niste njegovi fani. Kaj bi šele zganjali, če bi bili. xcivx

Possible—but highly unlikely.

Nazaj k Tošetu: Še dobro, da tisti, ki dajete linke do njegovih komadov in na veliko žalujete za njim, niste njegovi fani. Kaj bi šele zganjali, če bi bili. xcivx

Alan ne vem zakaj so potrebni te komentarji.Kaj misliš.Ne razumem kaj maš od tega, neko posebno zadovolstvo al x?x

Mene pa samo zanima , IZ KAKŠNIH DRUŽIN PRIHAJATE vi vsi KI VAM NIČ NI SVETO ? eno samo poniževanje vseh drugače mislečih in ozko gledišče na stvari, poznam južnjaški temperament in me je včasih sram, da živim med tako hladnimi ljudmi kot so slovenclji.TOŠE je bil lepo vzgojen, to gre zahvala njegovim staršem in MAKEDONIJA še vedno žaluje , ker tam gledajo s SRCEM v nasprotju od vas vseh, sploh pa AKHUTOVI komentarji v vseh temah, nimam besed.

me je sram takšnih ljudi.....

naj bo oproščeno redkim posameznikom

R.I.P. TOŠE

sem najlepša in najboljša kreacija narave :))))

Počivaj v miru.

ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!

ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!

ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!

ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!

ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!

ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!

ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!

ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!

ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!

ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!

ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!

ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA!

no...pa da dadam she en skromen komentar k celotni blaznosti tule:

vcheraj je prishlo na moj vecher na metelkovi kjer sem DJ-al kar nekaj prijateljev ki skupaj delamo v showbizu....

pa bla pol po konchanem vecheru debata...pa mimogrede omenim tole blaznost tule...in svechke sredi chopove (mimogrede ljubljana se ochitno intenzivno pripravlja na 1. november x:Dx )....no, omenim tole blaznenje in hehe...razen enega (ki je chapac) nihche od nas do trenutka onih svech ni vedel da tale toshe spljoh obstaja...

pa i nije bash neka zvezda.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...